Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lahanayı buzdolabında bekletip göğüslerine sar canım, sarılık düşmeye başladı artık beyimizi gece uyutmak zorKızlar selam güne süt sıtması ile başladım gün içinde titreme geliyor şimdide
Bebekleriniz nasıl uykuları nasıl
Canım bu akika kurbanı adak gibi mi, yemeden hepsi dağıtılıyor mu yoksa yeniyor mu. Bide ne zaman kesiliyorAkikanın hikmetine ben de inanıyorum. İlk oğlumda kestirdik halen onunla ilgili ciddi sağlık sorunu yaşamadık çok şükür. İkinci oğlumda kestiremedik. Ev içinde bile ne kadar olmayacak kaza varsa onun başına geliyor. Sebebi olmayan ürtiker oldu. Şimdi bu bebeğimde iki haftadır hastane hastane geziyoruz. İmkanı olan ve hikmetine inanan kestirebilir. Hiç olmadı niyetlenip sadakasını vermeli.
Evet Nuran hanım da yüksek değil niye yatırıyorlar demişti. Bugün emzirmeye gittim doktorla görüştük pazartesi salı gibi taburcu edebiliriz dediİnşallah canım değer de çok yüksek değilmiş kaç gün kalıcak bişey dediler mi ?
Maşallah canım ne güzel emzirmene izin vermişler 4 günde sadece 2 dk izin verdiler, taburcu etcekleri gün emzirmeme izin verdiler, birkaç gün daha kalsa dediklerinin ertesi günü taburcu ettiler sizinde kısa sürer inşallahEvet Nuran hanım da yüksek değil niye yatırıyorlar demişti. Bugün emzirmeye gittim doktorla görüştük pazartesi salı gibi taburcu edebiliriz dedi![]()
Canım kusura bakma anca dönebiliyorum. Benim cuma gecesi başladı sancılar düzensizdi çok, cmt pazar öyle sürdü pazar günü 21-22 gibi 12-13 dk da bir gelmeye başladı, gece 2 gibi 5 dk bir 10 dk 3 kere falandı. Sancıları evde çekmiş olmam durumu kolaylaştırdıAllah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsingözün aydın ne güzel ilerlemiş hem de istediğin gibi ssvd bayıldım
ayıp olmazsa evde toplam ne kadar sürdü sancıların 5dkya düşmesi?
Bana da neler neler baktılar ama testler hep normalgebelik kolestazı mı diye safra asitlerine bakıldı, testim de bugün çıktı o da normal.
Avil kullanıyorum ama akşamları yatarken o bir müddet tutuyor da bana çok uyku yapıyor semsemleşiyorum. Kd doktorum bir krem verdi o da sürdüğün bölgeyi sanki uyuşturuyor o sayede 3 saat falan idare edebiliyorum ama cildimi çok kurutuyor. Kaşıntı geldikçe soğuğa yakın ılık duşa girip duruyorum artık.
Zyrtec ilacını biliyorum bugün de yabancı bir sitede denk geldim bu hastalık için kullanıldığını. Cildiye doktoruna sorayım bari
Hayırlıaı olsun gözünüz aydıninşallah sağlıcakla büyürün bebeğinizi
Allah yardımcın olsun nasıl oldun?
Hayırlı olsunsağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi
Allah yardımcın olsun umarım bu saatlerde çoktan aldın yavrunu kucağına sağlıcakla
Hastaneden hastaneye değişiyor sanırım uygulama. Doğum yaptığım hastanede değildi benim bebeğim yer olmadığı için başka hastaneye sevk ettiler ama çok memnun kaldım ben buradan. Bugün gittiğimde hemşireler ayrı, doktor ayrı ilgilendi. Bir saate yakın da bebeğimle kaldım bi odada emzirdim sevdim kokladım çok şükürMaşallah canım ne güzel emzirmene izin vermişler 4 günde sadece 2 dk izin verdiler, taburcu etcekleri gün emzirmeme izin verdiler, birkaç gün daha kalsa dediklerinin ertesi günü taburcu ettiler sizinde kısa sürer inşallah
Elinle de sağmaya çalış canım sütün devamlılığı var mı bir bak bazen bebekler boş da çekebiliyor. En iyi anlama yöntemi emzirirken yutkunma sesini dinlemek, şimdi de elinle bak bazen makineler tam çekemiyor.Bebişi yoğun bakıma giren anneler hiç süt sağabildiniz mi hastaneye götürmek için? Dünden beri uğraşıyorum bir iki damla sarı süt harici hiçbir şey gelmiyorSütüm mü kesildi dedim ama bugün bebişim şapır şupur emdi gelmese emmezdi sanırım o kadar zaman dimi
![]()
Maalesef ilk zamanlar cekmeyle birşey gelmiyor ama bebekler daha güçlü çektikleri için iyi geliyor üzülme ...benim ilk prematüre bebeğin vardı ilk iki gün şırınga anca doluyordu ....Bebişi yoğun bakıma giren anneler hiç süt sağabildiniz mi hastaneye götürmek için? Dünden beri uğraşıyorum bir iki damla sarı süt harici hiçbir şey gelmiyorSütüm mü kesildi dedim ama bugün bebişim şapır şupur emdi gelmese emmezdi sanırım o kadar zaman dimi
![]()
Elektrikli çekmiyor sanırım manuele geçtim damla sayısı 4-5e çıktı. Elimle deneyeyim bir de dediğim gibi. Öyle de acemiyim ki hiçbir şey bilmiyorum videolardan birşeyler öğrenmeye çalışıyorumElinle de sağmaya çalış canım sütün devamlılığı var mı bir bak bazen bebekler boş da çekebiliyor. En iyi anlama yöntemi emzirirken yutkunma sesini dinlemek, şimdi de elinle bak bazen makineler tam çekemiyor.
Ya bebeğim eve gelene kadar gelen azıcık süt de kesilirse sağamadığım içinMaalesef ilk zamanlar cekmeyle birşey gelmiyor ama bebekler daha güçlü çektikleri için iyi geliyor üzülme ...benim ilk prematüre bebeğin vardı ilk iki gün şırınga anca doluyordu ....
Sağ tabi ama miktara takılma sen 3 saatte sürekli gelmese de 15dk çek tamam mı? Gör sonucu kuzucuga neler neler gelirElektrikli çekmiyor sanırım manuele geçtim damla sayısı 4-5e çıktı. Elimle deneyeyim bir de dediğim gibi. Öyle de acemiyim ki hiçbir şey bilmiyorum videolardan birşeyler öğrenmeye çalışıyorum
Ya bebeğim eve gelene kadar gelen azıcık süt de kesilirse sağamadığım için![]()
İnşallah canım bugün üçüncü yapışım bu sefer daha çok geldi bir tatlı kaşığı olmuştur herhalde çok sevindimSağ tabi ama miktara takılma sen 3 saatte sürekli gelmese de 15dk çek tamam mı? Gör sonucu kuzucuga neler neler gelir![]()
Hangi hastane canım, bizimkine oksijan desteği yapıyorlarda belkide ondan izin vermemiş olabilirler, daha yeni doğum yaptır hastanede hastane tipi ile sağmaya çalıştım, ilk süt pompayla zor gelir elle sağ dediler ğerçektende öyleymiş elinle sağmaya çalış, sıcak duş iyi gelirHastaneden hastaneye değişiyor sanırım uygulama. Doğum yaptığım hastanede değildi benim bebeğim yer olmadığı için başka hastaneye sevk ettiler ama çok memnun kaldım ben buradan. Bugün gittiğimde hemşireler ayrı, doktor ayrı ilgilendi. Bir saate yakın da bebeğimle kaldım bi odada emzirdim sevdim kokladım çok şükürİnşallah çabucak da çıkar hem benim bebeğim hem tüm annesinden ayrı olan bebekler
Sana da çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl bebeğin?
Benim de başım sütle belada. Sağıyorum iki göğüs ancak 50 milim geliyor. Ama emiyorda bebeğim. Dere otu helva tahin bulgur soğan bunlar ben de etkili oldu. Bir de Solgar brewest yeast vitamin Önermişler aldım deniyorum dünden beri bakalım nasıl olacak. Ben 1 şubatta normal Doğum yapmıştım. Sütte nasip herhaldeSlm kizlar bende 9 subat spinal dogum yaptim.Simdiki derdim de süt gelmemesi.Onerilerinizi yazmistiniz ama cok bulamadim yeniden sutun gelmesi icin oneri yazarsaniz cok sevinirim.Hala dogurmayan arkadaslara da Rabbim kolaylik versin insallah.
Tamam cnm dün başladım. İnş etkisi olurEtkisini görürsen bana da de canim
Haha inş bir düzen kurmayı başarırızAynı şeyi ben de yaşıyorum. Kısır bir döngüye giriyor gaz çıkarma uyutma mevzu. Bir de emerken bez doldurma durumu var. Temizlerken uyku açılıyor tekrar emip uyusun derken bir daha bez doluyor :)