2021 Şubat Anneleri

Kilo mu konuşulmuş 😁ahanda ben geldim. 67 ile hamile kaldım. 94.5 ile doğuma gittim 😂oha 27.5 kilo. Şuan 81 kiloyum bebisim 18 günlük 13.5 kilo gitmiş yani. Millet toplamda bu kiloyla doğuma gidiyor 🤣vay tosun ben 😂🤣60 a düşmem
Hızlı alan hızlı da veriyor verirsin ben bu boğaz tutmayı hala beceremedim😂 paso acıkıyorum noldu anlamadım. 2 seneye benim de hayalim tekrar 58 olmak, umarım ütopyam olmaz🤣
Kızlar tek tek alıntılayamadım doğum yaptım kanamam çoktu normlade ssvd olacaktı ama riske atmayalım dedi doktor bu kadar çok kanama normal değil dedi doğumdan sonra da iyi ki sezeryana almışız önceki dikişin çok incelmiş dedi çok şükür yavrumda bende iyiyiz sütüm yok gibi bir saat emdi çocuk ama göğsümü sıkınca süt felan gelmiyor
Çok geçmiş olsun ve gözünüz aydın. Rabbim sağlık versin analı babalı büyütün
Ahahaha benim de öyle bir ayak dana gibi biri bi numara küçük 🤣 ama ikisi de şiş ellerim bacaklarım da öyle 🙈 şuan bana uyan bir tanecik spor ayakkabım var evde 😂 sen yine 10 kilo vermişsin ödem de gidince bi 3-5 daha iner 🤗 ben hiç Nuran hanıma demedim bile hergün birşey soruyorum kadına benden bıkacak 🙈
İlk eve geldiğimde ben de gr vermemiştim bu defa😂22 günlük olduk ama çok yiyorum ona rağmen gitti 10 kilo... Hurma komposto tatlı olarak kesmiyor😔 uyuşma hissiyatsızlık olmasa ben de sormazdım. Bıkmaz ya iyi bir dr, seve seve bilgi veriyor hep.

kizlar süt için beslak deneyin yorumlar iyi ben de dün aldım bakalım çalıştığım için süt artsın diye uğraşıyorum 🙏

Benim oğlum çok gazlıydı. 2. Gün başlamıştı çok çektik ya psikolojim bozulmuştu. Artık yorgunluktan hafıza kaybı yaşıyordum 3 kişi baş edemiyorduk sıpayla 🤣 o zaman çok şey denedik nurse harveys en etkili olanıydı.
Şimdi kızımda 9 günlükken başladı gaz olayı hemen nurse harveys aldım başladık. Rahatladı çocuk bir sorun olmadı. Bu bebeğimde kolay değil ama oğluma göre Nur nimet 😬😬
Biz de biogai aldık da versem mi vermesem mi kararsizim

B
Kızlar anne sütü aldığı halde 10 günlük bebek kilo almıyo çok iki memeyi sağınca 50cc falan çıkıyo ama bebek emince daha çok çeker diyolar ne yapayım akıl verin kilo alması gerek ve gündüzleri kucakta uyuyo o da zor bela tecrübeli anneler yardım
Canım bize doktor 3 saatte bir anne sütüyle beraber 95 CC olması lazım dedi yetmeyince mama verdik şimdi git gide azalttik mamayı eğer doymazsa mama ver aç kalmasın çocuk

İlk eve geldiğimde ben de gr vermemiştim bu defa😂22 günlük olduk ama çok yiyorum ona rağmen gitti 10 kilo... Hurma komposto tatlı olarak kesmiyor😔 uyuşma hissiyatsızlık olmasa ben de sormazdım. Bıkmaz ya iyi bir dr, seve seve bilgi veriyor hep.
Beni de kesmiyor onlar canım sürekli tatlı istiyor. Bir de hamileyken bunkadaröiştahlı değildim yemek porsiyonum büyüdü 😅 Ya iyi ki siz konuşurken denk gelmişim de Nuran hanıma gitmişim çok memnun kaldım ben sağolsun çok ilgileniyor. Bir de doğumda fotoğraflar çekmişler gönderdi hepsi nasıl güzel bir anı çok mutlu oldum 🥰

Gözün aydın canım... sağlıkla büyüt yavrunu...ben de dün doğum yaptım sürekli emzitiyorum ama daha tam gelmedi..ama sen sürekli emzir.. hastane den mama iste ac kalmasın..çünkü boş memeyi emiyorlar emdikçe gelecek süt Allahin izniyle..bende öyle yapıyorum 3 saat te mama istiyorum..ama bizimki emmeyi seviyor her istediğinde de meme veriyorum..zaten mamayı kesinlikle biberonla vermiyorlar kaşık biberonla getiriyorlar..meme reddi olmasın diye...
Elhamdülillah benim kide emiyor şimdi emziriyorun arada yutkynuyor geliyor heralde süt

Bebegi olanlar saglikla buyutsunler ins, bekleyenler de saglikla kavussunlar 😊Bende 68 le hamile kalip, 80 kiloyla doguma gidicem ins, 12 kilo aldim, goren 5 -6 aylik saniyor karnimda cikmadi cok, hatta bol tuniklerimle sadece kilolu gibiyim, onceden giydigim paltomu giyiyorum, onunude kapatinca kayboluyor tamamen 😊, 39+1 le 20 subat sezeryan tarihim ins o zamana kadar bebis, adet sancisi gibi agrilarim var hafif, bir anda mi siddetlenicek bilmiyorum

Allah saglikli uzun ömürler versin bebisine darisi bizr insllah sezaryenmi normalmi nasil gecti dogumun
Teşekkür ederim canım.. en son burada yazmıştım ya Eşimin çalıştığı hastaneye gittim.. Kontrole.. Bebeğimin boynuna 3 tur kordon dolanmıştı Acil sezeryana Aldılar hemen. genel sezeryan oldum uyanmamışım sonrasında bebeğim çok ağlamıştı.. 2 buçuk saat beni beklemiş çok açtı.. Sütüm de çok az :( 3 kilo 200 gr dünyaya geldi ama sütüm az olduğu için bugun 2 kilo 800 gr düşmüştü. Dr mama takviyesi yaptı bugun taburcu oldum. Sütte veriyorum ama çok az ve damla damla geliyor o kadar 😔

dr lar hep en kötüsünü söylüyorlar sonrada olsundu kesin değil falan avutma taktiği yahu sen baştan söyledin zaten ama onlarda haklı kimse sorumluluk almak istemiyor.Kızlar bi de cmv,tokzoplazma ve rubella testlerinizi gecikmeden yaptırın benim cmv igm pozitif çıktı ve adivite testi(şu an da mı geçiriyorum yoksa 4 aydan daha önce mi geçirdiğime)bakıldı ve ben 1 hafta sonuç beklerken kafayı çatlattım çünkü bu mikropların bebek için riski büyük hele de rubella direk aldır derdim dedi dr bana neyse ki testim temiz çıktı da rahatladım.

adivite testi yaptı 4 ay va daha önce geçirdiğim tespit edildi sorun yokmuş çok şükür.
Dogum yaptınız mı bebeğin durumu nedir bende de ayni sonuçları yaşıyorum bilgi verir misiniz

Kızlar hiç sancı olmayıp bir anda sancı başlar mı
Bende nerdeyse hiç.sinyal yok 🙄🙄
Ya senin günün var keyfine bak strese sokma kendini hiç. Benim bir anda oldu ilk doğumumda ikinci de sinyal vermişti ama Doğuma kadar sinyal geçmişti. 40 dolmadan 1 gün önce oldu doğumum
Biz de biogai aldık da versem mi vermesem mi kararsizim
Valla ben çaresiz kalıp veriyorum idare edebiliyorsanız vermemek iyi tabi

Ben 72 kilo başladı hamileliğe 83 ile girdim doğuma. 13 gün oldu Doğum yapalı. 76 kiloyum. 11 kilo alıp 7 kilo verdim. Kırkımız çıksın diyete başlayacağım inş

Evet sanırım öyle canım bende hiç sancı falan yok sende varmı ? gece biraz olır gibi oldu mutlu oldum sınra öyle uyuya kalmışım 3 gibi falan lavaboya kalktım peçeteye iki nokta kan gelmişti kurulanınca tekrr baktım bişey yok çok minikti zaten nişan gelemsi böyle olmaz heralde
Bence de nişan değildir canım ama doktorunu bilgilendir.
Kızlar tek tek alıntılayamadım doğum yaptım kanamam çoktu normlade ssvd olacaktı ama riske atmayalım dedi doktor bu kadar çok kanama normal değil dedi doğumdan sonra da iyi ki sezeryana almışız önceki dikişin çok incelmiş dedi çok şükür yavrumda bende iyiyiz sütüm yok gibi bir saat emdi çocuk ama göğsümü sıkınca süt felan gelmiyor
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Doğum yalpmayan kaldı mı 😋
Ben ben ben ben
Teşekkür ederim canım.. en son burada yazmıştım ya Eşimin çalıştığı hastaneye gittim.. Kontrole.. Bebeğimin boynuna 3 tur kordon dolanmıştı Acil sezeryana Aldılar hemen. genel sezeryan oldum uyanmamışım sonrasında bebeğim çok ağlamıştı.. 2 buçuk saat beni beklemiş çok açtı.. Sütüm de çok az :KK43: 3 kilo 200 gr dünyaya geldi ama sütüm az olduğu için bugun 2 kilo 800 gr düşmüştü. Dr mama takviyesi yaptı bugun taburcu oldum. Sütte veriyorum ama çok az ve damla damla geliyor o kadar 😔
Canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Üzülme annesi ona sen çok iyi bakacaksın büyüyecekk

Bizde yapıyoruz bunu ama bizimki maşallah kalkıp gidecek nerdeyse😇🧿. Sizinkilerde kafayı baya kaldırıyor mu? Daha 10 günlük kafasını kendi kendine kaldırıp duruyor biz şaşırıyoruz
Evet cnm maşallah kaldırıyor, bu dönemde bebek hareketlerinin takibi çok önemli. Her ne kadar bebek de olsa bazı şeyleri yapabilmesi çok güzel. Bizimki bugün 19 günlük oldu.

Ben 72 kilo başladı hamileliğe 83 ile girdim doğuma. 13 gün oldu Doğum yapalı. 76 kiloyum. 11 kilo alıp 7 kilo verdim. Kırkımız çıksın diyete başlayacağım inş
Canım ben de 68 ile başlayıp 88 ile doguma girdim. 79 a düştüm. Ilk 6 ay diyet önerilmiyormuş. Zehrabora var diyetisyen o da yeni doğum yaptı Ocak ayında. Ilk 6 ay diyet önermiyorum diyor. Ama nasıl kilo vericez. Benim 10 kilo fazlam var. Bebeği bırakıp dışarı yürüyüşe fln gidemiyorum her gün.

Canım gözün aydınn çok geçmiş olsun Allah hayırlı evlat etsin 🤗

Ya senin günün var keyfine bak strese sokma kendini hiç. Benim bir anda oldu ilk doğumumda ikinci de sinyal vermişti ama Doğuma kadar sinyal geçmişti. 40 dolmadan 1 gün önce oldu doğumum

Valla ben çaresiz kalıp veriyorum idare edebiliyorsanız vermemek iyi tabi

Doğru diyosun canım inşallah
Bende normal olsun istiyorum ama zaman geçtikçe kilosu artıyor o yüzden gelsin istiyorum
Hangi şekil gelemsi hayırlıysa öyle gelsin inşallah
Heyecan var özlem var son günler geçmiyor sanki 😍

Back
X