2021 Şubat Anneleri

Bende bugün haftalık kontrole gittim çok şükür geriden gelen ara açılmıyor 2130 dedi kilosuna iyi toparlamis 15 günde 630 gram almış görünüyor ölçümleri 32 haftayla uyumlu sorun yok şimdilik dedi. Benim şekerim olduğu için 37 içinde alırız böyle giderse 3 kilo civarı doğar dedi. Bu iki haftada bol bol kırmızı et kabak çekirdeği ve muz yedim onlar sanırım iyi geldi. 2000 gramı geçmesine çok sevindim aşırı rahatladım çok gergindim kaç gündür.
gözün aydın çok sevindim çok güzel kilo almış...

Ya sezaryen bu açıdan pek güzelmiş günün belli oluyor 😅 Ben de normal olsun derken hergün acaba bugün olur mu diye heyecan yaşıyorum 🙈
Onun heyecanı da güzel oğlum da bende öyle bekliyodum ha geldi ha gelicek diye nişanım bile gelmişti ama sezaryan oldu 🙈
Ben ismail beyi de bulamadm yoktu
Indirimleri o yapıyor canım evin yakınsa bi daha bi bak arkadaşa yaptığı gibi kağıt yapar sanada.
Acaba normal isterken bile illa bi sezaryen günü verir mi doktor her ihtimale karşı?
Vermez canım son ana kadar baktı normal olmuyor sonra sezaryan a çevirir. Arkadaş kendi özellikle istedi anladigim kadariyla sezaryanı

O zaman da öyleydi ilk gittiğimde ücret veriyodum bebek uyuyosa yada yeniletmek istiyorsa ondan para almıyordu. Ama her ilk gidisimizde veriyoduk.

Öyle dediğin gibi çalışanları da çok ilgili doğumda da inşallah görürsünüz hemşireler falan da çok ilgili guleryuzluler hiç o yönden sorun yaşamadım. Ama fiyatlar birden bu kadar artınca ister istemez bi noluyoruz oldum .hayırlısı olsun indirimimizi yapsinlar da 😂
yok daha önceki gittiğim hastaneye istinaden sormuştum orda 10 gün içinde ikinci kez nts gerekirse aynı gün durumu fark etmeksizin bi kart veriliyordu tarih yazan o karta göre ikinciye ücretsiz girebiliyordum.

Bende bugün haftalık kontrole gittim çok şükür geriden gelen ara açılmıyor 2130 dedi kilosuna iyi toparlamis 15 günde 630 gram almış görünüyor ölçümleri 32 haftayla uyumlu sorun yok şimdilik dedi. Benim şekerim olduğu için 37 içinde alırız böyle giderse 3 kilo civarı doğar dedi. Bu iki haftada bol bol kırmızı et kabak çekirdeği ve muz yedim onlar sanırım iyi geldi. 2000 gramı geçmesine çok sevindim aşırı rahatladım çok gergindim kaç gündür.
Maşallah ne güzel kilo almış. Sağlıkla gelsin yavrucak 🥰

Ben Kocaeli'deyim ve doktorumu seviyorum ücret 190 falan Demir hayat yaptırmıştım 6bine ve çok iyi geldi bize👍
Canım benim doğum 8 bin TL di ben de demir hayat yaptırdım sadece doğum için 4 bin TL ye, ama aktif SSK gerekiyormuş ben de eşimde sigortalı çalışmıyoruz. Yani şuan boşa verdik galiba o parayı bilmiyorum tam İnş aniden doğurmam, eşime git sgk yaptır dedim ama tık yok

Onun heyecanı da güzel oğlum da bende öyle bekliyodum ha geldi ha gelicek diye nişanım bile gelmişti ama sezaryan oldu 🙈

Indirimleri o yapıyor canım evin yakınsa bi daha bi bak arkadaşa yaptığı gibi kağıt yapar sanada.

Vermez canım son ana kadar baktı normal olmuyor sonra sezaryan a çevirir. Arkadaş kendi özellikle istedi anladigim kadariyla sezaryanı
Yakin degil malesef kime kagit yapmski kacirdm sanrsam

Bnde dün gittim kızlar PLT düşük olduğu için periferik testi yapacaklar pzt dahiliye Dr una gidicem o yapicak sonuca göre ya araştırma da ya da bulunduğum yerdeki hastanede sezeryan olucm ins

Bnde dün gittim kızlar PLT düşük olduğu için periferik testi yapacaklar pzt dahiliye Dr una gidicem o yapicak sonuca göre ya araştırma da ya da bulunduğum yerdeki hastanede sezeryan olucm ins
Hemen mi alacaklar sezeryana duruma gore güzel haberler alırsın inşallah

maşallah kuzuya.Rabbim sağlıkla doğum nasip etsin inşallah

Hemen mi alacaklar sezeryana duruma gore güzel haberler alırsın inşallah
Yok cnm yani gün vericem doktor PLT yüzün altında olduğu için normal hastanede doğum yapamazsın dedi araştırma hastanesi olması lazimmis bizde başka bı Dr dan aldik nolur nolmaz diye ins sonuç iyi gelir de gerek kalmaz uzak araştırma evime

Karnı aşa inmeye başlayan var mı benim karnımın üstü boşaldı biraz
Bunun doğumun yaklaşmasıyla alakası olduğu doğru mu acaba

İyi canım gözün aydın hadi şekerden dolayı niye erken alıyor

Karnı aşa inmeye başlayan var mı benim karnımın üstü boşaldı biraz
Bunun doğumun yaklaşmasıyla alakası olduğu doğru mu acaba
Ben de bunu sorayım diyorum bir müddettir. Bana karnım baya aşağı indi gibi geliyor bacaklarımı otururken kapatamıyorum karnımdan. Normal mi bu durum diye soracaktım doğuma hazırlık mıymış 🙈

Back
X