2021 Şubat Anneleri

Sanırım bikaç kere yüksek rakam görünce sancı çıktı oluyor, benim 12 13 civarlarındaydı. Haftaya bana da çatı muayenesi yapacak Dr. Bakalım nasıl geçecek🤔

Benim 20 lerde gezindi durdu hep 15 16 da oldu en düşük 8 oldu galiba 🙄
Şu çatı muayenesini de bi atlatsaydık 😣
Bi kere aşsam alışırım galiba 🙄 yani inşallah

Ben de çatı muayenesinden çok tırsıyorum ama 38de yapmadı doktor 39a yapabilir 😅
Acaba Şubat annelerinden çatı muayenesi olan olmuş muydu?

Kızlar toparlanim yazicam insallah bebek 1865 gram doğdu entube edildi kuvezde malesef. Dualarınızı bekliyorum 🌺
Dualarımız seninle tatlım inşallah tez zamanda toparlar bebişin Rabbim hemencecik çıkarsın küvözden kucağına gelsin inşallah 🤲🏻 Kendini bırakma sakın olur mu iyi olacak inşallah sen de iyi olacaksın 🤗

Kan olayida bugun yazdiysa nuran hoca size muhtemleen esim Hastahane idaresine tepki gösterdiği içindir. Normalde Nuran hoca kagida 1 ünite kan ayrılsın diye yazdi bunu söyledik girerken neyse tam.ameliyata giricez sedyedeyim dediler kani çok düşük bizde kan yok kan bulun hemen bütün aileyi ayaklandılar dolayisiyla ablam ve eşim bide kartal kizilayina verilmesi gerekiyomus esim idareye çıkmış eger esime bisey olsun ben size o zaman sorarım madem kan lazim bu ameliyata girerkenmi söylenir ben kan bulana kadar esime bisey olursa vs vs diye. İdaredeki bayan esime numarasini vermiş sorun olursa beni arayin diye. Artık en son bizimkiler dışardan parayla bile kan bulmaya çalışmislar bulamayiz diye baya panik ettiler esimi ablami herkesi. Esimin is arkadaşlarından kartala yakin olan birisi gitmis vermis ben ameliyattayken beni bebegi unutmuslar kan bulucaz diye o kadar strese girmiş herkes nuran hoca sonra duydu bunlari tabi oda panik ettirildiği için sinirlendi vel hasıl 2 unite plazma takildi gene çıkmadı şimdi 1 unite kan takilcak ve adima kan bagisi yapildigu halde yönetim sorun cikartmis bagis yok vs diye nuran hoca esimi aradi teyit aldı yani bağışınız varsa kaniniz takılıyor yoksa butun aile ayaklaniyor. Bunu önceden soyleselerdi keşke Ameliyathane ekibinden nuran hocadan calisanlardan memnun kaldim ama hastahane idaresi ve sacmasapan uygulamalari sinifta kaldı eşim kafayi yemis ben çıkana kadar ameliyattan muhtemelen bu durumdan dolayi yazildi size bugün

Kan olayida bugun yazdiysa nuran hoca size muhtemleen esim Hastahane idaresine tepki gösterdiği içindir. Normalde Nuran hoca kagida 1 ünite kan ayrılsın diye yazdi bunu söyledik girerken neyse tam.ameliyata giricez sedyedeyim dediler kani çok düşük bizde kan yok kan bulun hemen bütün aileyi ayaklandılar dolayisiyla ablam ve eşim bide kartal kizilayina verilmesi gerekiyomus esim idareye çıkmış eger esime bisey olsun ben size o zaman sorarım madem kan lazim bu ameliyata girerkenmi söylenir ben kan bulana kadar esime bisey olursa vs vs diye. İdaredeki bayan esime numarasini vermiş sorun olursa beni arayin diye. Artık en son bizimkiler dışardan parayla bile kan bulmaya çalışmislar bulamayiz diye baya panik ettiler esimi ablami herkesi. Esimin is arkadaşlarından kartala yakin olan birisi gitmis vermis ben ameliyattayken beni bebegi unutmuslar kan bulucaz diye o kadar strese girmiş herkes nuran hoca sonra duydu bunlari tabi oda panik ettirildiği için sinirlendi vel hasıl 2 unite plazma takildi gene çıkmadı şimdi 1 unite kan takilcak ve adima kan bagi9si yapildigu halde yönetim sorun cikartmis bagis yok vs diye nuran hoca esimi aradi teyit aldı yani bağışınız varsa kaniniz takılıyor yoksa butun aile ayaklaniyor. Bunu önceden soyleselerdi keşke Ameliyathane ekibinden nuran hocadan calisanlardan memnun kaldim ama hastahane idaresi ve sacmasapan uygulamalari sinifta kaldı eşim kafayi yemis ben çıkana kadar ameliyattan muhtemelen bu durumdan dolayi yazildi size bugün
Çok geçmiş olsun canım bana yazıldı bugün demekki ondan dolayı yazıldı bende hemen herkesi aradım babam gidip adıma kan verdi yine birilerini daha bulmak lazım o zaman az gelebilir. Spinal mi oldun canım genel mi ?

Kan olayida bugun yazdiysa nuran hoca size muhtemleen esim Hastahane idaresine tepki gösterdiği içindir. Normalde Nuran hoca kagida 1 ünite kan ayrılsın diye yazdi bunu söyledik girerken neyse tam.ameliyata giricez sedyedeyim dediler kani çok düşük bizde kan yok kan bulun hemen bütün aileyi ayaklandılar dolayisiyla ablam ve eşim bide kartal kizilayina verilmesi gerekiyomus esim idareye çıkmış eger esime bisey olsun ben size o zaman sorarım madem kan lazim bu ameliyata girerkenmi söylenir ben kan bulana kadar esime bisey olursa vs vs diye. İdaredeki bayan esime numarasini vermiş sorun olursa beni arayin diye. Artık en son bizimkiler dışardan parayla bile kan bulmaya çalışmislar bulamayiz diye baya panik ettiler esimi ablami herkesi. Esimin is arkadaşlarından kartala yakin olan birisi gitmis vermis ben ameliyattayken beni bebegi unutmuslar kan bulucaz diye o kadar strese girmiş herkes nuran hoca sonra duydu bunlari tabi oda panik ettirildiği için sinirlendi vel hasıl 2 unite plazma takildi gene çıkmadı şimdi 1 unite kan takilcak ve adima kan bagisi yapildigu halde yönetim sorun cikartmis bagis yok vs diye nuran hoca esimi aradi teyit aldı yani bağışınız varsa kaniniz takılıyor yoksa butun aile ayaklaniyor. Bunu önceden soyleselerdi keşke Ameliyathane ekibinden nuran hocadan calisanlardan memnun kaldim ama hastahane idaresi ve sacmasapan uygulamalari sinifta kaldı eşim kafayi yemis ben çıkana kadar ameliyattan muhtemelen bu durumdan dolayi yazildi size bugün
Çok çok geçmiş olsun canım. Yazılması iyi olmuş tedbirli olmak lazım ben de yarın kan tahlili vericem düşük çıkarsa benden de ister Nuran hanım.

Çok geçmiş olsun canım bana yazıldı bugün demekki ondan dolayı yazıldı bende hemen herkesi aradım babam gidip adıma kan verdi yine birilerini daha bulmak lazım o zaman az gelebilir. Spinal mi oldun canım genel mi ?

Evet olaydan sonra yazmissiniz kizlarla baktım nuran hocada bugun ki gibi olmasin diye muhtemelen önceden soylemis size ama yani sedyede ameliyata giden birinin ailesine acil kan bulun demek hic akil.isi değil aramadik kimse birwkmamislar. Aynen bul cnm varsa ne olur ne olmaz.
Hisar da calisan att kuzenim var kanı ordan satin alcaklardi acil diye hatta nuran hocayi aramis ordaki doktor teyit almak için ortalığın karistigini öyle öğrendi nuran hoca yoksa onun boyle dendiğinden haberi yoktu.

Spinal oldum cnm genel mi spinalmi dersen spinal derim korktuğum gibi değildi hiç bide sagolsunlar cok ilgilendiler Ameliyathane ekibi anestezi uzmani calisanlari. Sadece kum torbasi olayı cok ağrı yapıyor aşırı

Ben YouTube dan izledim videolar, çok zor değil gibi 2 parmağını sokarak sağa sola kemiklere değiyor işte o kemikler ne kadar normal doğuma uygun diye. Bence kendimizi serbest bırakırsak bişey olmaz. Ben daha önce çok vajinal muayene oldum. O yüzden bişey olmaz ne kadar sıkarsan o kadar acır.

Evet olaydan sonra yazmissiniz kizlarla baktım nuran hocada bugun ki gibi olmasin diye muhtemelen önceden soylemis size ama yani sedyede ameliyata giden birinin ailesine acil kan bulun demek hic akil.isi değil aramadik kimse birwkmamislar. Aynen bul cnm varsa ne olur ne olmaz.
Hisar da calisan att kuzenim var kanı ordan satin alcaklardi acil diye hatta nuran hocayi aramis ordaki doktor teyit almak için ortalığın karistigini öyle öğrendi nuran hoca yoksa onun boyle dendiğinden haberi yoktu.

Spinal oldum cnm genel mi spinalmi dersen spinal derim korktuğum gibi değildi hiç bide sagolsunlar cok ilgilendiler Ameliyathane ekibi anestezi uzmani calisanlari. Sadece kum torbasi olayı cok ağrı yapıyor aşırı
Herhalde öyle oldu canım banada yazınca bende tedirgin oldum seni düşünemiyorum sedyede oyle bişey duymak hepten kötü olmuştur. İnşallah kan da toparlar bir an önce. Bakalım benimde ağrılarım var cumartesiyi bekler mi bilmiyorum bugün testi verdim . Benim kuzenimin eşi de bugün nuran hanım da doğum yaptı suni sancı denemişler açılma olmayınca o da sezaryan oldu.

Back
X