2021 Şubat Anneleri

Allah yardımcınız olsun, duların sizinle inşallah kolaycana doğar... 2. Bebeler daha hızlı geliyor merak etmeyin . Çok daha kolay doğacak inşallah 🙏
Bilemedim ya inş öyle olur. Teşekkür ederim dualarınıza sancım 5 dakikaya bir geliyor. Dayanılmayacak gibi değil. Adet sancısının biraz üstü.
Arkadaşlar benim kız sabahı bekleyemedi. Akşam suyum geldi sezaryene aldılar. Çok ağrım var dualarınızı bekliyorum
Ağrın sezon hemen geçer inş. Bol bol sütün gelsin gazsız uyuyan bir kuzu olsun inş. Allah analı babalı büyütsün
Sağlıkla gelsin bebişin canım 🤗 Bu doğum da 30 saat sürer mi 🤭 İnşallah bir avazda kavuşursun bebişine 🤲🏻 bize de dua et 🤗
Gece 22 de başladı sancılar ama uyuyabildim. Şimdi 5 dakikaya bire düştü sanırım sürer gibi. Ama dayanılıyor yani hiç korkmayın adet sancısının bira üstü. İnş hepimiz sağlıkla kolayca kucaklarız yavrularımızı.
Alistik ama bebek solu hic emmiyo
Napicam bilmiyorum
Ters emzirsen. Bebeğin sağ meme sanmasını sağlasan. Belki emer sonra da alışır zaten

Günaydın anneler. 22 de başlayan sancılarıma rağmen uyudum gece. Zaten kendi sancının avantajı biranda gelip vücudu şoka uğratmaması. Sancılarım 5 dakikaya bire düştü. Adet sancısının biraz üstü ama o 5 dakikada dinleyebiliyorum. Sakın korkmayın normal doğumdan biliyorum ki yarın bitmiş olacak Allah’ın izniyle. Hepiniz duamdasınız. İnş herkes kolayca sağlıkla yavrusunu kucağına alır vaktinde

Günaydın anneler. 22 de başlayan sancılarıma rağmen uyudum gece. Zaten kendi sancının avantajı biranda gelip vücudu şoka uğratmaması. Sancılarım 5 dakikaya bire düştü. Adet sancısının biraz üstü ama o 5 dakikada dinleyebiliyorum. Sakın korkmayın normal doğumdan biliyorum ki yarın bitmiş olacak Allah’ın izniyle. Hepiniz duamdasınız. İnş herkes kolayca sağlıkla yavrusunu kucağına alır vaktinde
Çok heyecanlı kolay doğumlar dilerim. Benim de gece karnım ağrıdı ama yalancı kasılma sanırım daha günümüz var inşallah biraz daha bekler bebiş

Canim.benm de 3 4 kez yapiyo bazen de 5
Ama.benmki zaten zayif dogdu ve zayifladi bayagi
Benm de esim.hatta kaynanam asla verme diyo ama zaten bebis benm.sol gogsumu tutmadu hala onu sagiyiorm ama cok azaldi cikan sut 20 anca oluyo sagnca
Benm sutum az zaten napicam blmiyotm.gercekten
Bz hastamedeyken doktor mama verme gak dese emzir guk dese emzir bisinolmaz demati
Sürekli solu ver canım hep onu tuttur ona da alışsın. Bize de nöbetçi doktor hemen ver demiyoruz ama verseniz iyi olur sarılık olmaz gibi abuk subuk konuştu sütüm az da olsa geliyor yani. Sizin doktorunuz kimdi ?
Alistik ama bebek solu hic emmiyo
Napicam bilmiyorum

Siz kacnci.katta kalmstnz H heyecanli_anneee

Ben hemsirelerden cok memnun kalmstm araynca hep geldiler normal aramasamda geldiler ilgilendiler
Ben 2.katta kaldım ama bebek hemsirelerinden hiç memnun kalmadım hiç gelip bebek emiyor mu memeyi tuttu mu sarılık mı bakmadılar bi giderken geldiler ondada moralimizi bozdu. Bugün nail bey e gidicez bakalım ne dicek

Sürekli solu ver canım hep onu tuttur ona da alışsın. Bize de nöbetçi doktor hemen ver demiyoruz ama verseniz iyi olur sarılık olmaz gibi abuk subuk konuştu sütüm az da olsa geliyor yani. Sizin doktorunuz kimdi ?

Ben 2.katta kaldım ama bebek hemsirelerinden hiç memnun kalmadım hiç gelip bebek emiyor mu memeyi tuttu mu sarılık mı bakmadılar bi giderken geldiler ondada moralimizi bozdu. Bugün nail bey e gidicez bakalım ne dicek

Ben de bugun nail beye gdyorum canim
Saat12de
Solu da vermeye calisiyorum agliyo
Tutmuyo olmadi naptysam
Ben defalarca sarillikmi dedm degl drdiler
Benm de cok az sutum ustelik 1haftaoldu

Herkese merhaba , Şubat anneleri bölümünde başlayıp Şubatı göremeyen bir doğum daha 😊 , 3 gün önce doğum yaptım şuan süt savaşları veriyoruz sütüm hemen geldi neyseki artırma derdindeyim ,herkese hayırlı doğumlar 🥰
Gözün Aydın sağlıkla büyüt evladını. Güzel günler görün 🥰 bol bol su dereotu 🌿

H heyecanli_anneee @NaniSBereN birşey soracağım ya sizin çocuklar birqz daha küçük benim oğlum 3.5 yaşında ve her hamile tshirtimi giydiğimde önündeki resimden dolayı kardeşim bana balon getiricek diye söyledi, siz hediye aldınız mı n’aptınız kimi pedagog öneriyor kimisi önermiyor, balonla birlikte bişi daha alıyım dedim ama kararsız kaldık
ikinci oğlum doğduğunda 2 yaşındaki abisine hediye götürmüştük kardeşin getirmiş diye. Şimdi iki abisine yine aldık hediyelerini. Niye önermiyorlarmış pedagoglar acaba. Doğum tebriğine gelenler bile bebek hediyesi dışında evdeki büyük kardeşleri düşünüp hediye almalı bence. Çocuklar bütün ilgiyi bebekte görüyor içerliyor haklı olarak. En azından ilgileri hediyeye kayıyor bir süre

Doğum yapan annişler, gögüs pedi ne kullanıyorsunuz? Weebaby almıştım çok kaşıntı yaptı.
Ben kullanmıyorum canım. Nem yapıyor yarayı tetikliyor diye. İki gün çok emdi hemen acımaya başladı göğüslerim o yüzden onları serbest bıraktım biraz 😬

Hastaneye gitmedin Daha değil mi? Ne zamana kadar bekleyeceksin Canım evde?

Kızlar doğum olmadan önce hastaneye yattığınız diyelim 1 gece kaldınız ertesi gün çıkardı doktor daha doğum yok diye. O gece ücreti ödeniyor değil mi yoksa doğum ücreti içinde mi oluyor?

Ben de bugun nail beye gdyorum canim
Saat12de
Solu da vermeye calisiyorum agliyo
Tutmuyo olmadi naptysam
Ben defalarca sarillikmi dedm degl drdiler
Benm de cok az sutum ustelik 1haftaoldu
Bizde gidip geldik canım sararmaya başlamış ama anne bebek arasında kan uyuşmazlığı var ondan olabilir dedi ilk oğlum da da öyleydi 3 aya yakın sürdü. Sarılığın ilacı emzirmek dedi bol bol emzir yetmediğini düşünürsen mama dedi.sen renginden de anlarsın sarılık mı değil mi diye

Bizde gidip geldik canım sararmaya başlamış ama anne bebek arasında kan uyuşmazlığı var ondan olabilir dedi ilk oğlum da da öyleydi 3 aya yakın sürdü. Sarılığın ilacı emzirmek dedi bol bol emzir yetmediğini düşünürsen mama dedi.sen renginden de anlarsın sarılık mı değil mi diye
Evet ilk üç ay hep memede takılıyor bebekler ...

Benim eşimimde d.günü 18 ocaktı oğlum sana en büyük hediye diyip bu seneye bağlarım diyordum ama hayat başka planlar yapıyor..
Ben hediye aldım bu arada.

Midenizin dolu olması riskli cidden dayanırsınız. 12 dedi diye 12 ye kdar yemeyin bence.
Bende normalde tansiyonu düşük bi insanım heyecan stres maskeyle bayılırım diye de korkuyorm mesela🙄😭😱 ama serum veriyorlarmış

Evet kızlar bende doğum hediyelerinizi merak ediyorum.
Bdnimki öldü çocuk çocuk diye 9 ay hiç memnn kalmadım ztn ilgisinden.Aylardır gündemimizde bizim de hediye ama dün hiçbir şey bulamayıp tüm altın aldığını söyledi 😡 yok snaa ne alayım zaten her şeyin var diyip duruyordu. Herkese sordum yok tektaş almşlar yok kolye almışlar.
Benimki çiçek serisine bağlıyor her kutlamayı 🙄. Baktı ben çiçeğe bakamıyorum vazgeçti. İkincisinde ben seçemiyorum sen ne istiyorsan al dedi ki hiç sevmem öyle şeyi. Yine de hatırası kalsın diye gittim kolye beğendim kendim. Dün diyor ki sana altın alayım bebiş için yatırım olur 😂 tamam dedim iyice öküze bağladık 10yıl sonrasında 😬

Merhaba anneler. Perşembe günü doktor açıklık var mı diye muayene etmişti. Tabi ki yok sancı da çıkmadı. Cuma günü hafif kanamam oldu ya nişan ya muayeneden dedim. Cumartesi pıt diye bir akıntı düştü peçeteyle baktım çok aşırı sarı hatta turuncuya çalıyordu. Sancı falan gelmedi zaten. Bugün akşam hafif kanamam başladı adetin ilk günü gibi ve adet sancılarım var. İlk çocuğumda da aynısı olmuştu ve totelde 30 saat sonunda oğlum doğmuştu. Sanırım benim de yarına doğumum olur😉 dualarınızda bana da yer verin. Hepimiz kolayca doğurup sağlıkla kucaklayalım inş yavrularımızı
Canım inşallah doğumun kolay olur. Önceki doğumun gibi uzun sürmesin kısa sürede pıt diye de doğsun dilerim 🥰 sağlıklı haberlerinizi alalım.

Back
X