- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
Kız beni bir de düşün bu pazartesi gidecem bakalım ne olcak?Bende artık çok zorlaniyorum son 9 gün ama tükendim yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız beni bir de düşün bu pazartesi gidecem bakalım ne olcak?Bende artık çok zorlaniyorum son 9 gün ama tükendim yani
Hayırlısıyla doğsun miniğin inşaallah. Eli kulağında deseneKontrolüm vardı kızlar. Nstde sancı çıktı düzenli. Açıklık muayenesinde açıklığın yok gibi sanırım önceki doğumlardan kalma bi açıklık var dedi. Yatışını yapalım ya da evin uzak değilse sancıların sıklaşınca gel dedi imza atıp eve geldimNstdeki sancıları sadece kasılma olarak hissettim
saglikla gelsinlerayni gun![]()
Evet çok fazla ve normalmişKızlar burun tıkanıklığı yaşıyor musunuz?
İyice ağırlaştıgimi hissedince çocuğumu 2 haftadır kreşe gonderiyordum bende gündüz 1 e kadar uyuyordum gün içinde bir şey yapmıyordum yarın sonUzun zamandır gece kuşuyumgündüz sızıyorum
Canım ins kendi sancin gelir bnde iki gün yemiştim suni sancıyi seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsunamin Kızlar inşallah dediğiniz gibi hemencecik doğar kuzumheyecanlandım
İnşallah bakalim cumartesi kontrol var ne dicekBana da son günler çok uzun gelmeye başladı ama senin günün belli saya saya bitireceksin. inşallah ben de 40. haftaları beklemem![]()
Hayırlısı olsun canım kaç haftan kaldı?Kız beni bir de düşün bu pazartesi gidecem bakalım ne olcak?
34+4'um ama çok zorlanmaya başladımİnşallah bakalim cumartesi kontrol var ne dicekinstagramdan şimdi bebekler paylaşmış gidip dogurasim da geldi
Hayırlısı olsun canım kaç haftan kaldı?
Allah yardımcımız olsun canım bende artık zorlanıyorum çocukla da tek yapamıyorum anneme de geliyorum virüsten korkuyorum böyle stres sarmalına girdim çıkamıyorum34+4'um ama çok zorlanmaya başladım![]()
yani var tabi ki ilk doğum değil benim ilkinde de gerçi sakindim bi düşününce ates basmiyo degil ama aklima cok gelmiyorsaglikla gelsinlerheyecan varmi
evt haftaya çarsamba 27 ocak canimSen de aldın mı gününüNasıl heyecanlı haftaya çoğu bebeğimiz annesinin kucaklarında olacak
![]()
Benim de hayalim çocukları okula yollayıp hamilelik yaşamaktı amaaa 7/24 beraberiz. Aynı anda uyuyup aynı anda (hatta ondan daha önce) uyanıyoruzİyice ağırlaştıgimi hissedince çocuğumu 2 haftadır kreşe gonderiyordum bende gündüz 1 e kadar uyuyordum gün içinde bir şey yapmıyordum yarın son![]()
Bana da kaynım astım mı var sende dedi nefes sesim yer yarıyor kendim çok farkında değilim ama eltimde dedi nefes sesin dışardan duyuluyor diye zor nefes alıyorum baskıda var bebek hala yukarıdaBende de gece gündüz hep var burundan nefes almaya çalışırken sanki boğulcam gibi geliyor nefesim yetmiyor. Eşim de gece hortum çıkıyor nefes alıp verirken diyor bunların maskaralari olduk![]()
Sadece özelde mi devlette de 1 gün mü kalınıyor acabason kontrole gittim kizlar haftaya carsamba yatışpandemiden dolayi 1 gece yatılıyormus sezeryanda olsa.
Bendimki de yatağa girince artıyor. Ben ağlamaktan helak olduğum için diye düşünüyordum hamileliğin bu döneminde normal miymiş kızlar?akıntım da arttı. Zaten sol kasık ve ayak ağrısından 1.5aydır sola yatamıyordum ,şimdi üzüntüden uyuyamıyorum.Kızlar burun tıkanıklığı yaşıyor musunuz?
Bende öyleyim herkes nasıl nefes aliyorsun diyor geçen oğlumu videoya çekerken farkettim nefes sesimden çocuğun sesi çıkmıyor bu günlerde agirlasiyoruz herhalde anlamadım havada etken olabilir.Bana da kaynım astım mı var sende dedi nefes sesim yer yarıyor kendim çok farkında değilim ama eltimde dedi nefes sesin dışardan duyuluyor diye zor nefes alıyorum baskıda var bebek hala yukarıda
Araştırdım da canım normalmiş baksana cogunlugumuzda var bende gündüz de olmaya başladı bildiğin burun etlerim şişti artık son günler inşallah biraz daha dayanalım.Bendimki de yatağa girince artıyor. Ben ağlamaktan helak olduğum için diye düşünüyordum hamileliğin bu döneminde normal miymiş kızlar?akıntım da arttı. Zaten sol kasık ve ayak ağrısından 1.5aydır sola yatamıyordum ,şimdi üzüntüden uyuyamıyorum.
Salı günü kontrole gittim bende. Dr um nasıl doğum yapmayı düşünüyorsun dedi sezeryan dedim. Tamam 2 şubat gibi alırız haftaya salıya son kontrole gel dedi. Her zmnki gibi 3 cümle kurdu muayenedezaten benm konuşmaya takâtim yoktu da.2 şubatta 39+2 oluyorum neden 38 lerde almıyor da o tarihe attı anlamadım.
Bebeğimin her şeyi normal geride fln de değil hatta hep ileride . Hiçte dayanacak gibi değilim ama doğum yapmaya da gücüm yok. Ne yerdeyim ne gökteyim kızlar ya
![]()