2021 Şubat Anneleri

benim bebegim kilolu acaba son haftaya kadar beklermi yoksa erkenmi gelir daha fazka kilo almadan dogumum baslasa yoksa sezeryan olacamm
Benim de kiloluydu normale döndü sanırım. 32 de kiloluydu şimdi 40 a doğru gidiyoruz. Hiç kilolu sezaryen olur diye strese girme. 3 doğuran 4 de doğurur. Esniyor bütün kemikler rahim akışına bırak

Benim de kiloluydu normale döndü sanırım. 32 de kiloluydu şimdi 40 a doğru gidiyoruz. Hiç kilolu sezaryen olur diye strese girme. 3 doğuran 4 de doğurur. Esniyor bütün kemikler rahim akışına bırak
insallah oyle olur saglikli olsunda nasil dogum olursa olsun tabi ama yinede normal istiyorum kilosu etkilemez insallah. 35. haftamda 3200 gramdi suanda 3500 olmustur

Maşallah canım ne güzel olumlu geçmiş çok sevindim senin adına merak ediyodun 39.hafta da güzel bir hafta sağlıkla alırsın inşallah kucağına 🤗 kan olayını benim doktorum da söyledi negatif kan gruplarinda kan bulunmuyor çok zorlanıyoruz seninki iyiki pozitif dedi baya sevindi hatta ama birilerini bul demedi. Senin kaç grubun negatif mi ?

Aynen benim kanimda düşük diye bi.unite kan ayirttircak.doguma girmeden

Kizlar kendme.geldim
Iyym.gebel.oldm spinal yapamadilwr bel rahstszlgmdan dolaui
Bebis iii 2900lerde kilosu ama.ii ben de hafif agrm. Var
Gelmis gecmis olsun cnm gözün aydın kavuştun bebisine 😊İnsallah yarina daha hafifler ağrıların

Son düzenleme:
Şubat'ın sonunda bekliyoruz bizde yavrumuzu kasilmam çok umarım erken gelmez 1.ci normal benim. Enfeksiyonla başım dertte 😭
Doktor iç kısım için fitil dış için de bi krem yazmıştı bana , ciddi bir meseleymiş doğumu normalden sezeryana çevirebiliyorsun .çocuğa geçmemesi için .doktorunuzla paylaşmanızda fayda var

Kızlar doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun, rabbim analı babalı büyütsün . Benim de dünden beri belim ağrıyor hiç ağrımamıştı şimdiye kadar. Bir de mantardan dolayı sürekli sarı renk akıntım oluyordu bugün açık kahve çok hafif pembemsi gibi akıntım oldu nişanım gelmiş olabilir mi şuan da adet olacak gibi bacaklarım ağrıyor. Yarın randevum var şimdiden gitsem mi deneyimli anneler ne der acaba ?
Nişan olabilir kendinizi takipte olun. Ama nişan gelince de doğum hemen olmuyor, buna da hazırlıklı olun. Sağlıklı kolay doğumlar inşallah 🌹

Diğer msjını okudum da ben de ishalim, ama hamilelikte genelde ishaldim hep. Doktorda karnını üşütme demişti acaba üşütuyor muyuz ishal sancısı olabilir mi. Benim göbekte hep açıkta. Bence de çok erken 1 gün bile fazladan kalsa anne karnında kardır. İnşallah 40. Haftayı görürüz canımm

Bilmiyorum ki canım belkide üşüttük
Biraz hafifledi benim ama ayaklarım çok şiş
Tansiyonum 10 a 5 falan yemek sonrası
Yani yüksek değil çok şükür
Kwndimi taşıyamıyorum resmen 🙃🙃

Amiin inşallah canım beklemek zor ama dediğim gibi 40 haftayı tamamlasak ne güzel olur 😍

Nişan olabilir kendinizi takipte olun. Ama nişan gelince de doğum hemen olmuyor, buna da hazırlıklı olun. Sağlıklı kolay doğumlar inşallah 🌹
Ara ara belime sancı giriyor bu gece takip edeceğim bakalım. Biraz gaz sancısı gibi geldi bana ama nasip.

Tamam canım birazdan alırım aynı şekilde devam ediyor ağrı çok çekilmez değil ama sanki adet olmuşum olucam gibi
Bide adet olacağım zaman yada adet olınca ishal olurım ben uzun süredir hiç olmadım nerdeyse hamilelik boyunca
Bugün öyle de bi durum var 🙄😣

Yarın nst günüm sancı varsa çıkar heralde 🙄
Benim ilk doğumum adet sancısıyla başlamıştı. Ama ilerleyen saatlerde normal sancıya dönmüştü. Doğum sancısı olsa şimdiye kadar ağırlaşırdı bence. Kontrolünde varmış hiç panikleme. Sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inş

Vallahi sancılar karışıyor. Özellikle gece karnımın yan tarafları sancıyor. Böbrek ağrısı gibi apandisit gibi... yoksa sancı mı,bebişten dolayı mı eziliyor ağrıyor, gaz mı derken terellelli olcam 🥴
Canım seninki farklı gibi ya, regl ağrısına benzemiyor. Gaz sancısı olabilir mi, yediklerine dikkat et bugun bide öyle dene

insallah oyle olur saglikli olsunda nasil dogum olursa olsun tabi ama yinede normal istiyorum kilosu etkilemez insallah. 35. haftamda 3200 gramdi suanda 3500 olmustur
Yok yok öyle düşünme ben de mesela kilosu gazla çıktıktan bir hafta sonra 60 gram falan almıştı

Benim ilk doğumum adet sancısıyla başlamıştı. Ama ilerleyen saatlerde normal sancıya dönmüştü. Doğum sancısı olsa şimdiye kadar ağırlaşırdı bence. Kontrolünde varmış hiç panikleme. Sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inş

Heralde rahim kendini hazırlıyor baya baskı hissi var 🙄
Çok sağolasın
Amin canım inşallah hepimize 🤗🤗🤗

Benim de bugün kontrolüm vardı bebiş 3kg olmuş şükür boyumuz da 50cm. Doktor çatı muayenesi yapacaktı ama nstde sancım vs çıkmayınca gerek yok kanama olursa paniklersin dedi yapmadı haftaya gidince duruma göre yapacak bakalım hayırlısı beklemedeyiz🥳

Yaaa tuh 😊 nasil geçti kontrolleriniz bebisin senin?
Ben iyiyim.. beni en korkutan hasta tipisin, canına değer ver yat dinlen dedi dr😅 Bebişe de sarılık testi yapıldı, rengi bayağı sarardı, uykusu arttı. risk değerin altında çıktık🙏işitme testinin birini geçti, birini geçemedi, tekrar gidicez...

Back
X