- 14 Haziran 2018
- 2.451
- 4.600
- 83
Penye desteksiz aldım... Emzirme sütyeninde gögüslerim hiç durmadı. Eğil kalk fırtladılarKızlar sütyeni nasıl aldınız penye mi emzirme sütyeni mi yoksa normal desteksiz sütyen mi hangisinde göğüs ucu daha çok çıkar?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Penye desteksiz aldım... Emzirme sütyeninde gögüslerim hiç durmadı. Eğil kalk fırtladılarKızlar sütyeni nasıl aldınız penye mi emzirme sütyeni mi yoksa normal desteksiz sütyen mi hangisinde göğüs ucu daha çok çıkar?
Çok çok geçmiş olsun. İnşallah şifa bulur neye alerjisi var tespit edilir. Biz 6 aydır hiç inek sütü almıyoruz, yerine kefiri koyduk ama arkadaşın dediği gibi ben de bazen ona bile reaksiyon verdiğini düşünüyorum.
Kefire ben bile reaksiyon veriyorum hallaaÇok çok geçmiş olsun. İnşallah şifa bulur neye alerjisi var tespit edilir. Biz 6 aydır hiç inek sütü almıyoruz, yerine kefiri koyduk ama arkadaşın dediği gibi ben de bazen ona bile reaksiyon verdiğini düşünüyorum.
Ne kadar vicdansızmış o doktorKızlar geçici dr'um yine çağırmıştı. Nst ye girdim çıktım üstüne de 1 saat bekledim. Nst sonucuna baktı çocuk büyütmeden konuştu bitti. Bakmayacak mısınız usg ile diyorum hayır haftya dr'un gelir ztn o bakar. Eşim yumuşatmak için e özledik oğlumuzu bi görseydik fln dedi yok aslında usg de gönderilen ışınlar bebek için zararlı fşn demeye başladı. Gerçekten sinir oldum190 tl para veriyorum 5 dk konuşsun diye mi?
Oğlumın fotosunu alıp babama yollayacaktım ona da moral olsun diye![]()
Benim nstde sancım yoktu ama rahim ağzı incelmiş ti bunu da usgde gördü. Yetişmesi gereken bi yer vardı herhalde yoksa usg kontrolleri son haftalarda sııklaşıyor ki. Neyse üzülme çabucak geçsin bir hafta inşallahNe kadar vicdansızmış o doktorBir de özel hastane usg ye bakmayacaksa tekrar niye çağırmış! Başka bir doktora kontrole gitsen uzak mı hastane?
Sen tarih olarak ne düşünüyorsun nuran hanım ilk size soruyor ?Benim nstde sancım yoktu ama rahim ağzı incelmiş ti bunu da usgde gördü. Yetişmesi gereken bi yer vardı herhalde yoksa usg kontrolleri son haftalarda sııklaşıyor ki. Neyse üzülme çabucak geçsin bir hafta inşallah![]()
Benn beenn eşime inanmıyordum dün videoya almış beniKızlar ya aranızda horlayan var mi? Ben eskiden horlamazdım ama eşim artık horladığımı söylüyoracaba çok kilo aldığım için mi yoksa hamilelikte oluyor mu? 17 kilo almışım bu arada.
Ben benKızlar ya aranızda horlayan var mi? Ben eskiden horlamazdım ama eşim artık horladığımı söylüyoracaba çok kilo aldığım için mi yoksa hamilelikte oluyor mu? 17 kilo almışım bu arada.
Usg bakmayacaksa niye çağırıyor canım. Gidişat sadece nstde belli olmaz ki.Kızlar geçici dr'um yine çağırmıştı. Nst ye girdim çıktım üstüne de 1 saat bekledim. Nst sonucuna baktı çocuk büyütmeden konuştu bitti. Bakmayacak mısınız usg ile diyorum hayır haftya dr'un gelir ztn o bakar. Eşim yumuşatmak için e özledik oğlumuzu bi görseydik fln dedi yok aslında usg de gönderilen ışınlar bebek için zararlı fşn demeye başladı. Gerçekten sinir oldum190 tl para veriyorum 5 dk konuşsun diye mi?
Oğlumın fotosunu alıp babama yollayacaktım ona da moral olsun diye![]()
21.01.21 tarihini isterim ama öncesini daha çok isterim, bu haftasonu bile olabilirSen tarih olarak ne düşünüyorsun nuran hanım ilk size soruyor ?
Öyle ciddenNe kadar vicdansızmış o doktorBir de özel hastane usg ye bakmayacaksa tekrar niye çağırmış! Başka bir doktora kontrole gitsen uzak mı hastane?
Her muayene de yapılan usg şimdi zararlı oldu. Çocuk kandırıyor sanki.1 hafta geçer de zaten sonraki haftaya da doğum yaparım hayırlısıylaBenim nstde sancım yoktu ama rahim ağzı incelmiş ti bunu da usgde gördü. Yetişmesi gereken bi yer vardı herhalde yoksa usg kontrolleri son haftalarda sııklaşıyor ki. Neyse üzülme çabucak geçsin bir hafta inşallah![]()
Benim de bu 4. doktorum her birinde bir problem çıktı ilgisizlik, iletişimsizlik vs. 34. haftamda Nuran hanıma geçtim. Nuran hanım şuan için iletişim konusunda sınavı geçti. İlgi de iyi sağolsun herşeyi de açıklıyor ben sormadan. Sadece haftasonu gittiğimde çok yoğundu soracağım bazı şeyleri unutup çıktımÖyle cidden1 saat şu pandemide beni orda bekletip 5 dk sohbet etti. Aynı hastane başka bir dr'a gideceğim yarın karar verdim. Ya şu hamileleğim boyunca 4 dr'a gittim.hepsi özel olmasına rağmen cidden ilgisiz, zorla konuşuyorlar, sanki hayırlarına bakıyorlar. İyi birine denk gelemedim
Sizinkiler ilgili mi kızlar?
Her muayene de yapılan usg şimdi zararlı oldu. Çocuk kandırıyor sanki.1 hafta geçer de zaten sonraki haftaya da doğum yaparım hayırlısıyla![]()
Allah korusun canım ya benim de aklim sendeydi...hayırlısıyla hepimiz kavuşsaydık sağlıklaŞimdi nst den çıktım kızlar çok şükür hareket varmış ben hissetmiyormuşum herşeyi normal dediler. Nuran hanıma da attım nst yi perşembeye çağırdı serum takalım hiç hissetmiyorsan hareketleri dedi. Ah nasıl korktum 3 gündür o kadar hareketsizdi ki arada bi hareket etti dediğimde de dinlemeye kalkıyordum devamı gelmiyordu. Neler neler geçti aklımdanRabbim kimseyi yavrusuyla sınamasın
![]()
ya bende anlamadım ki.hayır nst yi çekilir fotosunu atardım iyi derdin. 1 saat nst iyi sorun yok demek için o kalabalıkta bekledim.Usg bakmayacaksa niye çağırıyor canım. Gidişat sadece nstde belli olmaz ki.
Baban daha çıkmadı mı peki![]()
Bende aslında 21.01.21 istiyorum.21.01.21 tarihini isterim ama öncesini daha çok isterim, bu haftasonu bile olabilirağrılar için magnezyum takviyesini değişti daha fazla magnezyum var dedi ama o da işe yaramadı. Yürüyemiyorum oturup kalkamıyorum dönemiyorum
bugün yemeği zor yaptım ya.
Marka rica etsek21.01.21 tarihini isterim ama öncesini daha çok isterim, bu haftasonu bile olabilirağrılar için magnezyum takviyesini değişti daha fazla magnezyum var dedi ama o da işe yaramadı. Yürüyemiyorum oturup kalkamıyorum dönemiyorum
Benim de kızımdan kalan bir emzirme atleti vardı yenisini almadim. 2 tane de sutyen var. Ama ben de pek kullanmadım. Evde pek sutyen takmam zaten bunalırım. Bu 3 tane yeter diye düşündüm. Göğüs ucunun çıkmasına faydası ya da zararı olur mu bilmemKızlar sütyeni nasıl aldınız penye mi emzirme sütyeni mi yoksa normal desteksiz sütyen mi hangisinde göğüs ucu daha çok çıkar?
Resmen uyanıklık yapmış geçici dr. Ayrıca usg ışın deil ses dalgası ve zararı da bebeğe bir ses gidiyor onu rahatsız eden bir ses. Bunun da zararı olsa kimse girmek istemez. Ama bu son haftalar daha önemli bence Allah korusun kordonuydu, kan akışı, suyuydu. Dr bir sürü şeye bakiyor usg de.Öyle cidden1 saat şu pandemide beni orda bekletip 5 dk sohbet etti. Aynı hastane başka bir dr'a gideceğim yarın karar verdim. Ya şu hamileleğim boyunca 4 dr'a gittim.hepsi özel olmasına rağmen cidden ilgisiz, zorla konuşuyorlar, sanki hayırlarına bakıyorlar. İyi birine denk gelemedim
Sizinkiler ilgili mi kızlar?
Her muayene de yapılan usg şimdi zararlı oldu. Çocuk kandırıyor sanki.1 hafta geçer de zaten sonraki haftaya da doğum yaparım hayırlısıyla![]()
Seninki önden gidiyor belki 21 in haftası alabilir 38.hafta oluyor o zaman21.01.21 tarihini isterim ama öncesini daha çok isterim, bu haftasonu bile olabilirağrılar için magnezyum takviyesini değişti daha fazla magnezyum var dedi ama o da işe yaramadı. Yürüyemiyorum oturup kalkamıyorum dönemiyorum
Hergün iki tane içiyorum. Serum vericekti nstye göre ağrıları baskılamak için, magnezyum daha masum bi ilaç seruma göre, ona devam edelim değişelim dedi. Bana etki etmiyor bence magnezyum almasam da aynı hissederim gibi geliyorya bende anlamadım ki.hayır nst yi çekilir fotosunu atardım iyi derdin. 1 saat nst iyi sorun yok demek için o kalabalıkta bekledim.
Yok canım maalesef hala hastanedeler![]()
Hayırlısıyla bir çıksalar
Bende aslında 21.01.21 istiyorum.38+4 oluyorum. Dr kabul edebilir gibi eşimde babalık iznini pazartesi başlayacak şekilde olsa dhaa iyi olur diyor ki haklı da çünkü ne kadar benmle kalırsa o kadar iyi.çünkü ikimiz olacağız. 39+1 e kadar durursa oğlum o da mantıklı geliyor.hergün içiyorsunuz di mi mg? doğum sancıları etkiler diye bazılarına bıraktırmışlardı ocak anneleri grubunda da.