2021 Şubat Anneleri

Geçti 17-18 saati. 🙁 şuan itibariyle yaklaşık 42 saattir ışında. Bugün aradılar 14e düşmüş.
Kaça düşünce çıkartıyorlar bilgisi olan var mı?
Geçer annesi inşallah bak 4 gün yoğun bakımda kaldı çıktı bile herşey onların sağlığı için olmasa iyi ama napalım

İnşallah biran önce başlar bende sancım kendiliğinden gelsin çok istiyırum
İnşallah güzel güzel sancılarımız gelir ve kolaylıkla doğururuz 🤗🤗
O durum bende de var ya . Adet sancısı gibü isal sancııs gibi . Hatta biraz isallilde var . Benimde cuma günü doğum sezeryan sürpriz yapmaz etkenden inşşalah

İnşallah vakti zamanında gelsin canım
Bende gece yattım biraz daha uzun süreli sancım oldu inşallah yavaş yavaş gelemye hazırlanıyıdur bebeğim
Bide şu göbek düşmesi ne kadar doğru bilmiuorım ama benim bayağı aşağı indi

Merhaba kızlar dün suyum gelince hastaneye yatış yaptık sabaha kadar az az bel ağrısı çektim yani sancım oldu ama açılma olmadı. Suyum iyice azaldığı için korktum beklemek istemedim ve sezaryen oldum epiduralle. Çok şükür iyiyiz 3200 doğdu bebeğim.
Güle güle sağlıkla büyüt bebeğini inş.

insanbuL insanbuL canim bizim göbek hala düşmedi ya bugün banyo yaptıralım dedik artık biraz ıslandı göbeği bişey olur mu

Kızlar göbek bağı düştü mü bebislerinizin ne zaman yikadiniz bebekleri

Merhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı. Normal koşullarda beklenecekti ama su azalmış dedi doktor. Yarın sabaha yatış yapacağız. Doğumu tetiklemeye çalışacaklar. Umarım sancılarım gelir, açılmam olur da hiç gerek kalmaz. Dua edin lütfen.

insanbuL insanbuL canim bizim göbek hala düşmedi ya bugün banyo yaptıralım dedik artık biraz ıslandı göbeği bişey olur mu
Canım göbeği düşmeden yıkayan çok oluyor bir şey olmuyor. Ben yıkamamıştım yine de enfeksiyon oldu. Sanırım belli olmuyor bu iş. Sonrasında iyi kuruttuysan kendini endişelendirme.perşembe gecesi düştü Ama kanıyor diye yıkamadım halen ben.temiz tülbentle boynunu kol altını felan siliyorum.

Merhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı. Normal koşullarda beklenecekti ama su azalmış dedi doktor. Yarın sabaha yatış yapacağız. Doğumu tetiklemeye çalışacaklar. Umarım sancılarım gelir, açılmam olur da hiç gerek kalmaz. Dua edin lütfen.
Suyu ne kadar azalmış canım? Suni sancı mi verecekler?

Doğumun başlaması için cinsel ilişki deneyebilirsiniz canım kendiliğinden sancın başlaması için

Suyu ne kadar azalmış canım? Suni sancı mi verecekler?
suyun ne kadar olduğunu söylemedi ama normalde bir kontrole daha çağıracaktım dedi. İki günde nasıl bu hale gelebiliyor dedim. Miadını doldurunca bebeğin eşi yaşlanmaya başlıyor böyle sorunlar olabiliyor, o yüzden sık kontrole çağırıyoruz dedi. İnşallah kendi sancılarım gelir diye dua ediyorum. Açılma iki cm çünkü.

Canım göbeği düşmeden yıkayan çok oluyor bir şey olmuyor. Ben yıkamamıştım yine de enfeksiyon oldu. Sanırım belli olmuyor bu iş. Sonrasında iyi kuruttuysan kendini endişelendirme.perşembe gecesi düştü Ama kanıyor diye yıkamadım halen ben.temiz tülbentle boynunu kol altını felan siliyorum.
Aslında bnce yıkanmadan daha riskli çünkü dediğim gibi mikrop kapma riski daha yüksek baktım düşeceği yok dayanamadım aslında strecle sarcaktim temiz bezin üstüne sonra kayınvalidem tuttu o da tutamamış hep ıslanmış göbeğindeki bez🥴 neyse umarım bişey olmaz üstüne temiz mendil koydum ki beni alsın diye

Bugün 8 günlük olduk düştü düşücek biz yıkamadık ama yoğun bakımda yıkayıp yıkamadıklarknı bilmiyoruz
Bizcde 9 günlük olduk bizimki bde düştü düşecekti bn daha fazla bekleyemedim yıkadım napim ins bı sıkıntı cikmaz

Back
X