2021 Şubat Anneleri

Canım benim doktorum bir kaç hafta öncesinde yapmayın dedi. Spermler suyun erken gelmesine sebep oluyor, o da enfeksiyona açık hale getiriyor diye. Ama bazı arkadaşların hekimleri tavsiye etmiş. Ben kendi hekimimi dinliyorum.
Anladım cevap için teşekkürler 😊

Hanımlar bişey sorucam haftaya kontrol de doktora da soracam ama sizce bu haftalarda cinsel ilişki doğru olurmu doğuma yardımcı ve kolaylaştırıcı diye duymuştum ama direk doğumu tetikliyorsa bilemedim biraz daha bekleyebilir bebeğim siz ne düşünüyorsunuz?
Bana doktorum haftada 2-3 kez önerdi. Yapıyormusunuz dersen hayır 😀

Bana doktorum haftada 2-3 kez önerdi. Yapıyormusunuz dersen hayır 😀
Aslına bakarsan benim ilk doğumum 42 doğru gidince ilişki önermişti doktor denedik ve iki saat sonra suyum geldi açılmam felan güzel ilerledi ancak yüz geliş olunca sezeryanla sonuçlandı. Şimdi bende denemek istiyorum bi yandan daha belki zamanı değildir doğum istediğim gibi geçmezse kendimi suçlamayım dedim ben tetikledim benim yüzümden oldu diye şüphede kaldım birçok yerde ilişkinin olumlu yanlarından bahsediyor.

Saol cnm desteğin için. Aslında çok ilaç vitamin içmem ama solgarın bir ürünü varmış süt artırıyormuş onu başladım bugün. İnş yan etkisi olmaz. Uyuyamıyorum sıkıntım orda cnm. Eşim nerdeyse evde hiç yok ben de ilk günden beri tekim ailem başka şehirde. Kız uyuyunca oğlanla ilgileniyorum. 7 yaşında oğlum bana diyor ki benimle ilgilenmiyorsun hep kardeşimle ilgileniyorsun. Bana da yemek yedir bana da ona ne yapıyorsan yap diyor.
Kıyamam ya kaç yaşında olurlarsa olsun hepsi daha çocuk. Benimde 1.5 yaşında oğlum var uykusuzluk ne demek çok iyi biliyorum gece bi ona bi küçüğe gidip geliyorum yorgunluktan adım atıcak halim olmuyor. O vitamini bende kullandım canım yan etkisi olmadı baya faydası da oldu inşallah sende de olur. Eşin eve gelince de yardım iste 1 saat de olsa uyu biz iyi olucaz ki çocuklarımız da iyi olsun ❤
Aslında Nuran hanıma söyleyince niye hemen yoğun bakım demişler evde de tedavi olabilirdi dedi öyle deyince daha çok üzüldüm. Sütüm de gelmiyo zaten sağmaya çalışıyorum beceremiyorum 😔
Canını sıkma canım bol bol dus al , su iç olumlu düşün olumlu olsun ❤ çok mu yüksekti değeri ? Doktorlara da güvenemiyoruz artık hastaneden çok çektim bende

Kıyamam ya kaç yaşında olurlarsa olsun hepsi daha çocuk. Benimde 1.5 yaşında oğlum var uykusuzluk ne demek çok iyi biliyorum gece bi ona bi küçüğe gidip geliyorum yorgunluktan adım atıcak halim olmuyor. O vitamini bende kullandım canım yan etkisi olmadı baya faydası da oldu inşallah sende de olur. Eşin eve gelince de yardım iste 1 saat de olsa uyu biz iyi olucaz ki çocuklarımız da iyi olsun ❤

Canını sıkma canım bol bol dus al , su iç olumlu düşün olumlu olsun ❤ çok mu yüksekti değeri ? Doktorlara da güvenemiyoruz artık hastaneden çok çektim bende
Normalde 5 olması gerekirmiş bebeğimin 11 çıkmış vücuttaki enfeksiyon değeri. Doktor çok ilgili gözüküyordu ama güvenip güvenmemek konusunda çok git gel yaşadım. Nuran hanım çok ağrım olduğu için kendini toparlarsın gelene kadar vardır bunda da bir hayır deyince üstüne düşmedim ama keşke kendi hastanemde yer olsaydı.

Normalde 5 olması gerekirmiş bebeğimin 11 çıkmış vücuttaki enfeksiyon değeri. Doktor çok ilgili gözüküyordu ama güvenip güvenmemek konusunda çok git gel yaşadım. Nuran hanım çok ağrım olduğu için kendini toparlarsın gelene kadar vardır bunda da bir hayır deyince üstüne düşmedim ama keşke kendi hastanemde yer olsaydı.
Doğru demiş nuran hanım canım enfeksiyon olduğunu bilmeden eve de gidebilirdiniz demekki olması gerekiyormuş inşallah en yakın zamanda kucağına alırsın bebeğini 🙏

Aslnda hep emzrme.saatleri.olmali haklisin
Nasl yuzustu yatrcaz peki altni elmzle.tutcakmyz
Bebeğe her gün yüzüstü egzersiz yaptırılması iyi olurmuş cnm. Bize dr da önerdi. Kaç dk tutalım diye sorunca da , bebek rahatsız olup ağlayana kadar dedi. Temiz bir örtünün üzerine yüzüstü koyuyorsun bebeği. Kolları başının yanında oluyor ve kollarından destek.alip başını kaldırmaya çalışıyor. Bu sekilde karin üstü durmuş oluyor gazını da çıkarıyor. Çok öneriliyor kasları güçlendirdiği için. Ama hep yaninda olunacak.

Aslına bakarsan benim ilk doğumum 42 doğru gidince ilişki önermişti doktor denedik ve iki saat sonra suyum geldi açılmam felan güzel ilerledi ancak yüz geliş olunca sezeryanla sonuçlandı. Şimdi bende denemek istiyorum bi yandan daha belki zamanı değildir doğum istediğim gibi geçmezse kendimi suçlamayım dedim ben tetikledim benim yüzümden oldu diye şüphede kaldım birçok yerde ilişkinin olumlu yanlarından bahsediyor.
Bana perine masajı yap dedi. Yapamazsan ilişki yapın dedi doktor. Ayrıca ilişkide kendimizi iyi hissedip güzel hormonlar ürettiğimiz için bebeğe de yararlı aslında

Meraba anneler. Benim minnoş kızım bugün 10 günlük oldu bile. Doğan büyüyor bir şekilde işte. İlk çocuğum çok zordu. 2. Gün gaz sıkıntısı başlamıştı. Doktorlar 21 gün diyor ama bebekten bebeğe değişiyor bence. Kızımda dün başladı yok böyle ağlama. Artık haki kalmayıp inliyordu. Benim halim kalmıyor bir yatınca 5-6 saat uyuyor ya da hiç uyumuyor. Ben de uyandırmıyorum. Neyse sabah da gaz krizi yaşadık. İlk çocuğumda çok gaz ilacı denemiştim. İşe yarayanı şimdi kızımda denedim sakinleşip uyudu. İnş hep işe yarar. Bir de çocuk göğsüme gelince bazen inatla emmiyor sinirleniyor diye sağma Makinesi aldım. Emzirip sağdım sağ göğsümden 30 milim çıktı soldan hiç gelmedi. Üzüldüm açıkçası. İnş aç kalmıyordur yavrum.

Üzülme hiç. Biz gittik ilkinde geçemedik. 1 saat sonra tekrarladık ağladığı için geçtik. Olabiliyor yani. Zaten çocuğun duyup duymadığı belli oluyor. Mesela benim kızım biri öksürse sıçrıyor

Ben doktora danışmadan ilk çocuğumda kullandığım gaz ilacını aldım ilk defa bugün verdim işe yaradı. Doktoruna sor istersen sen nurse hurveys kullandığımız
Hafif tepki veriyor kızım daha çok tepki veriyordu. Dediğiniz gibi olur İnşallah. Tüm bebekler sağlıklı olur İnşallah

Cnm şimdi emip uyuyor ya o gazı çıkarmaya uğraşınca uyanıyor tekrar nasıl uyutacağız 🤣🤣
Aynı şeyi ben de yaşıyorum. Kısır bir döngüye giriyor gaz çıkarma uyutma mevzu. Bir de emerken bez doldurma durumu var. Temizlerken uyku açılıyor tekrar emip uyusun derken bir daha bez doluyor :)

Saol cnm desteğin için. Aslında çok ilaç vitamin içmem ama solgarın bir ürünü varmış süt artırıyormuş onu başladım bugün. İnş yan etkisi olmaz. Uyuyamıyorum sıkıntım orda cnm. Eşim nerdeyse evde hiç yok ben de ilk günden beri tekim ailem başka şehirde. Kız uyuyunca oğlanla ilgileniyorum. 7 yaşında oğlum bana diyor ki benimle ilgilenmiyorsun hep kardeşimle ilgileniyorsun. Bana da yemek yedir bana da ona ne yapıyorsan yap diyor.
Etkisini görürsen bana da de canim

Doğru demiş nuran hanım canım enfeksiyon olduğunu bilmeden eve de gidebilirdiniz demekki olması gerekiyormuş inşallah en yakın zamanda kucağına alırsın bebeğini 🙏
Aynen canım hiçbir belirti de yoktu zaten biz anlamadık bile. Emiyor, tuvaletleri normal. Kan sonucu olmasa hiç bilmicez. İnşallah hemen iyileşsin gelsin oğluşum 🤲🏻

Kızlar, yorumları okuyamadım. Ama suyum geldi hastaneye gittik 23.00 gibi. sancım başlamadı. Sabah 5-6 gibi suni sancı verilmeye başlandı üç cm açıklıkla. 7-8 cm’ye kadar iyiydim ama sonrasında uykusuzluk ve yorgunluk beni tüketti. Sağ olsun doktorum çok uğraştı, ben sezaryen için yalvarırken o normal doğurttu. Ama gerçekten doğurmadım, doğurtuldum. Ayrıntı verip henüz doğum yapmayanlarımızı ürkütmek istemiyorum. Sadece sürekli uyuyup yorgun olmamaya çalışsın herkes. Benim gibi ev temizlemek gibi saçmalıklar yapmasın kimse. Doğum gerçekten güçle yapılan bir şey. Kesi uygulandı bana, bir de sağ olsun oğlum küçücük haliyle yırtılmadık yer bırakmamış. Çok dikişim var ama gerçekten şu an hiç umurumda değil. Eşim, ben ve oğlum çok mutluyuz. Bu arada doğum 18.00 gibi gerçekleşti. 51 cm ve 3180 gr.bebeğim.

Bebeğe her gün yüzüstü egzersiz yaptırılması iyi olurmuş cnm. Bize dr da önerdi. Kaç dk tutalım diye sorunca da , bebek rahatsız olup ağlayana kadar dedi. Temiz bir örtünün üzerine yüzüstü koyuyorsun bebeği. Kolları başının yanında oluyor ve kollarından destek.alip başını kaldırmaya çalışıyor. Bu sekilde karin üstü durmuş oluyor gazını da çıkarıyor. Çok öneriliyor kasları güçlendirdiği için. Ama hep yaninda olunacak.
Hemen bugn denycem cok.tsk.ederm.Allah razi olsn

Bizde yapıyoruz bunu ama bizimki maşallah kalkıp gidecek nerdeyse😇🧿. Sizinkilerde kafayı baya kaldırıyor mu? Daha 10 günlük kafasını kendi kendine kaldırıp duruyor biz şaşırıyoruz

Kızlar, yorumları okuyamadım. Ama suyum geldi hastaneye gittik 23.00 gibi. sancım başlamadı. Sabah 5-6 gibi suni sancı verilmeye başlandı üç cm açıklıkla. 7-8 cm’ye kadar iyiydim ama sonrasında uykusuzluk ve yorgunluk beni tüketti. Sağ olsun doktorum çok uğraştı, ben sezaryen için yalvarırken o normal doğurttu. Ama gerçekten doğurmadım, doğurtuldum. Ayrıntı verip henüz doğum yapmayanlarımızı ürkütmek istemiyorum. Sadece sürekli uyuyup yorgun olmamaya çalışsın herkes. Benim gibi ev temizlemek gibi saçmalıklar yapmasın kimse. Doğum gerçekten güçle yapılan bir şey. Kesi uygulandı bana, bir de sağ olsun oğlum küçücük haliyle yırtılmadık yer bırakmamış. Çok dikişim var ama gerçekten şu an hiç umurumda değil. Eşim, ben ve oğlum çok mutluyuz. Bu arada doğum 18.00 gibi gerçekleşti. 51 cm ve 3180 gr.bebeğim.
Canım çok tebrik ederim, Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin. Şimdi ağrın acın olsa da sonra çok rahat edeceksin, doktorundan da Allah razı olsun. Minnoşun gözü açılmadan dinlenmeye çalış sen😅

Maşallah hayırlı olsun Rabbim bebişini size bağışlasın

Back
X