- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
İnşallah, tası tarağı toplayıp kayınvalideme geldik abisi çok etkileniyor burda emzirmek daha rahatİnşallah kilosunda artış olur. Sarılık Değeri de düşer yavrunun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah, tası tarağı toplayıp kayınvalideme geldik abisi çok etkileniyor burda emzirmek daha rahatİnşallah kilosunda artış olur. Sarılık Değeri de düşer yavrunun.
Geçer annesi inşallah bak 4 gün yoğun bakımda kaldı çıktı bile herşey onların sağlığı için olmasa iyi ama napalımGeçti 17-18 saati.şuan itibariyle yaklaşık 42 saattir ışında. Bugün aradılar 14e düşmüş.
Kaça düşünce çıkartıyorlar bilgisi olan var mı?
Hipp aldık bizKızlar hangi mamayı veriyorsunuz bebeğinize?
O durum bende de var ya . Adet sancısı gibü isal sancııs gibi . Hatta biraz isallilde var . Benimde cuma günü doğum sezeryan sürpriz yapmaz etkenden inşşalah
Çok erken değil 34.1 de ama entübeden ayrılamıyor![]()
Güle güle sağlıkla büyüt bebeğini inş.Merhaba kızlar dün suyum gelince hastaneye yatış yaptık sabaha kadar az az bel ağrısı çektim yani sancım oldu ama açılma olmadı. Suyum iyice azaldığı için korktum beklemek istemedim ve sezaryen oldum epiduralle. Çok şükür iyiyiz 3200 doğdu bebeğim.
Ben Bebelac kullanıyorumKızlar hangi mamayı veriyorsunuz bebeğinize?
Canım göbeği düşmeden yıkayan çok oluyor bir şey olmuyor. Ben yıkamamıştım yine de enfeksiyon oldu. Sanırım belli olmuyor bu iş. Sonrasında iyi kuruttuysan kendini endişelendirme.perşembe gecesi düştü Ama kanıyor diye yıkamadım halen ben.temiz tülbentle boynunu kol altını felan siliyorum.insanbuL canim bizim göbek hala düşmedi ya bugün banyo yaptıralım dedik artık biraz ıslandı göbeği bişey olur mu
Suyu ne kadar azalmış canım? Suni sancı mi verecekler?Merhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı. Normal koşullarda beklenecekti ama su azalmış dedi doktor. Yarın sabaha yatış yapacağız. Doğumu tetiklemeye çalışacaklar. Umarım sancılarım gelir, açılmam olur da hiç gerek kalmaz. Dua edin lütfen.
Doğumun başlaması için cinsel ilişki deneyebilirsiniz canım kendiliğinden sancın başlaması içinMerhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı. Normal koşullarda beklenecekti ama su azalmış dedi doktor. Yarın sabaha yatış yapacağız. Doğumu tetiklemeye çalışacaklar. Umarım sancılarım gelir, açılmam olur da hiç gerek kalmaz. Dua edin lütfen.
suyun ne kadar olduğunu söylemedi ama normalde bir kontrole daha çağıracaktım dedi. İki günde nasıl bu hale gelebiliyor dedim. Miadını doldurunca bebeğin eşi yaşlanmaya başlıyor böyle sorunlar olabiliyor, o yüzden sık kontrole çağırıyoruz dedi. İnşallah kendi sancılarım gelir diye dua ediyorum. Açılma iki cm çünkü.Suyu ne kadar azalmış canım? Suni sancı mi verecekler?
Teşekkür ederim canım inşallah faydası olurDoğumun başlaması için cinsel ilişki deneyebilirsiniz canım kendiliğinden sancın başlaması için
Aslında bnce yıkanmadan daha riskli çünkü dediğim gibi mikrop kapma riski daha yüksek baktım düşeceği yok dayanamadım aslında strecle sarcaktim temiz bezin üstüne sonra kayınvalidem tuttu o da tutamamış hep ıslanmış göbeğindeki bezCanım göbeği düşmeden yıkayan çok oluyor bir şey olmuyor. Ben yıkamamıştım yine de enfeksiyon oldu. Sanırım belli olmuyor bu iş. Sonrasında iyi kuruttuysan kendini endişelendirme.perşembe gecesi düştü Ama kanıyor diye yıkamadım halen ben.temiz tülbentle boynunu kol altını felan siliyorum.
Bugün 8 günlük olduk düştü düşücek biz yıkamadık ama yoğun bakımda yıkayıp yıkamadıklarknı bilmiyoruzKızlar göbek bağı düştü mü bebislerinizin ne zaman yikadiniz bebekleri
Bizcde 9 günlük olduk bizimki bde düştü düşecekti bn daha fazla bekleyemedim yıkadım napim ins bı sıkıntı cikmazBugün 8 günlük olduk düştü düşücek biz yıkamadık ama yoğun bakımda yıkayıp yıkamadıklarknı bilmiyoruz