Canım aynen koku sebebiyle gittik doktora göbek bağı düşmemişti henüz. İlk hastanede yoğun bakıma yatıracaz damardan antibiyotik tedavisi olacak dediler. İkinci hastanede enfeksiyon yatıracak kadar yok,alkollü swap mendillerle temizleyi önerdiler. O gün düştü göbeği çok hırpalandığı için. Sonra kanama başladı götürdük k vitamini yapıldı. İki gün sonra kanama bitti sarı akıntı başladı 3. Hastaneye götürdük. Göbek polipi dedi. Gümüş nitratla yaktı. İki tane pomad yazdı,alkolle günde 2defa temizlemeye devam dedi. beş gün onları kullanıcaz işte. Enfeksiyon olsa göbek bağının etrafı kıpkırmızı olur, akıntısı iltihap şeklinde yoğun görünür dedi.bebek beslenmeyi reddedermiş. Öyle olsa hemen yatırırdım tahlile bile gerek duymazdım dedi. Seni de korkutmasınlar bana yaptıkları gibi ama tedbiri elden bırakma canım gerekirse iyi bir doktor araştır direkt oraya götür. Biz en son bi profesör önerildi ona götürdük çok şükür yaktıktan sonra sıvı akıntı durdu koku hiç kalmadı. Kanda enfeksiyona tekrar baktı,karaciğer enzimlerine baktı içimiz iyice rahatladı. İnşallah doktor ehildir ve sizi üzmeden uğraştırmadan en doğru kararla sağlıklı sonucu alırsınız.