2021 Şubat Anneleri

Yok canım daha erken, sen ilki erken doğum olunca bu ağırlaşmayı yeni yeni yaşıyorsun... Penguene dönmemiz normal🤗 bizlerin bu kadar ağrı yaşamasının nedeninin hareketsizlik olduğunu düşünüyorum artık... Hiçbirimiz saatlerce yürüyemedik marttan beri... Büyüdün demeleri de normal erkekte karın dışarı fırlıyor. Hayırlı haberler al pazartesi inşallah, bir şeyciği yoktur bekler dediğim zamanları uslu uslu🙏
Ay senin cok az kaldi insallah kazasiz belssiz dogumun olsun
Cmt den itibaren pur dikkat senden haber beklycem

Arkadaslar pazartesi yatisim yapilacak. Spinal anestezi ile sezeryan olacam. Daha once bi arladasin yazisini gordum korkuyodum daha cok korkmaya basladim. Ilk doğumum genel anestezi ile olmustu. Ameliyat aninda uyanik olma dusuncesi beni cok geriyor. Cok panik yapan bi insanim🥺
Merak etme panik olursan hemen sakinleştirici yapıyorlar 5 dakika falan uyuyorsun korkma

Kasılma basit birşey hissetmeyebilirsin sertleşiyor karın bebek bir yerde toplanıyor ve anlık. Sancı öyle değil baya baya hissedersin merak etme hiç. Çatın açılıyordur Doğuma hazırlanıyordur o ağrı ondandır. Bir de ilk Doğum çat diye olmaz demişti doktorum en az 12 saat demişti. Ben 18 saatte doğurdum. Rahat ol

Ben de hiç anlamıyorum sancıyı. Karnım sertleşiyor arkadaşların dediği gibi bir yere toplanıyormuş gibi oluyor arada özellikle geceleri ama sancı hissetmiyorum cuma Nuran hanıma gidince ben de sorayım 😅
Bu akşam defalarca hissettim kasılma kızlar. Anladım artık nasıl birşeymiş. Bu ara çok stresliyim bu akşam da sinir stres yaşadım bi sebepten. Etkilemiş midir bilmiyorum ama baya kasıldım canım yanarak.

Heyecanlı bekleyişler 😊😊 Allah im nedir bu yalancı sancilardan çektiğim kızımda da boyleydim😑 neyse artık 12 yi geçti saat kova burcu olcak inşallah 🤪

21 ocakta kova burcu olmasi lazim.ama.riske.atmamak lazim.tabiki bende valla oğlak olmasin diye cok dua ettim 😅

Sancısız suyu geldiği için hemen hastaneye gitti sanırım hadi hayırlısı sakin ol canım :KK36:

Nuran hocaya yazdinmi cnm? Sakin ol Allahin izniyle saglikla kucagina alirsin bebisi 🤲 ctesiyi bekleyemedi sıpa 😊 dualarim seninle
Arıcaklar Çatala geçtim kanalda değilmiş nstdeyim. Kötü olan 11 gibi tatlı yedim😑 acil sezeryan denmez inşaallah sakinim eşim panik🙏

Arıcaklar Çatala geçtim kanalda değilmiş nstdeyim. Kötü olan 11 gibi tatlı yedim😑 acil sezeryan denmez inşaallah sakinim eşim panik🙏

Spinalde yemek yeme sorun olmuyor sanırım genel gibi ama dur bakalım nstye göre karar verir hoca muhtemelen. Sancin vs varmi suan senin hissettigin? Eşler zaten sogukkanli olmasi gereken zamanda panik oluyolar 😅

Hayırla sağlıkla gelsin inşallah canım. Telaş etme herşey olacağına varır doğsa bile bir sıkıntısı olmayacak inşallah. Anasının kokusunu merak etmiştir yavrucak dayanamamıştır belki 🥰 Rabbim kolaylıklar versin 🤲🏻

Back
X