- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
ÇArşamba günü oldu güya yan etki yoktu çocuk o günden beri ağlıyorKızıma bugün 1. Ay aşısı yapıldı çocuk çıldırdı bir türlü uyuyamıyor ateş falan yok şükür ama çok huysuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÇArşamba günü oldu güya yan etki yoktu çocuk o günden beri ağlıyorKızıma bugün 1. Ay aşısı yapıldı çocuk çıldırdı bir türlü uyuyamıyor ateş falan yok şükür ama çok huysuz
Yenin ederim benimkinde oyle gaz mi dedm 2 gundur gun yuzu gormedimKızıma bugün 1. Ay aşısı yapıldı çocuk çıldırdı bir türlü uyuyamıyor ateş falan yok şükür ama çok huysuz
Ya benimki de asiiri agliyo.asidan mi ben de gazmi diyorum.yaÇArşamba günü oldu güya yan etki yoktu çocuk o günden beri ağlıyor
Hangisini sectnz canm.bennde yaptrcamHepsi gerekli aşılar yapılmalı bence
Bazen unutuyorlar bence siz arayıp sorun pazartesi ararlar ya da direkt gidip yaptırabilirsiniz ama corana aşısı vs cok yoğunuz artık randevu aşı yapıyoruz bebislere dedi bana hemşire diğer aşısı için de randevu aldıkBizimki 3 şubat arayan soran yok sağlık ocağından
Dün geci felaketti akşam 8 den gece 1 e kadar ağladı 10 dk ğözleri kapatıyo uykuda bile ağladı, sabaha kadar annem ana kucağınde salladıYa benimki de asiiri agliyo.asidan mi ben de gazmi diyorum.ya
Bizim de öyle oldu 4 gün sürdü huysuzluğu.
Evet 2 hafta önce gittim de hatta kilo içinSağlık ocağına doğum bildirimi yaptınız mı?
Canım topuk kanı verdiğimiz gün benim bebe de gözünü açmadan uyumuştu baya uzun bi süre.. ya cok agladigi icin ya da temiz hava aldigi icin az da olsa demistim bende..Ya topuk kanı sonrası bebem hiç havasında değil uyumayan çocuk gözünü açmıyo memeden ayrılmayan çocuk memeyi ağzına almıyoSizde nasıldı
Normalmiş canım ya. Pis kan olduğu için uzunca kanama devam ediyor.. Bazılarında hemen bitiyor bazılarında ise devam ediyorYarın 40.gunum olacak hala kanamam devam ediyor. Önceden az az geliyordu. Bugün fazla geldi. İnşallah bir sıkıntı yoktur
Bizim de öyle oldu 4 gün sürdü huysuzluğu.
ÇArşamba günü oldu güya yan etki yoktu çocuk o günden beri ağlıyor
Yenin ederim benimkinde oyle gaz mi dedm 2 gundur gun yuzu gormedim
İlk çocuğum hep ağladığı için aşının etkisini anlamamıştım. Ama kızım genel olarak sakin olduğundan aşının etkisini anladım meğer hepimizin minnoşları çok etkilenmiş. İnş çabucak neşeleri yerine gelir kuzularınsonundaoldu
seyyav I insaatci kızlae ilk gün ki aşırı huzursuzluğu aşıdandır demiştim ama sonra da devam edince ne olduğunu anlamadım demek ki bi kaç gün sürüyor. Hiç bir şekilde sakin durmak uyumak yok.
Ay aynısıydı kızım bir türlü uykuya dalamıyor hep meme sallama mama verdik aç diye bu defa kaka yeşil oldu fazla beslenmeden işte. Ne yapacağımızı şaşırdık. Bugün sakin gibi inş gece coşmaz. Altı üstü bir aşıydı diğerlerinden korkmaya başladımDün geci felaketti akşam 8 den gece 1 e kadar ağladı 10 dk ğözleri kapatıyo uykuda bile ağladı, sabaha kadar annem ana kucağınde salladı
Bugumde devam ediyo durgunluk.. tıkanmışta nefeste alamıyo yavrumCanım topuk kanı verdiğimiz gün benim bebe de gözünü açmadan uyumuştu baya uzun bi süre.. ya cok agladigi icin ya da temiz hava aldigi icin az da olsa demistim bende..
Amin inşallah cnmBenim oğlum 2 şubat doğumlu bugün yaptırdık 1 ay aşısını hepatit 2.dozuymuş. şükür ateş de olmadı.. belki size de o nedenle pazartesi demiştir.. 1 ay sonraya da verem aşısı için gun verdi hatta o biraz ateş yapabilir calpol icirip gelin dedi hemsiremiz..
Herkesin 1 ay kontrolleri iyi geçsin inşallah sağlıkla..
Ya almıyor olmuyor sadece ucunu alıyor oğlum aldığında da dümdüz ediyor .Ben de tam tersine emzire emzire göğüsüm iyleşti.. Resmen ağlayarak emziriyordum birde doğru pozisyonda emzirmekte önemli.. Bebek sadece göğüsün ucunu emmemeli.. Kahverengi alanın tümünü emmesi lazım
Oo çok sürmüş sizinki.inşallah o kdr sürmez bizde bugn yaptırdık şimdilik normaliz amaBizim de öyle oldu 4 gün sürdü huysuzluğu.
Çarşamba oldu aşı hala öyle, gündüz baş edemedim arabaya koydum abiyi para götürdük oda arabada uyudu, ben belli süre sonra hayır aç değil diyerek mama vermedimAy aynısıydı kızım bir türlü uykuya dalamıyor hep meme sallama mama verdik aç diye bu defa kaka yeşil oldu fazla beslenmeden işte. Ne yapacağımızı şaşırdık. Bugün sakin gibi inş gece coşmaz. Altı üstü bir aşıydı diğerlerinden korkmaya başladım
Ya biz mamayı toplam 3 kere verdik gün içinde 45 cc olarak. bana kalsa sonra da vermezdim de eşim aç bu çocuk diye söylenince verdik oda içemedi bile. Kesin aşıdan yani. Biz daha başbaşa çıkamadık. Hep araçla çıktık. Bebek arabasını yeni aldık kullanımını öğrenmedim bile. Havalar ısınınca biz de abiyi okula götürüp getiririz ona da bize de iyi olur hava alırızÇarşamba oldu aşı hala öyle, gündüz baş edemedim arabaya koydum abiyi para götürdük oda arabada uyudu, ben belli süre sonra hayır aç değil diyerek mama vermedim
Ya bennki de oyle ne zaman etkisi biter ya benm 5 gun olduDün geci felaketti akşam 8 den gece 1 e kadar ağladı 10 dk ğözleri kapatıyo uykuda bile ağladı, sabaha kadar annem ana kucağınde salladı
Benim 3 gündür gelmiyordu bugün biraz hareketli iş yaptım afedersin çiş kadar geldi neredeyse geçen hafta da korse gibi birşey giydim kesilmişti göbeğimi sıktı diye tahmin ediyorum yine gelmişti 30 gün olduYarın 40.gunum olacak hala kanamam devam ediyor. Önceden az az geliyordu. Bugün fazla geldi. İnşallah bir sıkıntı yoktur
Bi an önce geçer gider inşalalh, dışarı çıkmak iyi oluyor tavsiye edirimYa biz mamayı toplam 3 kere verdik gün içinde 45 cc olarak. bana kalsa sonra da vermezdim de eşim aç bu çocuk diye söylenince verdik oda içemedi bile. Kesin aşıdan yani. Biz daha başbaşa çıkamadık. Hep araçla çıktık. Bebek arabasını yeni aldık kullanımını öğrenmedim bile. Havalar ısınınca biz de abiyi okula götürüp getiririz ona da bize de iyi olur hava alırız