- 20 Eylül 2018
- 455
- 534
- 103
- Konu Sahibi mertugce35
- #2.001
Geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsunbenim malesef dış gebelik oldu canım 2 hafta önce laparoskobi oldum.marttada dondurulmuslarla tekrar deniyeceğim canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsunbenim malesef dış gebelik oldu canım 2 hafta önce laparoskobi oldum.marttada dondurulmuslarla tekrar deniyeceğim canim
evet aldılar benimkini de.bnimde ameliyata aldıklarında kanamam başlamışAmin inşallah , tüpünüz alındı mı benim alınmıştı iç kanamam olmuş çünkü
çok saol canim.aslinda 2 sene boyunca hiç sorun yok dediler sonra asilama denedik olmayınca rahim filmi çekindim sağ tüpüm tıkalı cikti şişkinlik varmış almamız lazım dediler bi doktora güvendim ameliyat oldum ama alamadı yarıdan kesmiş bağlantısını. şimdide o yarım kestiği yere tutunmuş bebek.bu sefer tamamını aldılar.doktr artık normal yollada olur dedi ama dondurulmuslarim var onlarla tekrar deniyecegim bakalım marttaGeçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsunnormal yolla olmama sebebin neyden kaynaklı?
Teşekkür ederim hayır tek embriyo idi yarında 10. Günüm doktor ilk değerimin çok iyi oldupunu ama artışı görmek içşn 10. Gün yine yaptrmamaı söyledi bide bunayda korunmadık bilmiyorum kendimizde o günü değerlendirdik hani bu ay 2 side olurmu bilemem çok şaşırırırım![]()
Senin de baya iyiydi canim nasipse ben senden çiftehaber bekliyorum tabi hayırlısı olsun da öncelikle..Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza da alın inşallahtest değeriniz baya iyi çift embriyo mu
Bize tedavi süreci boyunca ilişki hep yasaktı size demediler mi bunu acaba ya da öyle bir şey yok muTeşekkür ederim hayır tek embriyo idi yarında 10. Günüm doktor ilk değerimin çok iyi oldupunu ama artışı görmek içşn 10. Gün yine yaptrmamaı söyledi bide bunayda korunmadık bilmiyorum kendimizde o günü değerlendirdik hani bu ay 2 side olurmu bilemem çok şaşırırırım![]()
Pazartesi demedi mi sana da bekle canim bence .. lekelenme de yok sende telaş yapma bence .. Benim bugün baya lekelenmem oldu ama gitmedim yine de beklicem pazartesiyiBen de yarın kan testi versem mi vermesem mi bilemedim![]()
Bencede dene tüp bebekle ihtimal daha da artıyor . Benim dondurulmuşlarda bitti inşallah gerek kalmazçok saol canim.aslinda 2 sene boyunca hiç sorun yok dediler sonra asilama denedik olmayınca rahim filmi çekindim sağ tüpüm tıkalı cikti şişkinlik varmış almamız lazım dediler bi doktora güvendim ameliyat oldum ama alamadı yarıdan kesmiş bağlantısını. şimdide o yarım kestiği yere tutunmuş bebek.bu sefer tamamını aldılar.doktr artık normal yollada olur dedi ama dondurulmuslarim var onlarla tekrar deniyecegim bakalım martta
Tek taraflı ağrı canımı sıkıyor canımı benimPazartesi demedi mi sana da bekle canim bence .. lekelenme de yok sende telaş yapma bence .. Benim bugün baya lekelenmem oldu ama gitmedim yine de beklicem pazartesiyi
Ama normalmiş bu durum oluyormuş yani kiminin hamilelik boyunca bile oluyormuş hatta kanamalar da oluyormuş .. iyi düşünelim iyiyi çağıralım kizlaaaaarrrr.. herşey güzel olacak Allah'ın izniyleGerçekten de lekelenmeleri düşünmekten pozitife sevinemez oldum![]()
inşallah canım bu 5.tup bebek denemem olucak.insallah bizde mutlu bir sona geliriz artikBencede dene tüp bebekle ihtimal daha da artıyor . Benim dondurulmuşlarda bitti inşallah gerek kalmaz
Rabbim sonucunu güzel eylesin inşallahhinşallah canım bu 5.tup bebek denemem olucak.insallah bizde mutlu bir sona geliriz artik
Lekelenmeden korkma bence baksana herkeste oluyor canımPazartesi demedi mi sana da bekle canim bence .. lekelenme de yok sende telaş yapma bence .. Benim bugün baya lekelenmem oldu ama gitmedim yine de beklicem pazartesiyi
Canim belim kopuyor bugün biraz yol yürüdüm biraz derken baya aslında eve zor attım yatağa kendimi kazık gibi batıyordu en son belim sırtım.. Benim de ağrılar devam sağ taraf hatta dedim ya sağ arka boşluğuma bile vuruyorTek taraflı ağrı canımı sıkıyor canımı benimyaşayan yok mu tek taraflı kasık bel ağrısı
öyle gerçekten çok yıpranıyoruz kimseye belli etmeden bu süreçleri atlatmak çok zor.hele negatif sonucu alıp işe gitmek bana çin işkencesi gibi geliyor.artik.yüzümüz güler inşallah hepimizinRabbim sonucunu güzel eylesin inşallahhçok zor süreçler maddi manevi
Benim çoğu tanıdığım biliyor , her negatif duyduğumda bir süre görüşmek istemiyordumöyle gerçekten çok yıpranıyoruz kimseye belli etmeden bu süreçleri atlatmak çok zor.hele negatif sonucu alıp işe gitmek bana çin işkencesi gibi geliyor.artik.yüzümüz güler inşallah hepimizin
Canım benim çok sağol ne güzel olumlu konusuyorsun hepCanim belim kopuyor bugün biraz yol yürüdüm biraz derken baya aslında eve zor attım yatağa kendimi kazık gibi batıyordu en son belim sırtım.. Benim de ağrılar devam sağ taraf hatta dedim ya sağ arka boşluğuma bile vuruyor
söylemiyorum ben bikaç kez söyledim noldu noldu deyip durdular.daha com stres okuyrdum.sadece anneme söylüyorumBenim çoğu tanıdığım biliyor , her negatif duyduğumda bir süre görüşmek istemiyordum
söylemiyorum ben bikaç kez söyledim noldu noldu deyip durdular.daha com stres okuyrdum.sadece anneme söylüyorum
söylemiyorum ben bikaç kez söyledim noldu noldu deyip durdular.daha com stres okuyrdum.sadece anneme söylüyorum