2021 Şubat Anneleri

Bu çatı darlığı olayını anlamıyorum benim doktorum özellikle çatı muayenesi yapmıyor doğumda herşey farklı oluyor doğumda anlarız olup olmayacağını diyor gittiğim doktorda konyanın iyi doktorlarından
Neden yapmıyor? çatı genişliği değişmez ki kemik yapılarına bakıyorlar. Önceden bakılınca normal doğum olup olmayacağı Anlaşılır. Yabancı ülkelerde daha 8 haftalıkken bakıyorlarmış. Bir zararı da yokmuş hamileliğe.

Bu çatı darlığı olayını anlamıyorum benim doktorum özellikle çatı muayenesi yapmıyor doğumda herşey farklı oluyor doğumda anlarız olup olmayacağını diyor gittiğim doktorda konyanın iyi doktorlarından
Benim doktorum da öyle bişey yok dedi doğumda belli olan bi durum bu dedi yapmadı hiç, bem de çok güvendiğim bi doktor

Aynen canım kasık bel ağrısı adet ağrısı hep yaşıyorum her gece acaba mı diyerek uyuyorum zamanı var daha demek ki benim ki başı aşağıdaymış ama inmemiş demişti doktor geçen pazartesi bu pazartesi tekrar kontrol var
He iyi bari haftada bir çağırıyo demi seni de dedim benimkimi ihmal etti üç güne bir çağırıyolar diyince burda bir iki arkadaş ondan, demem gerek duymuyo bizimkiler, benimki de baş aşağı ama kanalda değil zaten inerse anlarsın dedi bakalım bekliyoruz

Neden yapmıyor? çatı genişliği değişmez ki kemik yapılarına bakıyorlar. Önceden bakılınca normal doğum olup olmayacağı Anlaşılır. Yabancı ülkelerde daha 8 haftalıkken bakıyorlarmış. Bir zararı da yokmuş hamileliğe.
Aksine yurtdışında da doğuma kadar çatı muayenesi yapılmıyor. Ablam Hollandada yaşıyor ordan biliyorum ayrıca çatı doğumda açılabliyor yani önceden bakmayla kesin karar verilmesi doğru olmuyor.

He iyi bari haftada bir çağırıyo demi seni de dedim benimkimi ihmal etti üç güne bir çağırıyolar diyince burda bir iki arkadaş ondan, demem gerek duymuyo bizimkiler, benimki de baş aşağı ama kanalda değil zaten inerse anlarsın dedi bakalım bekliyoruz
Aynen canım haftada bir çağırıyor. Suyu herşeyi normal olunca gerek görmediler demek ki

Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah herşey yolundadır 🙏
Çok şükür canım sezeryan olduğunu için sancılarım var sadece bir de bebisle geçiyor zaman
1 günlük bebek gaz mı naz mı anlamadım bazen yapaga koyduğum gibi ağlıyor ilk çocuğuma emzik vermemiştim bunda verecem galiba 🤕🤭☺️

Doğum yapan tüm sevgili annelerimiz @klbkbr @Pumpkin34 @rooa @Otuken (kaçırdığım varsa özür dilerim 🙏) hepinizin gözü aydın inşallah ağrılarınız bir an önce geçer bebekleriniz bir memeden anne sütü aşığı ve uykuları düzenli olur 😍

Doğum yapmamış kim kaldı bizden başka? Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi _Nur_ _Nur_ @Msspinkie @3kiz1anne @heroine L Limon kabugum @Fenbilgisi @Cade @sevnurum
Ay bende varim doğurmak istiyorum artık 🤷‍♀️ ayakkabi bulamıyorum giyecek ödemden elbise bulamıyorum son zamanlar almak da istemiyorum

Ay bende varim doğurmak istiyorum artık 🤷‍♀️ ayakkabi bulamıyorum giyecek ödemden elbise bulamıyorum son zamanlar almak da istemiyorum
Benim de ellerim ayaklarım çok şişiyor. Bir tane ayakkabıyı giymeye çalışırken, çok çekmişim kopardım 🤣 Kıyafet desen iki yakası bir araya gelmeyen memur gibiyim. Göbek kapanmıyor. Gece tuvalete kalktığımda ellerimi yıkarken bi tuhaf oluyorum. Ellerimi bükemiyorum 😅 Ne kadar tuzsum yesem de böyle. Annem de çok şişmiş hamileyken.

Benim de ellerim ayaklarım çok şişiyor. Bir tane ayakkabıyı giymeye çalışırken, çok çekmişim kopardım 🤣 Kıyafet desen iki yakası bir araya gelmeyen memur gibiyim. Göbek kapanmıyor. Gece tuvalete kalktığımda ellerimi yıkarken bi tuhaf oluyorum. Ellerimi bükemiyorum 😅 Ne kadar tuzsum yesem de böyle. Annem de çok şişmiş hamileyken.
Bende bugün botumu zorlayayim derken fermuari koptu elimde kaldi 🙈
Aynen uykudan uyanınca parmaklarımı bükemiyorum bile .bi yerden kalkarken falan ayaklarimin altının acıması hele mahvediyor beni duvarları tutunarak yürüyorum.

Bende bugün botumu zorlayayim derken fermuari koptu elimde kaldi 🙈
Aynen uykudan uyanınca parmaklarımı bükemiyorum bile .bi yerden kalkarken falan ayaklarimin altının acıması hele mahvediyor beni duvarları tutunarak yürüyorum.
En yumuşak terliği giymeye çalışıyorum o yüzden 😊 Peki sizde batık tırnak problemi oldu mu? Ödemden diye düşünüyorum.

Yerleşme kanaması kaç gün sürüyor? Tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz lütfen 🙏🏻

Benim yaklaşık 3 gün sürdü canım ilk gün tek seferlik kanama gördüm bir peçeteyle kurulandığımda farkettim hatta adet oldum sandım bir gün vardı adetime de
Sonra kahverengi şeklinde azalarak 2 gün daha devam etti ama miktarı baya azdı

Back
X