1 haftalik anne olarak deneyimlediklerimi paylasmak isterim, ilk olarak gogus uclarim catlamis kaniyordu , emzirirken agliyordum resmen, onun icin tahinin uzerine cikan susam yagini surdum cok faydasini gordum, uzerinede minik sera strec yapistirdim ki camasirima gecmesin nemli kalsin diye sonra hilips avent silikon gogus kalkani aldim, susam yagimi kullanip kapagi koyuyorum, nemli tuttugu icin yaralar gecti ustelik damla damla sut de akmaya basladi kapagin icine,
Bir diger konuda bebegimin gaz problemi, gaz cikarmayi beceremiyordum agladikca meme veriyordum, emdikce gazlaniyor, gazdan cocuk aglama krizi geciriyordu, gaz sorunumuzu su sekilde azalttik, kisa emzirip hemen gaz cikarmaya basladim, bagirsaklarina inmeden daha kolay cikariyor artik, ve ayak tabanlarina sulandirilmis elma yagiyla masaj yapiyoruz , cok rahatlatiyor ve sicak tutun ozellikle karni ve ayaklarina emzirirken surekli elimle masaj yapiyorum, rahat uyumaya basladik cok sukur, su an skintimiz sarilik, 15.6 seviyesinde cikti en son ve bence hala sari dusmedi gibi, bunun icin ne yapilabilir bende size sormak isterim