- 17 Haziran 2017
- 1.401
- 787
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamdolsun şimdilik iyiyim cuma nasipse ameliyat var benim
Yaa evet bitti takvimama kararlaştırdık şimdi eşimle bebiş hala gelmezse cuma son
En geç tarihi bilmek insanı rahatlatıyor sanırım![]()
MaşallahKızlar 38 haftayız 2 cm açılmam varmış herşey normal ilerliyo dedi normal doğuma uygunmuşum tüp bebek kafam karışık aşırı iştahsızım bebemde 3.160 olmş çok az kilo alıyo haftasına göre normal çnkü bende bişi yemiyorum![]()
Biz normal doğumu başlatacağız eğer olmazsa ama ayy birlikte doğuracağız demekkiHamdolsun şimdilik iyiyim cuma nasipse ameliyat var benim![]()
Zamanını doldurmadıktan sonra sıkıntı yok bekleniyormuş ama sonrasında e hadi moduna giriyorsunBende kendimi rahatlattım biraz ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin
38+5 bugün 40 ı bekleriz bizde![]()
Benim ailem 35 haftalıkken geldi yanıma hala da yanımdalar :) okullar açılıncaya kadar artıkAileniz yaninizda ne kdr kalicak logusalikta ??
Açıkcası doğumun kolayı yok derler yaa öyle araftayım sezeryan ayrı zor normal en güzeli ama yapabilir miyim hiç kendime inanamıyorum dr çatın dar doğum yapamaSın der diye bekliyordum herşey çok ıygun deyince şok oldumMaşallahTüp bebek olması normal doğuma engel değil zaten ama sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle karar ver
![]()
Bu topikten değilim ama kanama 15 20 dk daha devam ederse başka bir doktora görün doğumun başlamış olabilirKızlar çatı muayensinden sonra kanaması olan var mı? Dr kanamam olblr normal dedi ama bende hala kanama var iç çamaşırım geldiğinde batmıştı ama hala kanama var![]()
Kilosu gayet iyi kendini strese sokma hiç.Kızlar 38 haftayız 2 cm açılmam varmış herşey normal ilerliyo dedi normal doğuma uygunmuşum tüp bebek kafam karışık aşırı iştahsızım bebemde 3.160 olmş çok az kilo alıyo haftasına göre normal çnkü bende bişi yemiyorum![]()
Benimki de öyle ne versek içiyor. En az meme tabiki. Bu emzirme de ne kadar aldığını bilebilsek keşke yaKızlar 13 günlük olduk biz. Emziriyorum günde 10-12 kere 20-30 dk artı 30 ccden 4 5 öğün mama veriyorum. Doyma hissi yok olabilir mi? Ne kadar versem o kadar alıyor. Anlamıyorum.
Haftasına göre kilosu çok iyi. Benimki 38 haftalıkken 2960 gr geldi. Ne kadar yesekte genetik etkili. Ben de 3 kilodan az doğmuşum zaten. Küveze girmesin 2500 kilonun üstünde doğsun yeter gözüyle baktım hep.Kızlar 38 haftayız 2 cm açılmam varmış herşey normal ilerliyo dedi normal doğuma uygunmuşum tüp bebek kafam karışık aşırı iştahsızım bebemde 3.160 olmş çok az kilo alıyo haftasına göre normal çnkü bende bişi yemiyorum![]()
İnşallah rabbim sağlık sıhhat versinde kilo önemli değil de iştee bnm yüzümden kilo alamıyomuş gibiKilosu gayet iyi kendini strese sokma hiç.
Foğumdan bir önceki hafta benmkide 3150 civarıydı bende 3200_3300 civarı doğar diye düşünüyordum bir doğdu benim oğluşum 3620. Ki babam doğumumdan 2 hafta önce vefat ettiği için bende hiç beslenmiyordum. Doğum kilosuna o kdar da tkaılmayın. Doğum sonrası daha önemli.
Herkese hayırlı doğumlar
Haftasına göre kilosu çok iyi. Benimki 38 haftalıkken 2960 gr geldi. Ne kadar yesekte genetik etkili. Ben de 3 kilodan az doğmuşum zaten. Küveze girmesin 2500 kilonun üstünde doğsun yeter gözüyle baktım hep.
Son zamanlarda rahim ve bebek iyice büyüdüğünden sanırım midenin kapasitesi küçülüyor, kimse eskisi gibi yemek yiyemiyor. Vücudumuz çok güzel yönlendiriyor bizi.
YaaBu topikten değilim ama kanama 15 20 dk daha devam ederse başka bir doktora görün doğumun başlamış olabilir
Sarılığı atlatmaya çalışıyoruz başlarda gelmedi sütümBenimki de öyle ne versek içiyor. En az meme tabiki. Bu emzirme de ne kadar aldığını bilebilsek keşke ya
Ama biizim dr a kaö ml yemeli bir gğnde demiştim kg a göre hesaplıyorlar ama ne kadar isterse verin diyor. Hem kusar hem de gaz yapar diye daha fazlasını da vermek istemiyorum. Aç mı acaba verim diyorum bir yandan da. Çok kararsız kalıyorm. Sütünüz geliyorsa sağıp verin niye mama veriyorsunuz?
Üzülme korkma ama doğumun çok çok yakın ve kanama hafife alınacak birşey değil amacım korkutmak ta değil Sancın var mı? Bilmiyorum ama bence bir doktora görün
Bende hiç tecrübem yok sanki bazen mamayı içip susup uyuyor bazen aynı ağlamaya devam ediyorEmme refleksinden ötürü bir kova mama verseniz içecek bebekler olabiliyor diye bir yazı okumuştum. Kilo baktırdığınızda belli olur artık. Siz mamaya çok abanmayın bence. Ben de emin değilim süt miktarımdan günde bir kez ya da iki kez 30 cc veriyorum. Bezi de 3-4 kere dolu alıyorum. Kilo kontrolünde görücem artık sonucu. Bir de bazen hiç susmuyor mamayı verince susup uyuyor yavrum. Demek ki aç olduğunda böyle sinyal veriyor bebeler. Bir de 2. Çocuğum hiç tecrübem yokmuş gibiyim.