2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Hayırlı olsun canım çok sevindim, Allah kucağına aldırsın insallah
Allah razı olsun canim Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini .. inan ben tam anlamıyla sevincimi bile yaşayamadım canim kalp atışını görene kadar doktor herşey yolunda diyene kadar sanırım hep acabalarla bogusucam her nekadar rahat olmaya çalışsam da

Mecbur kullanicam ama giyinemiorm soyunamiyorum oturup kalkamıyorum yatakta donemiyorim yatsam kalkamıyorum ve daha üç. Tane oldu hayrlisi valla ya isitn iğneyi elinzde öle yapn diolr bı de öle denicm szde deneyin
Canım ekonomik durumun nedir bilmiyorum ama kullandığin iğnenin göbekten yapılan muadili bir versiyonu var. Canım çok az açıyor göbekten yapınca ve kendin evde yapabilirsin. Adı prolutex. İçinde 7 tane var, 170 TL falan sanırım ve devlet karsilamiyor

Estrofem 2 kere
Progestan fitil 3 kere
Oskapar 1 kere
Glukofen 1 kere
Ve vitamin alıyorum lekelenmem olunca da progestan iğne verdi doktor 5 gün daha kullanıcam yrın bitiyor inşallah canım
Günde 3 defa estrofem
3 defa fitil
Oskapar1 tane
Coraspin 1 tane
Folik asit 1 tane
Progestan dex iğne 1 tane(transferin 5. Günü başlamıştım hala devam 7 tane var içinde bir kutu bitti yarın ikinciye kutuya baslicam)
Pozitifi gördük ama bana hepsine aynı şekilde devam dedi ..

Çok geçmiş olsun ben de çok korkmuştum ohss tan ama olmadım çok şükür doktorum çok bilgili çok güveniyorum ona .. ben de öyleyim canım bal şerbeti yap çok iyi geliyor
2 ay ertelemişti benimki de ondan dondurdular ne çok üzülmüştüm o zaman 2 ay nasıl geçecek dedim 1 ay sonra gelsem diye pazarlık bile etmiştim ama bilinçsizce koysaymış eğer ne yaparmışım bilmem tarif edilemez bir şey aman aman.. 2 ay geçti tam başladık yine rahimi hazırlamaya hooop covid oldum yine 2 ay ara .. dedim başıma gelebilecek herşey geldi Rabbim artık yüzüme güler inşallah.. Bizim süreçler çok uzadı zaten gereksiz bir sürü ilaç kullandı eşim de ben de hep bunlar maddi manevi külfet.. Bir ara pandemide bölüm kapanmıştı uzun bir süre hizmet vermediler.. bakalım artık sonuna gelmisizdir inşallah.. 5. Yılimiza gidiyoruzartık evlilikte bir çocuk cıvıltısı lazım yani

Kızlar merhabalar, bende 16 ocakta transfer oldum. 2 tane
Transfer olanlarda ne gibi belirtiler oluyor? Bende üşüme, bel ağrısı, garip bi kasık ağrısı(karın ağrısıda diyebilirm adet olucam gibi) acaba ilaçlardan mı? Birde 8. Gün 9. Gün test yapanlar olmuşlar benim de 5. Gün embriyom sanırım ben 12 gün sonra kanda test yapılıyor biliyorum 9 günde doğru sonuç çıkıyormu?

Canım ilk 12 haftayı bitirene kadar insan tam anlamıyla sevinemeyecek sanırım

16 şubat demek istedin sanırım canim.. öncelikle hayırlı olsun .. dediklerinin hepsi oldu canim ama gebelikten mi ilaçlardan mi bunu söylemek zor çünkü çok fazla ilaç içiyoruz.. 5. Gün embriyolarinagenelde 10.gün test yapiyorlar ben test gününde yaptırdım ama öncesinde yapıp pozitifi görenler de var ama şahsi fikrim test gününü bekle derim .. sana şu gün kan vermeye gel demişlerdirmutlaka demediler mi

Evet 16 şubat 12 gün sonra dediler, ben yine de 10.gün erken gebelik testimi yapmak istiyorum. Sonuçta tüp bebekte eşimize söyleme olaylarımız pek heyecanlı olmuyor en azından orada çift çizgi görüp bir sürpriz yapayım Allah isteyen herkese nasip etsin

Evet normal gebelik olsaydı benim de ne hayallerim vardı lakin ikimizde sevincimizi bile doğru düzgün yaşayamadık doktorun yanında.. kayinvalidemle eşim daha çok sarıldı birbirine kıyamam çok şaşkındı yaa ama çıkınca söylemiş belli etmese de çok stres yapmış karnım çok ağrıyor dedi sıkmaktan.. ben ona da cesaret edemedim açıkçası idrar testi yapmaya çıkmazsa üzülürüm diye çıkarsa da güvenemem diye garanti olsun diye bekledim ben de ... ne yapalım başka sürprizler yaparız artık ileride bizde yeter ki sağlık hoşluk olsun güzel olsun herşey

En çok kayınvalidenle sarılmasına güldüm ne yapalım bizde bak anlatacağımız farklı anılarımız oluyor Senin şuan ne kadarlık peki?

Pazartesi demedi mi sana da bekle canim bence .. lekelenme de yok sende telaş yapma bence .. Benim bugün baya lekelenmem oldu ama gitmedim yine de beklicem pazartesiyi
Merhaba benim dün progestan iğne sonrası akıntı olmadı ama bugün yine var tuvalete gidince peçeteye silindi kahverengi su gibi bir şey geçen gün olan çok ince çizgi halinde birşey di tipi değişti sizinki nasıl acaba?

Evet canım daynılmıcak bir ağrıydı iç kanama ağrısı çok farklı oluyor benim acı eşim yüksek ben bile anormal deyip dpktora gitmiştim allah yaşatmasın bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…