2021 Şubat Anneleri

Ay hakkni helal.et.nolur
Cok.soru sordm
Ama.anladgm.kadaryla sen.cok.skur cok.dayaniklisin canin tatli degl bakim ben ne yapcam
Kendimi dinlersem zorlanırım, mecburiyetler cesaretlendiriyor🙏 miniğini kucağına alınca bak neler yapacaksın, zaten o içine düştüğü an annesin sen de, aylardır nelere gögüs gerdin💪🥰🥰🥰
😂😂 Bende koyim bol bol spinal istiyorum son anda bi sıkıntı olmazsa gözüm korkmazsa 😂 ama bel fıtığı var bende o yüzden bel agrisindan korkuyorum neyse kafein iyidir alayim zarar gelmez 😂. Bugun daha ilk günün ama maşallah yine yarin taburcusun insallah dimi 😊
Bel boyun fıtığı var ama zorlanmadım şimdilik. Sabah kesin taburcu inşallah, bi sıkıntı yaşamazsa ufaklık. gazım çıktı dedim, göçebe gibisin zaten yerleşmiosun, gözümün içine bakıyorsun beni yolla diye ama Bebiş için sabah taburcu olucak sın dedi dr🤣🥰

Kizlar cok teşekkür ederim hepinize tek tek alinti yapamadim 🌷🙏

Serum sonrasi suyumda bi tik artıs oldu şükür bebek hareketleri hala cok net olmamakla beraberinde dun ki gibi tamamen yok degil su fazlasınca oda hareketlendi sanırım. Serum disinda bisey daha verdiler ama ne oldugu hakkinda bilgim yok belki sancilari vs azaltsin diye olabilir Nstde sancilarim.cikti ama düzenli değil serumdan once durum daha kötüydü acikcasi ama nuran hocayi sectigime gerçekten suan bir kere daha şükür ediyorum baska ozeller coktan alırdı bu durumda kuveze girsin istemiyor kar zarar iliskisi yapildiginda suan dogum olmasi daha iyi ama en azından 34 u de tamamlasak diye düşünüyor perinatolojiye ve ordaki bir doktora daha danisti musadeden sonrq tekrar doppler vs baktilar hatta eger bebek belirgin şekilde harektlenmezse ve agrilarim.cogalirsa ptesi dogum olucak eger serum İyi gelir bebekte yolundq giderse hersey carsamba 35+0 da dogum olucak. Çünkü icerde gelismemesi bebegin stres altinda oldugunu gosteriyormus nuran hoca kuveze girmesin diye cok ugrasuyor.sagolsun bol.bol.meyve ye dedi bebege kilo.yapan sey oymus 😊 ptesi tekrar gidicem şimdi hazirlikli gel yemeden gel dedi duruma gore carsambaya aticaz. Kilomuz suan 1700 sata göre 34+2 yim şimdilik bu kadar umarim carsambaya kadar meyveler ise yarar da Yada olcumlerde sasirma olur 2000 kilo dogar kizim 🤲@Sosyologg_anne bizim.kafa haftayla uyumlu gidiyor karın çevresi gelişmiyor en maksimumda boyle torpilli olctuklerinde bile 30 haftada çıkıyor cnm.
İnşallah kuzucuğunun kilosu artar sağlığını sıkıntıya sokmayacak şekilde doğar dilerim. Sonrasında annesi ona misler gibi bakacak zaten. Bol boll ye meyveni şifa olsun size.

Yok anestezi yapıldı Dr geldi konuştuk hemen işleme başladılar ben 3 tane 2si bir arada koydum daha hiç uyuyamadım kahveden herhalde😂baş ağrım yok, bel ağrım yok yürürken biraz dikişyerim ağrıyor.
Bebiş ne yapıyor ya az da ondan bahset 🤗 uyuyor mu emiyor mu elalem soruları gıdıklıyor şu anda beni 😂

Kizlar cok teşekkür ederim hepinize tek tek alinti yapamadim 🌷🙏

Serum sonrasi suyumda bi tik artıs oldu şükür bebek hareketleri hala cok net olmamakla beraberinde dun ki gibi tamamen yok degil su fazlasınca oda hareketlendi sanırım. Serum disinda bisey daha verdiler ama ne oldugu hakkinda bilgim yok belki sancilari vs azaltsin diye olabilir Nstde sancilarim.cikti ama düzenli değil serumdan once durum daha kötüydü acikcasi ama nuran hocayi sectigime gerçekten suan bir kere daha şükür ediyorum baska ozeller coktan alırdı bu durumda kuveze girsin istemiyor kar zarar iliskisi yapildiginda suan dogum olmasi daha iyi ama en azından 34 u de tamamlasak diye düşünüyor perinatolojiye ve ordaki bir doktora daha danisti musadeden sonrq tekrar doppler vs baktilar hatta eger bebek belirgin şekilde harektlenmezse ve agrilarim.cogalirsa ptesi dogum olucak eger serum İyi gelir bebekte yolundq giderse hersey carsamba 35+0 da dogum olucak. Çünkü icerde gelismemesi bebegin stres altinda oldugunu gosteriyormus nuran hoca kuveze girmesin diye cok ugrasuyor.sagolsun bol.bol.meyve ye dedi bebege kilo.yapan sey oymus 😊 ptesi tekrar gidicem şimdi hazirlikli gel yemeden gel dedi duruma gore carsambaya aticaz. Kilomuz suan 1700 sata göre 34+2 yim şimdilik bu kadar umarim carsambaya kadar meyveler ise yarar da Yada olcumlerde sasirma olur 2000 kilo dogar kizim 🤲@Sosyologg_anne bizim.kafa haftayla uyumlu gidiyor karın çevresi gelişmiyor en maksimumda boyle torpilli olctuklerinde bile 30 haftada çıkıyor cnm.
İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah doğacağı zamana kadar alır kilo sağ salim sorun yaşamadan taburcu olursunuz inşallah

Kızlar benim dün ki idrar tahlilimde glukoz çıkmış bugün baktım. Sonucu pazar gününe kadar bebek doğmazsa acile gelip gösterirsin dedi dr. Şimdi aklım takılıyor gebelik şekeri çıkmamıştı. Bi önemi olur mu artık bu vakitten sonra

sizin gibi bir durum yaşadım ben de kızımda. ikili test yaptırdım ben de ilk cocuk olunca tecrübesizce yönlendircek kimse yok; yok yüksek risk vs... amniyosentez yaptırın, yok kan verin yurtdışına yollayın, down sendromlu olabilir. yok kimyasal değerlerin yüksek vs... genetik uzmanlarına git, perinataloglara git, hiçbiri olumlu bir cümle kurmadı... kabul etmedim, 4 ayım ehvam içinde geçti ayrıntılı ultrasonu ceken doktor cok rahatlattı bu konuda, Allah bilir ama normal bir bebek gözüküyor dedi. fakat o da beyindeki 4 odacıktan 2sinin buyuk oldugunu kuculmezseler hidrosefali gibi oluşabilecek bir kaç rahatsızlıktan bahsetti. korku içinde geçen bir 10 gün daha... evet küçüldü deseler de rahatlamıyorsun. kızım dogdu korkarak bakıyordum sevinçle bakacağıma.. doktorların söylediklerini pek takmamak lazım.... bunda süreci bahane ederek olabildiğince uzak durucam hastanelerden... zaten memurum, hergün insanlarla yeteri kadar iç içe risk altındayım, onun stresi yetiyor:KK43:
merhaba sonra ne oldu 26 haftalk hamıleym ıkı taraflı bebegmde sıvı bırıkımı var beynınde 11.3 11.6 ılerlerse hıdrosefalı dedıler cok korkuyorum

merhaba sonra ne oldu 26 haftalk hamıleym ıkı taraflı bebegmde sıvı bırıkımı var beynınde 11.3 11.6 ılerlerse hıdrosefalı dedıler cok korkuyorum
Korkmayın tekrar ölçüm yapıldığında ufalmıştılar...gayet iyi, dilerim siz de güzel haberler alırsınız.

Hiç korkmayın her şeyin çözümü var Allah’a şükür. Ben hidrosefaliyim. 26 yaşımda tesadüfen öğrendim. Normal bir insanda 1 bardak su varsa ben de 3 bardak kadarmış. 32 yaşımdayım hiçbir sorunum yok şükür 2. Bebeğimi bekliyorum. Allah’a emanet kuzularımız

Hiç korkmayın her şeyin çözümü var Allah’a şükür. Ben hidrosefaliyim. 26 yaşımda tesadüfen öğrendim. Normal bir insanda 1 bardak su varsa ben de 3 bardak kadarmış. 32 yaşımdayım hiçbir sorunum yok şükür 2. Bebeğimi bekliyorum. Allah’a emanet kuzularımızh
Hiç korkmayın her şeyin çözümü var Allah’a şükür. Ben hidrosefaliyim. 26 yaşımda tesadüfen öğrendim. Normal bir insanda 1 bardak su varsa ben de 3 bardak kadarmış. 32 yaşımdayım hiçbir sorunum yok şükür 2. Bebeğimi bekliyorum. Allah’a emanet kuzularımız
oylemı Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsn
Korkmayın tekrar ölçüm yapıldığında ufalmıştılar...gayet iyi, dilerim siz de güzel haberler alırsınız.
sızın kac mm ıdı doktorlar cok karamsar onlara kalda aldırmam gerekıyor.

oylemı sızede şant takıldı mı sonra doktor ılerleyebılır dogurcakmısın dıe bıle sordu bn nasıl aldıraym onu cok canım sıkkın o yuzdn poztf bısyler duymaya ıhtyacm var

oylemı Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsn

sızın kac mm ıdı doktorlar cok karamsar onlara kalda aldırmam gerekıyor.
3 sene oldu canım küsürat hatırlamıyorum 10 11 arası bir değerdi. 9 altı olması isteniyordu bakıldığı haftalarda ayrıntılıya da 23te falan girdim diye hatırlıyorum.

oylemı sızede şant takıldı mı sonra doktor ılerleyebılır dogurcakmısın dıe bıle sordu bn nasıl aldıraym onu cok canım sıkkın o yuzdn poztf bısyler duymaya ıhtyacm var
Enistemde 40 dan sonra çıktı sant takildi gayet sağlıklı mobilyacı kendisi...

Back
X