2021 Şubat Anneleri

Kızlar sütyeni nasıl aldınız penye mi emzirme sütyeni mi yoksa normal desteksiz sütyen mi hangisinde göğüs ucu daha çok çıkar?
Penye desteksiz aldım... Emzirme sütyeninde gögüslerim hiç durmadı. Eğil kalk fırtladılar :D

Ben iyiyim cnm oglum rahatsizdi onunla ugrasiyoruz.

S SkyAsteR cnm gida alerjisi dediler alerjiye yonlendirdiler gidicem simdi alerji testi yapilcak gıdalara karşı
Çok çok geçmiş olsun. İnşallah şifa bulur neye alerjisi var tespit edilir. Biz 6 aydır hiç inek sütü almıyoruz, yerine kefiri koyduk ama arkadaşın dediği gibi ben de bazen ona bile reaksiyon verdiğini düşünüyorum.

Çok çok geçmiş olsun. İnşallah şifa bulur neye alerjisi var tespit edilir. Biz 6 aydır hiç inek sütü almıyoruz, yerine kefiri koyduk ama arkadaşın dediği gibi ben de bazen ona bile reaksiyon verdiğini düşünüyorum.
Kefire ben bile reaksiyon veriyorum hallaa🤷

Kızlar geçici dr'um yine çağırmıştı. Nst ye girdim çıktım üstüne de 1 saat bekledim. Nst sonucuna baktı çocuk büyütmeden konuştu bitti. Bakmayacak mısınız usg ile diyorum hayır haftya dr'un gelir ztn o bakar. Eşim yumuşatmak için e özledik oğlumuzu bi görseydik fln dedi yok aslında usg de gönderilen ışınlar bebek için zararlı fşn demeye başladı. Gerçekten sinir oldum😡 190 tl para veriyorum 5 dk konuşsun diye mi?
Oğlumın fotosunu alıp babama yollayacaktım ona da moral olsun diye 😭🙄
Ne kadar vicdansızmış o doktor 😡 Bir de özel hastane usg ye bakmayacaksa tekrar niye çağırmış! Başka bir doktora kontrole gitsen uzak mı hastane?

Kızlar ya aranızda horlayan var mi? Ben eskiden horlamazdım ama eşim artık horladığımı söylüyor😒 acaba çok kilo aldığım için mi yoksa hamilelikte oluyor mu? 17 kilo almışım bu arada.

Ne kadar vicdansızmış o doktor 😡 Bir de özel hastane usg ye bakmayacaksa tekrar niye çağırmış! Başka bir doktora kontrole gitsen uzak mı hastane?
Benim nstde sancım yoktu ama rahim ağzı incelmiş ti bunu da usgde gördü. Yetişmesi gereken bi yer vardı herhalde yoksa usg kontrolleri son haftalarda sııklaşıyor ki. Neyse üzülme çabucak geçsin bir hafta inşallah🙏

Benim nstde sancım yoktu ama rahim ağzı incelmiş ti bunu da usgde gördü. Yetişmesi gereken bi yer vardı herhalde yoksa usg kontrolleri son haftalarda sııklaşıyor ki. Neyse üzülme çabucak geçsin bir hafta inşallah🙏
Sen tarih olarak ne düşünüyorsun nuran hanım ilk size soruyor ?

Kızlar ya aranızda horlayan var mi? Ben eskiden horlamazdım ama eşim artık horladığımı söylüyor😒 acaba çok kilo aldığım için mi yoksa hamilelikte oluyor mu? 17 kilo almışım bu arada.
Benn beenn eşime inanmıyordum dün videoya almış beni 🙈 hamilelikten olduğunu düşünüyorum 8 ay öncesine kadar bende horlamazdım. Ki 11 kilo aldım çok değil.

Ben ben 🥴 kilodan bence. Her hamileliğimin sonunda horladım. Benim eşim de kaçıyor asker arkadaşı olduk 😂

Kızlar geçici dr'um yine çağırmıştı. Nst ye girdim çıktım üstüne de 1 saat bekledim. Nst sonucuna baktı çocuk büyütmeden konuştu bitti. Bakmayacak mısınız usg ile diyorum hayır haftya dr'un gelir ztn o bakar. Eşim yumuşatmak için e özledik oğlumuzu bi görseydik fln dedi yok aslında usg de gönderilen ışınlar bebek için zararlı fşn demeye başladı. Gerçekten sinir oldum😡 190 tl para veriyorum 5 dk konuşsun diye mi?
Oğlumın fotosunu alıp babama yollayacaktım ona da moral olsun diye 😭🙄
Usg bakmayacaksa niye çağırıyor canım. Gidişat sadece nstde belli olmaz ki.
Baban daha çıkmadı mı peki 😔

Sen tarih olarak ne düşünüyorsun nuran hanım ilk size soruyor ?
21.01.21 tarihini isterim ama öncesini daha çok isterim, bu haftasonu bile olabilir🤣ağrılar için magnezyum takviyesini değişti daha fazla magnezyum var dedi ama o da işe yaramadı. Yürüyemiyorum oturup kalkamıyorum dönemiyorum😔 bugün yemeği zor yaptım ya.

Öyle cidden 😡 1 saat şu pandemide beni orda bekletip 5 dk sohbet etti. Aynı hastane başka bir dr'a gideceğim yarın karar verdim. Ya şu hamileleğim boyunca 4 dr'a gittim.hepsi özel olmasına rağmen cidden ilgisiz, zorla konuşuyorlar, sanki hayırlarına bakıyorlar. İyi birine denk gelemedim😔😭
Sizinkiler ilgili mi kızlar?
Her muayene de yapılan usg şimdi zararlı oldu. Çocuk kandırıyor sanki.1 hafta geçer de zaten sonraki haftaya da doğum yaparım hayırlısıyla 🤲

Öyle cidden 😡 1 saat şu pandemide beni orda bekletip 5 dk sohbet etti. Aynı hastane başka bir dr'a gideceğim yarın karar verdim. Ya şu hamileleğim boyunca 4 dr'a gittim.hepsi özel olmasına rağmen cidden ilgisiz, zorla konuşuyorlar, sanki hayırlarına bakıyorlar. İyi birine denk gelemedim😔😭

Her muayene de yapılan usg şimdi zararlı oldu. Çocuk kandırıyor sanki.1 hafta geçer de zaten sonraki haftaya da doğum yaparım hayırlısıyla 🤲
Benim de bu 4. doktorum her birinde bir problem çıktı ilgisizlik, iletişimsizlik vs. 34. haftamda Nuran hanıma geçtim. Nuran hanım şuan için iletişim konusunda sınavı geçti. İlgi de iyi sağolsun herşeyi de açıklıyor ben sormadan. Sadece haftasonu gittiğimde çok yoğundu soracağım bazı şeyleri unutup çıktım 😅

Tonla para veriyoruz doktorlara ve işleri bu, sonuçta anne adaylarının psikolojileriyle de ilgilenmeleri gerekiyor. Sen yarın başka doktoru dene bakalım inşallah bu sefer gönlüne göre olur. Hiç nette yorumlara baktın mı?

Şimdi nst den çıktım kızlar çok şükür hareket varmış ben hissetmiyormuşum herşeyi normal dediler. Nuran hanıma da attım nst yi perşembeye çağırdı serum takalım hiç hissetmiyorsan hareketleri dedi. Ah nasıl korktum 3 gündür o kadar hareketsizdi ki arada bi hareket etti dediğimde de dinlemeye kalkıyordum devamı gelmiyordu. Neler neler geçti aklımdan 🥺 Rabbim kimseyi yavrusuyla sınamasın 😔
Allah korusun canım ya benim de aklim sendeydi...hayırlısıyla hepimiz kavuşsaydık sağlıkla

Usg bakmayacaksa niye çağırıyor canım. Gidişat sadece nstde belli olmaz ki.
Baban daha çıkmadı mı peki 😔
ya bende anlamadım ki.hayır nst yi çekilir fotosunu atardım iyi derdin. 1 saat nst iyi sorun yok demek için o kalabalıkta bekledim.
Yok canım maalesef hala hastanedeler😔
Hayırlısıyla bir çıksalar🤲
21.01.21 tarihini isterim ama öncesini daha çok isterim, bu haftasonu bile olabilir🤣ağrılar için magnezyum takviyesini değişti daha fazla magnezyum var dedi ama o da işe yaramadı. Yürüyemiyorum oturup kalkamıyorum dönemiyorum😔 bugün yemeği zor yaptım ya.
Bende aslında 21.01.21 istiyorum.🥰 38+4 oluyorum. Dr kabul edebilir gibi eşimde babalık iznini pazartesi başlayacak şekilde olsa dhaa iyi olur diyor ki haklı da çünkü ne kadar benmle kalırsa o kadar iyi.çünkü ikimiz olacağız. 39+1 e kadar durursa oğlum o da mantıklı geliyor.hergün içiyorsunuz di mi mg? doğum sancıları etkiler diye bazılarına bıraktırmışlardı ocak anneleri grubunda da.

Marka rica etsek

Kızlar sütyeni nasıl aldınız penye mi emzirme sütyeni mi yoksa normal desteksiz sütyen mi hangisinde göğüs ucu daha çok çıkar?
Benim de kızımdan kalan bir emzirme atleti vardı yenisini almadim. 2 tane de sutyen var. Ama ben de pek kullanmadım. Evde pek sutyen takmam zaten bunalırım. Bu 3 tane yeter diye düşündüm. Göğüs ucunun çıkmasına faydası ya da zararı olur mu bilmem

Resmen uyanıklık yapmış geçici dr. Ayrıca usg ışın deil ses dalgası ve zararı da bebeğe bir ses gidiyor onu rahatsız eden bir ses. Bunun da zararı olsa kimse girmek istemez. Ama bu son haftalar daha önemli bence Allah korusun kordonuydu, kan akışı, suyuydu. Dr bir sürü şeye bakiyor usg de.

Seninki önden gidiyor belki 21 in haftası alabilir 38.hafta oluyor o zaman 😂 benimkini zayıf buldu ilk oğlum da böyleydi sonra 3715 gr doğdu dedim yok bu o kadar olmaz diyor ultrason kağıtlarını karsilastiriyorum ayni gidiyorlar. Sabah akşam mı alıyorsun magnezyumu bana öyle söyledi biraz işe yaradı gibi. Banada uyku hali çok geliyor artık elim kolum kalkmıyor doğursak da rahatlasak

ya bende anlamadım ki.hayır nst yi çekilir fotosunu atardım iyi derdin. 1 saat nst iyi sorun yok demek için o kalabalıkta bekledim.
Yok canım maalesef hala hastanedeler😔
Hayırlısıyla bir çıksalar🤲

Bende aslında 21.01.21 istiyorum.🥰 38+4 oluyorum. Dr kabul edebilir gibi eşimde babalık iznini pazartesi başlayacak şekilde olsa dhaa iyi olur diyor ki haklı da çünkü ne kadar benmle kalırsa o kadar iyi.çünkü ikimiz olacağız. 39+1 e kadar durursa oğlum o da mantıklı geliyor.hergün içiyorsunuz di mi mg? doğum sancıları etkiler diye bazılarına bıraktırmışlardı ocak anneleri grubunda da.
Hergün iki tane içiyorum. Serum vericekti nstye göre ağrıları baskılamak için, magnezyum daha masum bi ilaç seruma göre, ona devam edelim değişelim dedi. Bana etki etmiyor bence magnezyum almasam da aynı hissederim gibi geliyor🤣 rahim ağzı incelmeye başladığı için verdi daha erken 37i bitirelim diye sanırım.

Back
X