2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun 🤲normal yolla olmama sebebin neyden kaynaklı?
çok saol canim.aslinda 2 sene boyunca hiç sorun yok dediler sonra asilama denedik olmayınca rahim filmi çekindim sağ tüpüm tıkalı cikti şişkinlik varmış almamız lazım dediler bi doktora güvendim ameliyat oldum ama alamadı yarıdan kesmiş bağlantısını. şimdide o yarım kestiği yere tutunmuş bebek.bu sefer tamamını aldılar.doktr artık normal yollada olur dedi ama dondurulmuslarim var onlarla tekrar deniyecegim bakalım martta

Teşekkür ederim hayır tek embriyo idi yarında 10. Günüm doktor ilk değerimin çok iyi oldupunu ama artışı görmek içşn 10. Gün yine yaptrmamaı söyledi bide bunayda korunmadık bilmiyorum kendimizde o günü değerlendirdik hani bu ay 2 side olurmu bilemem çok şaşırırırım 🙈

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza da alın inşallah 🌸 test değeriniz baya iyi çift embriyo mu
Senin de baya iyiydi canim nasipse ben senden çiftehaber bekliyorum tabi hayırlısı olsun da öncelikle..

Teşekkür ederim hayır tek embriyo idi yarında 10. Günüm doktor ilk değerimin çok iyi oldupunu ama artışı görmek içşn 10. Gün yine yaptrmamaı söyledi bide bunayda korunmadık bilmiyorum kendimizde o günü değerlendirdik hani bu ay 2 side olurmu bilemem çok şaşırırırım 🙈🙈
Bize tedavi süreci boyunca ilişki hep yasaktı size demediler mi bunu acaba ya da öyle bir şey yok mu

çok saol canim.aslinda 2 sene boyunca hiç sorun yok dediler sonra asilama denedik olmayınca rahim filmi çekindim sağ tüpüm tıkalı cikti şişkinlik varmış almamız lazım dediler bi doktora güvendim ameliyat oldum ama alamadı yarıdan kesmiş bağlantısını. şimdide o yarım kestiği yere tutunmuş bebek.bu sefer tamamını aldılar.doktr artık normal yollada olur dedi ama dondurulmuslarim var onlarla tekrar deniyecegim bakalım martta
Bencede dene tüp bebekle ihtimal daha da artıyor . Benim dondurulmuşlarda bitti inşallah gerek kalmaz

Tek taraflı ağrı canımı sıkıyor canımı benim 😔 yaşayan yok mu tek taraflı kasık bel ağrısı
Canim belim kopuyor bugün biraz yol yürüdüm biraz derken baya aslında eve zor attım yatağa kendimi kazık gibi batıyordu en son belim sırtım.. Benim de ağrılar devam sağ taraf hatta dedim ya sağ arka boşluğuma bile vuruyor

Tşk ederim ilginiz için merakımdan yapayım dedim ama ozmn beklesemmi dediğiniz gibi çok erken sanırım 5 gün embriyosu doktorum sen 1 hafta sonra yap dedi diye 5 gün geçince yapayım dedim 😀

öyle gerçekten çok yıpranıyoruz kimseye belli etmeden bu süreçleri atlatmak çok zor.hele negatif sonucu alıp işe gitmek bana çin işkencesi gibi geliyor.artik.yüzümüz güler inşallah hepimizin
Benim çoğu tanıdığım biliyor , her negatif duyduğumda bir süre görüşmek istemiyordum

Canim belim kopuyor bugün biraz yol yürüdüm biraz derken baya aslında eve zor attım yatağa kendimi kazık gibi batıyordu en son belim sırtım.. Benim de ağrılar devam sağ taraf hatta dedim ya sağ arka boşluğuma bile vuruyor
Canım benim çok sağol ne güzel olumlu konusuyorsun hep 💕 bacağına vuruyor mu peki o ağrı

Back
X