2021 Şubat Anneleri

Hadi bakalım hayırlısı olsun yalnız hepimiz aynı doktora gidip hiç denk gelemedi doğumlarımız sırayla yapip çıkıyoruz 😂😂bizede iş yeri yaptırmıştı biraz huylandiriyor onun dışında kan falan olmadı dediğin gibi alan kişiyle de alakalı olabilir. Avicennanin covid testi doğum binasında yapılıyor bugün eşim nst nin önündeyken test yaptırmaya gelmişler

Hic sorma valla peşpeşe oldular ayni gune denk gelen yok 😂 aslinda kuzenim.var covitlilerle ilgileniyor bilen kisi kanatmaz abla damara hasar vermiştir kanatan dedi aslinda ona yaptirirdim ama hastahanesi 250₺ istiyor akraba indirimi yok 😅 ptesi Gidelim bakalım sen doguma kadar gitmiceksin artık dimi 😊

Simdi bizim bebisler ayni donemin bebisleri olacakya yasak mi sitede bilmiyorum ama inst.agramda takip etsek birbirimizi bebisleri falan guzel olur bence😁

Valla yasakmi bilmiyorum ben daha önce yazdım instagram hesabini ozelden yazsin isteyen takipleselim.diye takiplestigimiz arkadaşlar var burdan benim.icin sorun yok 😊 ozelden at kullanici adini cnm 😊

Hic sorma valla peşpeşe oldular ayni gune denk gelen yok 😂 aslinda kuzenim.var covitlilerle ilgileniyor bilen kisi kanatmaz abla damara hasar vermiştir kanatan dedi aslinda ona yaptirirdim ama hastahanesi 250₺ istiyor akraba indirimi yok 😅 ptesi Gidelim bakalım sen doguma kadar gitmiceksin artık dimi 😊
Kanama olmadı, gözümüzden yaş gelicek şekilde huylandık.

Bi aksilik olmazsa daha gitmicem canım cumartesi 6.30-7 gibi yatış dedi o zaman giderim 🙂 ama karnım baya düştü oturamıyorum bile inşallah bekler

Bi aksilik olmazsa daha gitmicem canım cumartesi 6.30-7 gibi yatış dedi o zaman giderim 🙂 ama karnım baya düştü oturamıyorum bile inşallah bekler
Şu duvara yaslanıp bacak bacak üstüne atmayı Denediniz mi hiç🤗 ben o gün akşam kötü hissedince onu denemiştim bacak bacak üstüne atamadım, ama kondurmadım da, ben beceremedim herhalde dedim😂 ebeye sordum da merakımdan Çatala oturdum ya su geldi diye , kanala inmiş mi diye, hayır dedi. 🤗

Şu duvara yaslanıp bacak bacak üstüne atmayı Denediniz mi hiç🤗 ben o gün akşam kötü hissedince onu denemiştim bacak bacak üstüne atamadım, ama kondurmadım da, ben beceremedim herhalde dedim😂 ebeye sordum da merakımdan Çatala oturdum ya su geldi diye , kanala inmiş mi diye, hayır dedi. 🤗
Ben 2 hafta önce denemiştim atabiliyordum. Bugün denedim atamıyorum. 🤗 eyvaah dedim annem de birazcık indi karnın diyor

Valla yasakmi bilmiyorum ben daha önce yazdım instagram hesabini ozelden yazsin isteyen takipleselim.diye takiplestigimiz arkadaşlar var burdan benim.icin sorun yok 😊 ozelden at kullanici adini cnm 😊
Tamamdir ben size ozelden yazdim isteyen ozelden yada burdan yazabilir instag.ram hesabini bilgi alışverişine daha kolay devam edilir gibi geliyor bana.

Arkadaşlar bende bi anda parmak ağrısı başladı el parmaklarımı bükerken açarken ağrıyor.internette karpal tünel sendromu diyor, hamilelikte artabilir diyor. Başka başına gelen var mı?

Arkadaşlar bende bi anda parmak ağrısı başladı el parmaklarımı bükerken açarken ağrıyor.internette karpal tünel sendromu diyor, hamilelikte artabilir diyor. Başka başına gelen var mı?
Ben işte 3 gündür yaşıyorum ödem sıvı birikmesi tuzlu şekerli yememek gerekiyormuş birde yürüyüş yapmak gerek

Sislikten olabilir mi canım bnde de oluyor o kapatıp açarken özellikle sabahları

Onu denemedim ama oturunca göbeğim bacaklarimin arasında kalıyor oturamıyorum herhalde bende bacak bacak üstüne atamam 😂 benimki kafayı dayamış ama nuran hanım bişey demedi bakalım beklicez artık 🙂

Korkma canım o senin mucizen babacığını tabi ki unutmayacaksın ama acını hafifletecek inşallah 🤗 Rabbim büyük gücünü sabrını verecek ben inanıyorum sen bebişini kucağına bir al herşey çok güzel olacak onun kokusu yeter yüreğini ferahlatmaya 🤲🏻
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah canım🤲 inşallah🤲💐
Kızlar çarpıntınız varmı ya ? Benim bugun akşam yemeğinden sonra ara ara yoklayan bir çarpıntım var. Gebelikten önce panik atak tedavisi görüyordum bu arada . Ama bu paniklikle alakalı değil gibi . Bebek mi sıkıştırıyor acaba ?
Bir de sezeryan olacak normalde bebek başı ağaşıda duruyor iki dk ayakta dursam bir yemek bir iş, pat pat diye aşagıda baskı hissediyorum . Önceden dr ayaklarıyla vajina ağzına vuruyor demişti. E şimdi baş aşagı duruyor yine vajinaya bişey vuruyor bu da elleri olanilirmi acaba :) gece nefes alamamalar burnum kupkuru içi silsem hemen kan farkediyorm . Şikayetler artıyor. Allah kolaylık versin hepimize sag salim doguralım benim de 12 şubatta doğum inşşalah :))
Ben her gece farklı bir sıkıntı yaşamaya ve dayanamamaya başladım artık. Yemekten sonra kötüleşiyorum resmen. 😱Mide yanması,gaz sancısı,nefes darlığı,burun tıkanıklığı, ağrı, kramp vb. bazen hepsi aynı anda.uyuyorum sabaha bir şeyim kalmıyor çok şükür ama akşamları baya zorlanmaya başladım. Gündüz iyiyim maşallah akşamları neden böyle oluyor anlamıyorum. 38+0 oldum bakalım ne zaman gelecek benm bebiş?🤷🏻‍♀️
Suyum geldi benim 2:30 gibi acil geldik bakalim hayirlisi sabah sezeryan kismetse
Canım hayırlı haberlerle inşallah🤲 sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın 💐🥰

Back
X