- 11 Nisan 2016
- 307
- 208
- 103
- 33
AmiiiiiiiinnnnnnnÇok teşekkür ederiz ederiz canım. Şu Cuma hürmetine rabbim sağlıkla kolay doğumlar versin herkese![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AmiiiiiiiinnnnnnnÇok teşekkür ederiz ederiz canım. Şu Cuma hürmetine rabbim sağlıkla kolay doğumlar versin herkese![]()
Konya da hangi doktora gidiyorsunuz acaba?Bu çatı darlığı olayını anlamıyorum benim doktorum özellikle çatı muayenesi yapmıyor doğumda herşey farklı oluyor doğumda anlarız olup olmayacağını diyor gittiğim doktorda konyanın iyi doktorlarından
Ben de varımDoğum yapan tüm sevgili annelerimiz @klbkbr @Pumpkin34 @rooa @Otuken (kaçırdığım varsa özür dilerim) hepinizin gözü aydın inşallah ağrılarınız bir an önce geçer bebekleriniz bir memeden anne sütü aşığı ve uykuları düzenli olur
Doğum yapmamış kim kaldı bizden başka?Gonulmeyvesi
_Nur_ @Msspinkie @3kiz1anne @heroine L Limon kabugum @Fenbilgisi @Cade @sevnurum
Neden yapmıyor? çatı genişliği değişmez ki kemik yapılarına bakıyorlar. Önceden bakılınca normal doğum olup olmayacağı Anlaşılır. Yabancı ülkelerde daha 8 haftalıkken bakıyorlarmış. Bir zararı da yokmuş hamileliğe.Bu çatı darlığı olayını anlamıyorum benim doktorum özellikle çatı muayenesi yapmıyor doğumda herşey farklı oluyor doğumda anlarız olup olmayacağını diyor gittiğim doktorda konyanın iyi doktorlarından
Benim doktorum da öyle bişey yok dedi doğumda belli olan bi durum bu dedi yapmadı hiç, bem de çok güvendiğim bi doktorBu çatı darlığı olayını anlamıyorum benim doktorum özellikle çatı muayenesi yapmıyor doğumda herşey farklı oluyor doğumda anlarız olup olmayacağını diyor gittiğim doktorda konyanın iyi doktorlarından
He iyi bari haftada bir çağırıyo demi seni de dedim benimkimi ihmal etti üç güne bir çağırıyolar diyince burda bir iki arkadaş ondan, demem gerek duymuyo bizimkiler, benimki de baş aşağı ama kanalda değil zaten inerse anlarsın dedi bakalım bekliyoruzAynen canım kasık bel ağrısı adet ağrısı hep yaşıyorum her gece acaba mı diyerek uyuyorum zamanı var daha demek ki benim ki başı aşağıdaymış ama inmemiş demişti doktor geçen pazartesi bu pazartesi tekrar kontrol var
Medova da fuat demire gidiyorumKonya da hangi doktora gidiyorsunuz acaba?
Aksine yurtdışında da doğuma kadar çatı muayenesi yapılmıyor. Ablam Hollandada yaşıyor ordan biliyorum ayrıca çatı doğumda açılabliyor yani önceden bakmayla kesin karar verilmesi doğru olmuyor.Neden yapmıyor? çatı genişliği değişmez ki kemik yapılarına bakıyorlar. Önceden bakılınca normal doğum olup olmayacağı Anlaşılır. Yabancı ülkelerde daha 8 haftalıkken bakıyorlarmış. Bir zararı da yokmuş hamileliğe.
Aynen kadın doğum uzmanları bu konuda fikir ayrılığında bir çok uzman bu görüşte hem fikir doğuma kadar çatı muayenesi yapmıyorlar.Benim doktorum da öyle bişey yok dedi doğumda belli olan bi durum bu dedi yapmadı hiç, bem de çok güvendiğim bi doktor
Aynen canım haftada bir çağırıyor. Suyu herşeyi normal olunca gerek görmediler demek kiHe iyi bari haftada bir çağırıyo demi seni de dedim benimkimi ihmal etti üç güne bir çağırıyolar diyince burda bir iki arkadaş ondan, demem gerek duymuyo bizimkiler, benimki de baş aşağı ama kanalda değil zaten inerse anlarsın dedi bakalım bekliyoruz
Evet çok şükür ki, sağ salim kucaklayalım, sancılar korkutuyo beni bazen ama normalmiş dedi doktorum sıklaşmadığı süreceAynen canım haftada bir çağırıyor. Suyu herşeyi normal olunca gerek görmediler demek ki
Ben iyiyim ufak ufak ağrım var tabiki ama yarında daha iyi olurum uyumaya çalışacağımGeçmiş olsun, İnş hemen iyileşir. Sen nasılsın
Çok şükür canım sezeryan olduğunu için sancılarım var sadece bir de bebisle geçiyor zamanRabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah herşey yolundadır![]()
Ben de varım daha bekliyorumDoğum yapan tüm sevgili annelerimiz @klbkbr @Pumpkin34 @rooa @Otuken (kaçırdığım varsa özür dilerim) hepinizin gözü aydın inşallah ağrılarınız bir an önce geçer bebekleriniz bir memeden anne sütü aşığı ve uykuları düzenli olur
_Nur_ @Msspinkie @3kiz1anne @heroine L Limon kabugum @Fenbilgisi @Cade @sevnurum
Ay bende varim doğurmak istiyorum artıkDoğum yapan tüm sevgili annelerimiz @klbkbr @Pumpkin34 @rooa @Otuken (kaçırdığım varsa özür dilerim) hepinizin gözü aydın inşallah ağrılarınız bir an önce geçer bebekleriniz bir memeden anne sütü aşığı ve uykuları düzenli olur
Benim de ellerim ayaklarım çok şişiyor. Bir tane ayakkabıyı giymeye çalışırken, çok çekmişim kopardımAy bende varim doğurmak istiyorum artıkayakkabi bulamıyorum giyecek ödemden elbise bulamıyorum son zamanlar almak da istemiyorum
Bende bugün botumu zorlayayim derken fermuari koptu elimde kaldiBenim de ellerim ayaklarım çok şişiyor. Bir tane ayakkabıyı giymeye çalışırken, çok çekmişim kopardımKıyafet desen iki yakası bir araya gelmeyen memur gibiyim. Göbek kapanmıyor. Gece tuvalete kalktığımda ellerimi yıkarken bi tuhaf oluyorum. Ellerimi bükemiyorum
Ne kadar tuzsum yesem de böyle. Annem de çok şişmiş hamileyken.
En yumuşak terliği giymeye çalışıyorum o yüzdenBende bugün botumu zorlayayim derken fermuari koptu elimde kaldi
Aynen uykudan uyanınca parmaklarımı bükemiyorum bile .bi yerden kalkarken falan ayaklarimin altının acıması hele mahvediyor beni duvarları tutunarak yürüyorum.
Yerleşme kanaması kaç gün sürüyor? Tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz lütfen![]()