2021 Şubat Anneleri

Kontrolüm vardı kızlar. Nstde sancı çıktı düzenli. Açıklık muayenesinde açıklığın yok gibi sanırım önceki doğumlardan kalma bi açıklık var dedi. Yatışını yapalım ya da evin uzak değilse sancıların sıklaşınca gel dedi imza atıp eve geldim ☹️ Nstdeki sancıları sadece kasılma olarak hissettim
Hayırlısıyla doğsun miniğin inşaallah. Eli kulağında desene

Bana da son günler çok uzun gelmeye başladı ama senin günün belli saya saya bitireceksin. inşallah ben de 40. haftaları beklemem 🙈😅
İnşallah bakalim cumartesi kontrol var ne dicek 😂 instagramdan şimdi bebekler paylaşmış gidip dogurasim da geldi 😂
Kız beni bir de düşün bu pazartesi gidecem bakalım ne olcak?
Hayırlısı olsun canım kaç haftan kaldı?

İyice ağırlaştıgimi hissedince çocuğumu 2 haftadır kreşe gonderiyordum bende gündüz 1 e kadar uyuyordum gün içinde bir şey yapmıyordum yarın son 🤷‍♀️🤭
Benim de hayalim çocukları okula yollayıp hamilelik yaşamaktı amaaa 7/24 beraberiz. Aynı anda uyuyup aynı anda (hatta ondan daha önce) uyanıyoruz 😩

Bende de gece gündüz hep var burundan nefes almaya çalışırken sanki boğulcam gibi geliyor nefesim yetmiyor. Eşim de gece hortum çıkıyor nefes alıp verirken diyor bunların maskaralari olduk 😂
Bana da kaynım astım mı var sende dedi nefes sesim yer yarıyor kendim çok farkında değilim ama eltimde dedi nefes sesin dışardan duyuluyor diye zor nefes alıyorum baskıda var bebek hala yukarıda

Kızlar burun tıkanıklığı yaşıyor musunuz?
Bendimki de yatağa girince artıyor. Ben ağlamaktan helak olduğum için diye düşünüyordum hamileliğin bu döneminde normal miymiş kızlar?akıntım da arttı. Zaten sol kasık ve ayak ağrısından 1.5aydır sola yatamıyordum ,şimdi üzüntüden uyuyamıyorum.😔

Salı günü kontrole gittim bende. Dr um nasıl doğum yapmayı düşünüyorsun dedi sezeryan dedim. Tamam 2 şubat gibi alırız haftaya salıya son kontrole gel dedi. Her zmnki gibi 3 cümle kurdu muayenede😡 zaten benm konuşmaya takâtim yoktu da.2 şubatta 39+2 oluyorum neden 38 lerde almıyor da o tarihe attı anlamadım. 🤷🏻‍♀️Bebeğimin her şeyi normal geride fln de değil hatta hep ileride . Hiçte dayanacak gibi değilim ama doğum yapmaya da gücüm yok. Ne yerdeyim ne gökteyim kızlar ya😭😔

Bana da kaynım astım mı var sende dedi nefes sesim yer yarıyor kendim çok farkında değilim ama eltimde dedi nefes sesin dışardan duyuluyor diye zor nefes alıyorum baskıda var bebek hala yukarıda
Bende öyleyim herkes nasıl nefes aliyorsun diyor geçen oğlumu videoya çekerken farkettim nefes sesimden çocuğun sesi çıkmıyor bu günlerde agirlasiyoruz herhalde anlamadım havada etken olabilir.
Bendimki de yatağa girince artıyor. Ben ağlamaktan helak olduğum için diye düşünüyordum hamileliğin bu döneminde normal miymiş kızlar?akıntım da arttı. Zaten sol kasık ve ayak ağrısından 1.5aydır sola yatamıyordum ,şimdi üzüntüden uyuyamıyorum.😔

Salı günü kontrole gittim bende. Dr um nasıl doğum yapmayı düşünüyorsun dedi sezeryan dedim. Tamam 2 şubat gibi alırız haftaya salıya son kontrole gel dedi. Her zmnki gibi 3 cümle kurdu muayenede😡 zaten benm konuşmaya takâtim yoktu da.2 şubatta 39+2 oluyorum neden 38 lerde almıyor da o tarihe attı anlamadım. 🤷🏻‍♀️Bebeğimin her şeyi normal geride fln de değil hatta hep ileride . Hiçte dayanacak gibi değilim ama doğum yapmaya da gücüm yok. Ne yerdeyim ne gökteyim kızlar ya😭😔
Araştırdım da canım normalmiş baksana cogunlugumuzda var bende gündüz de olmaya başladı bildiğin burun etlerim şişti artık son günler inşallah biraz daha dayanalım.
Bence alacağı tarih güzel canım ne kadar geç alırsa bebeğin için daha iyi gecenlerde burdan bi arkadas doğum yaptı 37.haftada bebeği kuveze girdi yani 38 sana yeterli gibi geliyor ama ciğerleri tam gelişsin biraz daha dayanalım sende biraz daha kendini toparlarsın bebeğin gelene kadar. Allahım sabır versin inşallah sanada hep güzel şeyler düşün bebeginle konuş ❤

Doğum yapmış annişler gözünüz aydın inşallah çabucak iyilesirsiniz. Yakın da doğumu olan annişler sizler de rahatlık la atlatırsınız da inşallah. Yakın zamanda babasını kaybetmiş arkadaşım rabbim sabırlar versin başınız sağolsun.

Hanımlar doktor bana artık iki hafta bir geleceksin dedi kaç defa gidicem acaba bundan sonra.?

Benim de burun tıkanıklığı problemim var. Gece uyku yok. Midem çok kötü oluyor. İlk hamileliğim böyle değildi ayakta duramıyorum. Sizler de böyle misiniz?

Back
X