- 10 Mayıs 2020
- 316
- 315
- 53
Hadi hayırlısı canımValla benim de kasılmam bugün çoğaldı her ihtimal banyoya girsem iyi olacak gibi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı canımValla benim de kasılmam bugün çoğaldı her ihtimal banyoya girsem iyi olacak gibi![]()
Aynen. Ah şu paraBende esime.ssvd 12 bin oldugunu soyledigimde ama uğraşmadan kendi gelirse ne olcak dedi
2 gündür normal dogurma sakin diyo
napsinlar para kolay kazanılmıyor psikolojileri bozuluyor ücret arttıkca
![]()
Yok ya. Ben daha doğurmam heralde kızımda da böyleydi 41 e kadar beklediNoluyoruz herkes pat patkasıklarından belineyse o başka da benim de ilk defa kasılmalarım oldu bu akşam
Ya aslında son haftalarda oluyor benim çok ağrım olmasına rağmen kızım 41 e kadar bekledi de bakalim hayırlısı yine de hazırlıklı olmak lazim
Yaa bence yemek yeme diye planlı ameliyatsa tebdirli olmak için söylüyorlarArıcaklar Çatala geçtim kanalda değilmiş nstdeyim. Kötü olan 11 gibi tatlı yedimacil sezeryan denmez inşaallah sakinim eşim panik
![]()
İyiyim serum veriyorlar nuran hanımı bekliyorum giydim önlüğünü bir saate giricem sezeryana
İyiyim serum veriyorlar nuran hanımı bekliyorum giydim önlüğünü bir saate giricem sezeryana![]()
Ya sağ salim kavuş inşşalah bebeğine darısıda bize inşşalah. Buraya yqzabilirsen yaz bize ne nasıldı sen nasılsın bebiş nasıl? Zaman daraldıkça heyecanda artıyor bende de . Hani son zamanlar gecmıyprdu çok çabuk geciyorrİyiyim serum veriyorlar nuran hanımı bekliyorum giydim önlüğünü bir saate giricem sezeryana![]()
Hayırlısı olsun inşallah canım yaaa dualarımız seninle
Hayırlısı canım yine de ilgilenen bı Dr a gözük dediğin gibi riske atma kilo sonra da alırBenimki riskli diye tedirgin oluyorum yoksa ctesiyi beklerdim kesin bi sekilde ama riske atamıyorum bugun perinatolojiye gittim.sabah düzensiz sancilarim vardı suyum.dahada azalmış ama başları kalabalıkti hic ilgilenemedi. Bi bilgide vermedi bakal.kendi.doktoruma.guveniyoeum.baska ozel doktor olsa simdiye alirdi doguma ama kendi.doktorum icerde büyüsün diye baya uğraştı.
Allah yardımcın olsun sağ salim alırsın inşallah yavrunu kucağına darısı bizim başımıza benimde kasılmalar oluyor bir iki gündür ama pazartesi bizim randevumuz da gün verecek bir aksilik çıkmazsa inşallah güzel haberlerini alırız bir an önceİyiyim serum veriyorlar nuran hanımı bekliyorum giydim önlüğünü bir saate giricem sezeryana![]()
Şükürler olsunGayet iyiyim Bebiş de iyi ham olsun cokcokluyordetayları sonra yazarım gayet iyi geçti sizleri de Rabbim bi avazda kabuştursun
![]()
Gayet iyiyim Bebiş de iyi ham olsun cokcokluyordetayları sonra yazarım gayet iyi geçti sizleri de Rabbim bi avazda kabuştursun
![]()