2021 Şubat Anneleri

Ya topuk kanı sonrası bebem hiç havasında değil uyumayan çocuk gözünü açmıyo memeden ayrılmayan çocuk memeyi ağzına almıyo ☹️ Sizde nasıldı
Canım topuk kanı verdiğimiz gün benim bebe de gözünü açmadan uyumuştu baya uzun bi süre.. ya cok agladigi icin ya da temiz hava aldigi icin az da olsa demistim bende..

Bizim de öyle oldu 4 gün sürdü huysuzluğu.

ÇArşamba günü oldu güya yan etki yoktu çocuk o günden beri ağlıyor

Yenin ederim benimkinde oyle gaz mi dedm 2 gundur gun yuzu gormedim

sonundaoldu sonundaoldu seyyav seyyav I insaatci kızlae ilk gün ki aşırı huzursuzluğu aşıdandır demiştim ama sonra da devam edince ne olduğunu anlamadım demek ki bi kaç gün sürüyor. Hiç bir şekilde sakin durmak uyumak yok.
İlk çocuğum hep ağladığı için aşının etkisini anlamamıştım. Ama kızım genel olarak sakin olduğundan aşının etkisini anladım meğer hepimizin minnoşları çok etkilenmiş. İnş çabucak neşeleri yerine gelir kuzuların

Dün geci felaketti akşam 8 den gece 1 e kadar ağladı 10 dk ğözleri kapatıyo uykuda bile ağladı, sabaha kadar annem ana kucağınde salladı
Ay aynısıydı kızım bir türlü uykuya dalamıyor hep meme sallama mama verdik aç diye bu defa kaka yeşil oldu fazla beslenmeden işte. Ne yapacağımızı şaşırdık. Bugün sakin gibi inş gece coşmaz. Altı üstü bir aşıydı diğerlerinden korkmaya başladım

Canım topuk kanı verdiğimiz gün benim bebe de gözünü açmadan uyumuştu baya uzun bi süre.. ya cok agladigi icin ya da temiz hava aldigi icin az da olsa demistim bende..
Bugumde devam ediyo durgunluk.. tıkanmışta nefeste alamıyo yavrum 🙈

Benim oğlum 2 şubat doğumlu bugün yaptırdık 1 ay aşısını hepatit 2.dozuymuş. şükür ateş de olmadı.. belki size de o nedenle pazartesi demiştir.. 1 ay sonraya da verem aşısı için gun verdi hatta o biraz ateş yapabilir calpol icirip gelin dedi hemsiremiz..
Herkesin 1 ay kontrolleri iyi geçsin inşallah sağlıkla..
Amin inşallah cnm🤲 bzde yaptırdık gelince de hemn calpol içirdim dr dedi. Bir değişiklik yok her zmnki huyszlğa devm🤪 hatta emme değişikliği yaptı oğlum🥳😇 umarım böyle böyle emmeye başlar🤲💐
Ben de tam tersine emzire emzire göğüsüm iyleşti.. Resmen ağlayarak emziriyordum birde doğru pozisyonda emzirmekte önemli.. Bebek sadece göğüsün ucunu emmemeli.. Kahverengi alanın tümünü emmesi lazım
Ya almıyor olmuyor sadece ucunu alıyor oğlum aldığında da dümdüz ediyor .😱 Çok cnm acıyor. Biberonun ucunu bile yamultup çıkarıyor. Maşallah yenidoğanların nasıl bi emme refleksleri var 🧿
Bizim de öyle oldu 4 gün sürdü huysuzluğu.
Oo çok sürmüş sizinki.inşallah o kdr sürmez bizde bugn yaptırdık şimdilik normaliz ama🤔

Ay aynısıydı kızım bir türlü uykuya dalamıyor hep meme sallama mama verdik aç diye bu defa kaka yeşil oldu fazla beslenmeden işte. Ne yapacağımızı şaşırdık. Bugün sakin gibi inş gece coşmaz. Altı üstü bir aşıydı diğerlerinden korkmaya başladım
Çarşamba oldu aşı hala öyle, gündüz baş edemedim arabaya koydum abiyi para götürdük oda arabada uyudu, ben belli süre sonra hayır aç değil diyerek mama vermedim

Çarşamba oldu aşı hala öyle, gündüz baş edemedim arabaya koydum abiyi para götürdük oda arabada uyudu, ben belli süre sonra hayır aç değil diyerek mama vermedim
Ya biz mamayı toplam 3 kere verdik gün içinde 45 cc olarak. bana kalsa sonra da vermezdim de eşim aç bu çocuk diye söylenince verdik oda içemedi bile. Kesin aşıdan yani. Biz daha başbaşa çıkamadık. Hep araçla çıktık. Bebek arabasını yeni aldık kullanımını öğrenmedim bile. Havalar ısınınca biz de abiyi okula götürüp getiririz ona da bize de iyi olur hava alırız

Yarın 40.gunum olacak hala kanamam devam ediyor. Önceden az az geliyordu. Bugün fazla geldi. İnşallah bir sıkıntı yoktur
Benim 3 gündür gelmiyordu bugün biraz hareketli iş yaptım afedersin çiş kadar geldi neredeyse geçen hafta da korse gibi birşey giydim kesilmişti göbeğimi sıktı diye tahmin ediyorum yine gelmişti 30 gün oldu

Sezeryanlı anneler korse takıyor musunuz, cerrahi korse aldırdı bana doktorum hiç çıkarmıyorum yararı olur mu sizce. Bide dikiş yerim hala ağrıyo 8. Gün buguj normal mi, kanama çok az oluyo diye ağrı kesicileri de kestim ama coğalmadı

Ya biz mamayı toplam 3 kere verdik gün içinde 45 cc olarak. bana kalsa sonra da vermezdim de eşim aç bu çocuk diye söylenince verdik oda içemedi bile. Kesin aşıdan yani. Biz daha başbaşa çıkamadık. Hep araçla çıktık. Bebek arabasını yeni aldık kullanımını öğrenmedim bile. Havalar ısınınca biz de abiyi okula götürüp getiririz ona da bize de iyi olur hava alırız
Bi an önce geçer gider inşalalh, dışarı çıkmak iyi oluyor tavsiye edirim

Back
X