- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.021
bu sefer olurda tutarsa 3 aylık olana kadar kimseye söylemek yok.dis gebelikte o hatayi yaptim bidaha herkese acikla dur bidahaKesinlikle söylememek en iyisi hele tekrar tekrar deneyince....
Ben de ben de .. kaç yumurta toplanmıştı senden canim 22 idi benim bir de ohss olmuş muydun opudan sonraBen baştan kaybettim o zamanpkoluyum ben ne düzenli adetiii
Kesinlikleee .. ben de henüz söylemedim sadece en yakınlarıma bakalım hersey yoluna girsin o zaman söyleriz geç olsun güç olmasınbu sefer olurda tutarsa 3 aylık olana kadar kimseye söylemek yok.dis gebelikte o hatayi yaptim bidaha herkese acikla dur bidaha
18 toplandı benden canım 3 tane 5. Güne gitti ancaBen de ben de .. kaç yumurta toplanmıştı senden canim 22 idi benim bir de ohss olmuş muydun opudan sonra
Peki sağ kasıkta ağrı falan oldu mu hiç... ben de cok korkuyorum bu dış gebelikten ... sağ kasigim batti hep benim sağ arka boşluğuma çok vuruyor bir de böbrek mi neresi bilmiyorum ama çok ağrıyor batıyor.. yaranızı da deşmek istemiyorum ama malum birbirimize iyi geliyor paylaştıkça .. bu dış gebeliklerde kendisi düşsün diye mi bekliyorlar yoksa onun için de mi ilaç veriyorlar ve sonrasında tekrar tedavi nasıl devam ediyor birkaç ay erteliyorlar micok saol canim
aslında hiç belirtim olmadı.normal gebelik gibiydi mide bulantılarım başlamıştı kan degerimde gayt iyiydi hiç şüphelenmemişti doktor.ultrason kontrolünde çıktı sağ tüpüme tutunmuş kalbi bile atıyordu
Peki sağ kasıkta ağrı falan oldu mu hiç... ben de cok korkuyorum bu dış gebelikten ... sağ kasigim batti hep benim sağ arka boşluğuma çok vuruyor bir de böbrek mi neresi bilmiyorum ama çok ağrıyor batıyor.. yaranızı da deşmek istemiyorum ama malum birbirimize iyi geliyor paylaştıkça .. bu dış gebeliklerde kendisi düşsün diye mi bekliyorlar yoksa onun için de mi ilaç veriyorlar ve sonrasında tekrar tedavi nasıl devam ediyor birkaç ay erteliyorlar miyol
yok ben kasık agrisi yaşamadım ama bacak ve bel agrım olmuştu 3 gün falan aralıksız ağrıdı.ben kontrole gittiğimde bebeğin gelişimi fazlaydı tüpü patlatmak üzereydi hemen almamız dedi yoksa iç kanama yaşarsın dedi.bazen kanser tedavisinde kullanılan bi ilaç varmia onu verip düşmesini bekliyrlarmis.ama oda çok küçüklerde benim bebeğin kalbi bile atıyordu.büyüdü için tupede zarar verdiğinden aldılar komple tüpüPeki sağ kasıkta ağrı falan oldu mu hiç... ben de cok korkuyorum bu dış gebelikten ... sağ kasigim batti hep benim sağ arka boşluğuma çok vuruyor bir de böbrek mi neresi bilmiyorum ama çok ağrıyor batıyor.. yaranızı da deşmek istemiyorum ama malum birbirimize iyi geliyor paylaştıkça .. bu dış gebeliklerde kendisi düşsün diye mi bekliyorlar yoksa onun için de mi ilaç veriyorlar ve sonrasında tekrar tedavi nasıl devam ediyor birkaç ay erteliyorlar mi
Benim diğer dış gebeliğimde tek taraflı ağrı batma böbreğe vuran ve en önemlisi bacağa vuran ağrıydı hiç geçmiyordu kendiliğinden sonlanmıştı o . İkincide o kadar şanslı değildim transfer sonrası 10. Gün test sonucum 5 çıktı sonra 11 çıktı ve adet oldum sandım baya yoğun oldum çünkü bir daha da test yapmadım . Sonradan sancıyla doktora gittim ama ben gaz sancısı falan sanıyorum iç kanamam başlamış öylelikle öğrendik kanser iğnesi var onu vurdular ama bana etki etmedi ameliyatla tüpüm alındı benimPeki sağ kasıkta ağrı falan oldu mu hiç... ben de cok korkuyorum bu dış gebelikten ... sağ kasigim batti hep benim sağ arka boşluğuma çok vuruyor bir de böbrek mi neresi bilmiyorum ama çok ağrıyor batıyor.. yaranızı da deşmek istemiyorum ama malum birbirimize iyi geliyor paylaştıkça .. bu dış gebeliklerde kendisi düşsün diye mi bekliyorlar yoksa onun için de mi ilaç veriyorlar ve sonrasında tekrar tedavi nasıl devam ediyor birkaç ay erteliyorlar mi
Benim 2 tane gitti 5. Güne biri iyi biri orta kalite o kadar yumurtadan.. onları da transfer ettiler zaten elimizde hiç kalmadı.. oldum ben ohss doğuracak gibi şişmiştim hastanede de yattım Allahım berbat birşey kimseye vermesin hatta transferden sonra da şişkinliğim olmaya başlayınca eyvah dedim yine mi oluyorum .. hala tereddutluyum bile .. Bir de kızlar gebelik mi yaptı bilmiyorum ama her gün düzenli wcye çıkan ben birkaç oldu zorlaniyorum ve her gün çıkamıyorum artık.. kayısı çayı içiyorum kayısı yiyorum ama var mı başka önereceğiniz birşeyler.18 toplandı benden canım 3 tane 5. Güne gitti ancayok çok şükür olmadım sen oldun mu
Hele çevremdeki herkes zırt diye hamile kalıyor. Eşimin tüm kuzenleri hamile... Her gittigimizde çocuk düşünmüyor musunuz diye soruyorlar!! Çok yıprandım bende...Benim çoğu tanıdığım biliyor , her negatif duyduğumda bir süre görüşmek istemiyordum
Hayır bişe demediler bende şansımı artırmak istedimBize tedavi süreci boyunca ilişki hep yasaktı size demediler mi bunu acaba ya da öyle bir şey yok mu
Kız benim bütün arkadaşlarım eşimin bütün arkadaşları doğurdu şimdi hepsi ikinciye döndüler çok zor Allah yardımcımız olsunHele çevremdeki herkes zırt diye hamile kalıyor. Eşimin tüm kuzenleri hamile... Her gittigimizde çocuk düşünmüyor musunuz diye soruyorlar!! Çok yıprandım bende...
Tüpü almadan bebeği alamıyorlar miydi peki .. Geçmiş olsun canim Allah bir daha yasatmasinyok ben kasık agrisi yaşamadım ama bacak ve bel agrım olmuştu 3 gün falan aralıksız ağrıdı.ben kontrole gittiğimde bebeğin gelişimi fazlaydı tüpü patlatmak üzereydi hemen almamız dedi yoksa iç kanama yaşarsın dedi.bazen kanser tedavisinde kullanılan bi ilaç varmia onu verip düşmesini bekliyrlarmis.ama oda çok küçüklerde benim bebeğin kalbi bile atıyordu.büyüdü için tupede zarar verdiğinden aldılar komple tüpü
ahh şu insanlar biraz empati yapıpta sormasa keşke zaten kendi derdimiz kendimize yetiyr bide bunlara ne cvp vericez diye stres yapiyrzHele çevremdeki herkes zırt diye hamile kalıyor. Eşimin tüm kuzenleri hamile... Her gittigimizde çocuk düşünmüyor musunuz diye soruyorlar!! Çok yıprandım bende...
Çok geçmiş olsun ben de çok korkmuştum ohss tan ama olmadım çok şükür doktorum çok bilgili çok güveniyorum ona .. ben de öyleyim canım bal şerbeti yap çok iyi geliyorBenim 2 tane gitti 5. Güne biri iyi biri orta kalite o kadar yumurtadan.. onları da transfer ettiler zaten elimizde hiç kalmadı.. oldum ben ohss doğuracak gibi şişmiştim hastanede de yattım Allahım berbat birşey kimseye vermesin hatta transferden sonra da şişkinliğim olmaya başlayınca eyvah dedim yine mi oluyorum .. hala tereddutluyum bile .. Bir de kızlar gebelik mi yaptı bilmiyorum ama her gün düzenli wcye çıkan ben birkaç oldu zorlaniyorum ve her gün çıkamıyorum artık.. kayısı çayı içiyorum kayısı yiyorum ama var mı başka önereceğiniz birşeyler.
Teşekkürler hayrlısı olsun hepimizin hakkında inşallahSenin de baya iyiydi canim nasipse ben senden çiftehaber bekliyorum tabi hayırlısı olsun da öncelikle..
yok canım onu almazsa zaten tekrar dış gebelik olma riski oluyr.yine oraya tutunabilir diye alıyorlarTüpü almadan bebeği alamıyorlar miydi peki .. Geçmiş olsun canim Allah bir daha yasatmasin
Hayırlı olsun canım çok sevindim, Allah kucağına aldırsın insallahCanimmmmm çok şükür pozitif... Allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin ..
Dış gebelikte tüpe mi tutunuyor yani canim ve tüpü alıyorlar.. dediklerinin çoğu bende de var belirtiler ama hayırlısı artık Rabbim ne yazdıysa onu görücez.. Peki sancıyla gittim dediğinde nerende tutmuştu o sanci bir de dayanilamayacak kadardı sanırım canim doktora gittinBenim diğer dış gebeliğimde tek taraflı ağrı batma böbreğe vuran ve en önemlisi bacağa vuran ağrıydı hiç geçmiyordu kendiliğinden sonlanmıştı o . İkincide o kadar şanslı değildim transfer sonrası 10. Gün test sonucum 5 çıktı sonra 11 çıktı ve adet oldum sandım baya yoğun oldum çünkü bir daha da test yapmadım . Sonradan sancıyla doktora gittim ama ben gaz sancısı falan sanıyorum iç kanamam başlamış öylelikle öğrendik kanser iğnesi var onu vurdular ama bana etki etmedi ameliyatla tüpüm alındı benim
Kaysi cayi değilde komposto hoşaf tarzı ye gün kurusu ye .içebilirsen zeytinyağı iç.bol su bi de hareketsizde oluyoruz ondan da oluyor ilk tedavimde bunların hiç biri gerçi bnde bi ise yaramadi kabızlık için osmolac şurup ictim artık drina sormustum.cok kabizdim çok zordu bnm de ilk tedavideBenim 2 tane gitti 5. Güne biri iyi biri orta kalite o kadar yumurtadan.. onları da transfer ettiler zaten elimizde hiç kalmadı.. oldum ben ohss doğuracak gibi şişmiştim hastanede de yattım Allahım berbat birşey kimseye vermesin hatta transferden sonra da şişkinliğim olmaya başlayınca eyvah dedim yine mi oluyorum .. hala tereddutluyum bile .. Bir de kızlar gebelik mi yaptı bilmiyorum ama her gün düzenli wcye çıkan ben birkaç oldu zorlaniyorum ve her gün çıkamıyorum artık.. kayısı çayı içiyorum kayısı yiyorum ama var mı başka önereceğiniz birşeyler.
Hangi tüpün sağ tüpün mü canim .. Allah yazmasin tekrardan Allah korusunyok canım onu almazsa zaten tekrar dış gebelik olma riski oluyr.yine oraya tutunabilir diye alıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?