2021 Şubat Anneleri

Ben de kıza üzülüyorum kabızlık sıkıntımız coştu tam da zamanını buldu ağlıyorum üzüntüden. Belki o sebep oldu bilmiyorum, çok sertlik hissediyorum. doktor magnimore yazmıştı ağrılar için aldım kullanıyorum 3 gündür ama yine yok:KK43: dün gece şu bacak bacak üstüne atmayı denedim ama yok başaramadım ağrıdan🤣

Ya inanirmisin oglumda ates ishal oldu evde baya caresine baktim ishal devam edince bide dün bugün kanli pihti geldi kakasindan acile gittik biraz önce kan vs verdik bakalim.ne cikcak sonuclarimiz. Belkide olabilir bende çok sıkıntı yaptım ve 2-3 gundur boyle surekli adim attikca sertlik canımı yakıyor. Senin bi dahaki randevun ne zamandı ?

Benimde 2 gündür sürekli sertlesmesini hissediyorum sık sık ayakta karnım tas gibi oluyor bakalim yarin ne olucak sonuclarimiz ☺️

Cnm Hastahaneyi ara sor bence bizim burdaki devlet odaları 2 kisilik.ayni devam
Doğru canim en iyisi arayip sormak. Her hastane farklı olabilir.

19 aylık canım ben hamileyken küçük çocukla baya zorlandım doğunca napcam bilmiyorum çünkü oğlum da daha küçük ilgi istiyor 🤷‍♀️ eğer yaşın çok çok ileri değilse 3-4 yaş arası olması daha iyi olur gibi hem ilk çocuk için hemde anne için.

Kac yasindasin bilmiyorum cnm ama bence ya hemen lohusalik biter bitmez yap yada bekle ☺️😂 vallahi zor oluyor benim oglanda19 buçuk aylık simdiden psikolojim bozuldu daha erken olsa daha az zorlanırdim.bence suan.ne ona yetisebiliyorum.ne duzgun ilgilenebiliyorum 🤦🏻‍♀️
36 yaşındayım 3-4 sene bekleyemem 40ımda doğurmak zorunda kalırım 😔 Kardeşsiz büyüsün de istemiyorum oğluşum. Lohusalık bitince de çok erken olmaz mı 🙈
Valla bu kasilmalarimin birazi nstde olucakmi merak ediyorum yuruyemiyorum sertlesmeden. İnşallah cnm hayirli haberlerle ☺️
Benim de karnım özellikle akşamları çok kasılıyor geriliyor ama nst de çıkmaz gibi geliyor bana da. Bakalım yarın ne diyecek doktor bize 🥰

Haklısın valla çağırılmadigi yere insan niye gider sonuçta teklif etmesi yazmasi vs gerekiyodu hediyesini bile almissin bide valla
Ben çağrılmayı beklemedim eşimin tavrına sinirlendim ayıp yapan ben oldum halbuki kötü bişey de demedim neyse bigün uğrar veririm hediyesini de bende ona göre davranırım.

36 yaşındayım 3-4 sene bekleyemem 40ımda doğurmak zorunda kalırım 😔 Kardeşsiz büyüsün de istemiyorum oğluşum. Lohusalık bitince de çok erken olmaz mı 🙈

Benim de karnım özellikle akşamları çok kasılıyor geriliyor ama nst de çıkmaz gibi geliyor bana da. Bakalım yarın ne diyecek doktor bize 🥰

Valla biri akillanmadan diğerini aradan cikarmak daha iyi bence 😅😂 en azindan ikiz gibi büyürler simdi vurma ısırma bir yerlerine biseyler sokma zamanlari arkami donunce olacaklardan korkuyorum. Ama bi doğum yap bakalim durumuna göre hareket edersin ama dedigin gibi yasinda uygunken 1 tane daha yap yakin olsun araları.

Nst de kedi gibi oluyor genelde bebeler ☺️😂

Kızlar nst de sancı cıkmıyor benım ama zaten o saatler benim bebegım in en sakin oldugu saatler. Gunduz hareketi ile aksam ki cok farklı hele gece hıc uyutmuyor. Nst de hemsıre hareketlı olması gerekiyor diye hafif karnımı sarsıyor tok da gidiyorum. Hanı bazen sancı oluyor da insan anlamıyor ya acaba benim sancım aksamları mı oluyor yani nst ye aksam girsem sancı cıkar mı cok merak ediyorum aksam da anca acilde ogrenıırm tabi bunu

İkisi arasi az bi zaman olursa emzirmek biraz sıkıntı olabilir canım ben oğlumu emziriyodum hamile olduğumu öğrenince bırakmak zorunda kaldım. Yine 2 yaş olsun bence 🤗

Ben çağrılmayı beklemedim eşimin tavrına sinirlendim ayıp yapan ben oldum halbuki kötü bişey de demedim neyse bigün uğrar veririm hediyesini de bende ona göre davranırım.

Aynen doğum günü kutlarsin diye hediyeni almistim dersin zaten o ince seyi anlayan anlar. Senin ayip yaptigin yok cnm ben olsam bende senin gibi davranirdim esler boyle genellikle kendi tarafları olunca.

İkisi arasi az bi zaman olursa emzirmek biraz sıkıntı olabilir canım ben oğlumu emziriyodum hamile olduğumu öğrenince bırakmak zorunda kaldım. Yine 2 yaş olsun bence 🤗

Evet emzirme durumu var o zaman emme durumuna gore yapmak lazım 😂 bizimkinin emmesi kısa sürdüğü icin o kısmı atlamisim 😅

Aynen doğum günü kutlarsin diye hediyeni almistim dersin zaten o ince seyi anlayan anlar. Senin ayip yaptigin yok cnm ben olsam bende senin gibi davranirdim esler boyle genellikle kendi tarafları olunca.
H heyecanli_anneee aynı fikirdeyim gelemeyeceğini düşünse bile davet etmesi hoş olurdu etmediyse gitmemen hiç ayıp olmaz. Eşinin gitmek istemesi garip olmuş ama Esrasvn Esrasvn dediği gibi eşler kendi taraflarının yaptıklarını hep normal karşılar onların doğası bu 🤦🏻‍♀️

Merhabalar, zaman zaman okusam da daha önce yazmamıştım. 2.gebeliğim. Allah kısmet ederse ben de Şubat annesi olacağım. İlk doğumunla arası tam 6 yıl. İlki biraz da zorunlu sezaryen olmuştu. Aradaki zaman farkı yeterince uzun diye düşünüp bunu normal doğurma şansım belki olur diyordum ama doktorum risk görüyor ve ilki sezaryen olana kesinlikle normali önermem diyor. Olası bir riske karşın senin için doğum süresince ameliyathaneyi boş bekletmek gerek, bunu da kimse yapmaz dedi. İlk doğumumdan tanıyorum normalde kesinlikle sezaryen yanlısı bir doktor değil. Bir de malum pandemi dönemi diye doktor doktor da gezmek istemedim, kabullendim. Aranızda acaba benzer durumda olan var mı? SSVD başaranlar varsa iki doğum arası süreniz ne idi?

Anlamaz canım çok kendini beğenmiş, bilmiş tavırda biri kendine toz kondurmaz. Bende bişey demem böyle konularda eşin destek olması lazım ki bişey diyesin o da normal karşılıyor bende bundan sonra ona göre davranırım.
Evet emzirme durumu var o zaman emme durumuna gore yapmak lazım 😂 bizimkinin emmesi kısa sürdüğü icin o kısmı atlamisim 😅
Benimki daha emerdi de hem sütüm azalmıştı hemde hamilelikte kasılma falan yapar diye bıraktım . Şimdi emerse ikisini de emzirsem mi diyorum 😂
H heyecanli_anneee aynı fikirdeyim gelemeyeceğini düşünse bile davet etmesi hoş olurdu etmediyse gitmemen hiç ayıp olmaz. Eşinin gitmek istemesi garip olmuş ama Esrasvn Esrasvn dediği gibi eşler kendi taraflarının yaptıklarını hep normal karşılar onların doğası bu 🤦🏻‍♀️
Öyle valla kendi tarafı yapınca normal bizim taraf yapsa 2 gün konuşur aslında en başta aile konularında taviz vermemek lazım bizim en çok tartışma yaşadığımız konu bu.

Ya inanirmisin oglumda ates ishal oldu evde baya caresine baktim ishal devam edince bide dün bugün kanli pihti geldi kakasindan acile gittik biraz önce kan vs verdik bakalim.ne cikcak sonuclarimiz. Belkide olabilir bende çok sıkıntı yaptım ve 2-3 gundur boyle surekli adim attikca sertlik canımı yakıyor. Senin bi dahaki randevun ne zamandı ?
Bizim de problem o, kan gelmesi. Çocuk Gastroya randevu aldım ama cumartesi günleri çalışıyor. Bi daha cumartesiye kadar sinirlerim harap😔 Benim randevum çarşamba günü.

Kızlar nst de sancı cıkmıyor benım ama zaten o saatler benim bebegım in en sakin oldugu saatler. Gunduz hareketi ile aksam ki cok farklı hele gece hıc uyutmuyor. Nst de hemsıre hareketlı olması gerekiyor diye hafif karnımı sarsıyor tok da gidiyorum. Hanı bazen sancı oluyor da insan anlamıyor ya acaba benim sancım aksamları mı oluyor yani nst ye aksam girsem sancı cıkar mı cok merak ediyorum aksam da anca acilde ogrenıırm tabi bunu
Benim de akşamları kasılmalarım oluyor gündüz nst de hiç sancı çıkmadı🙂

Tecrübeli anneler bişey soracaktım.
Benim bebek baya kilolu önden gidiyor, normal doğum istiyorum 40haftaya kadar kalırsam normal olmaz.
doktor kanala oturmamış daha dedi. Bu kanala oturma nasıl oluyor, kanala oturması için yapabileceğimiz bişeyler var mıdır?😀

Benim bebek baya kilolu önden gidiyor, normal doğum istiyorum 40haftaya kadar kalırsam normal olmaz.
doktor kanala oturmamış daha dedi. Bu kanala oturma nasıl oluyor, kanala oturması için yapabileceğimiz bişeyler var mıdır?😀
Kılosu ne kadar aynı haftalarda yız seninle benim ilk kızım 41 bitınce dogdu 3750 ydı

Bol bol evi gırgır yap canim, sürün yani dizlerinin ustunde,

Back
X