2021 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar herkese ☀️

Esrasvn Esrasvn canım Allah ikinizin de yardımcısı olsun dualarımız seninle inşallah bebeğini hemen yanına alırsın sağlıkla

enbisevdigim enbisevdigim ve Cesu38 Cesu38 kızlar sizi de unutmadık dualarımızdasınız hepiniz. bizi haberdar etmeyi unutmayın merak ederiz 🥰
kizlar masallah diyim ben cok.iyiyim kalktim yurudum bebekte iyi memeyi de kolay aldi 🙏

Niye uyanmiyormus ki🤣🤣🤣 masallah seni üzmüyor
Yok sabahladık bu gece galiba gececilerden olacak😅😅 sarılık uyku yaptı o yüzden uyanmıyordu günlerdir, bugün uykusuzluktan mı sarılıktan mı uykusu çözemedim, rengi daha iyi.

Banada mesaj atmış şimdi benim adıma ve hastanenin adını vererek kan verilsin istedi bana ihtiyaç olursa diye bende söyledim bakalım birilerine. Ne zormuş bu zamanda doğurmak 🤷‍♀️

canm çnkü bana bi ünite verildi benden dolayı öyle demişlerdir belki ben bayağı bekledm inşallah sizin ihtyacnz olmaz

Yok sabahladık bu gece galiba gececilerden olacak😅😅 sarılık uyku yaptı o yüzden uyanmıyordu günlerdir, bugün uykusuzluktan mı sarılıktan mı uykusu çözemedim, rengi daha iyi.
Amaann iyi olsunlarda ... kız ne yapıyor gece?

Dün taburcu olduk. Evdeyiz şükür. Biberona alıştı beni emmek istemiyor. Sütümde daha gelmedi. Duş falan da aldım ama nafile. İnşallah yarına falan gelir. Elimden geldiğince meme vermeye çalışıyorum inşallah olur
Canim incir hosafi yap kuru dut ye bunlar guzel sut yapiyor

Bebekler bir bir geliyor maşallah sağlıkla doğsunlar ve büyüsünler inşallah 🤗

Kızlar nst de 1 kere sancı çıktı yada 2 kere sancı çıktı gibi şwyler okuyırum sancı çıkmasını nasıl anlıyosunuz

Bende dün nst ye girdim doktor herşey normal dedi
Haftaya nst usg alt muayene yaparım dedi 😣
Nst kağıdında alt bölümde tepecik oluşuyor

Bebekler bir bir geliyor maşallah sağlıkla doğsunlar ve büyüsünler inşallah 🤗

Kızlar nst de 1 kere sancı çıktı yada 2 kere sancı çıktı gibi şwyler okuyırum sancı çıkmasını nasıl anlıyosunuz

Bende dün nst ye girdim doktor herşey normal dedi
Haftaya nst usg alt muayene yaparım dedi 😣
Sanırım bikaç kere yüksek rakam görünce sancı çıktı oluyor, benim 12 13 civarlarındaydı. Haftaya bana da çatı muayenesi yapacak Dr. Bakalım nasıl geçecek🤔

Back
X