2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Kızlar ben yumurta geliştirme asamasindayim . Bugün kontrolum vardı sağdaki yumurtlarim için güzeldedi doktor . Ama iki seferdir sol yumurtaligi mi göremiyor . Basina gelen var mi bu durum . Canı sıkıldı açıkçası

Çok küçük yaşın aslında ya. Stres çok etkiler. Mahalle baskısı da cabası. Keske biraz deneseydin kendin. İnşaAllah rabbim gönlüne göre verir kuzum 🤗
2 yil olacak 6kere klomen tedavisi gordum histeroskopi hsg hersey yapildi ilacsiz 4-5ayda denedik yine olmadi doktorum tupe yonlendirdi.. pcosum sadece reglim duzenli ama nasip olmadi aslinda asilama yaptiricaktik ohss olunca doktorum bu yumurtalar heba olmasin tup denensin dedi kabul ettimm hayirlisi buymus😊

Çok geçmiş olsun ben dış gebelik yaşadınız sandıö
Teşekkürler o daha zor tabi bende ilk kez boş gebelik yaşadım inşallah kalan embriyom bana bebek olarak gelir. Aklınıza olumsuzu getirmeyin Bi kere oldu diye Bi daha olcak anlamına gelmez hamileliğin tadını çıkarın inşallah sıkıntısız Bi şekilde ilerler kucağınıza alırsınız.

Kızlar ben yumurta geliştirme asamasindayim . Bugün kontrolum vardı sağdaki yumurtlarim için güzeldedi doktor . Ama iki seferdir sol yumurtaligi mi göremiyor . Basina gelen var mi bu durum . Canı sıkıldı açıkçası
Benim de bir sene yakındir öyle rahim filminden snra oldu karnıma bastırarak görmüştü diğer doktrum bu brakti göremeyince mesela 3yumrta diodu 5 yumurta toplandı

Merhaba.. bendede sol tarafında çikolata kistim vardı. Çok ilginç bir şekilde sadece sol tarafından yumurta elde ettik, sağ tarafından hiç yumurta gelmedi ama çok şükür sağlıklı yumurtalar elde ettik

Kızlar pozitif görenler tek taraflı ağrınız oluyor mu ya ? Nasıl bir ağrı bir de
Benim akşam gaz vardı galiba bir ara baya dalgalanmalar oldu karnimda
Kızlar pozitif görenler tek taraflı ağrınız oluyor mu ya ? Nasıl bir ağrı bir de
Şu bacak ağrısını anlatır mısın biraz nasıl bir ağrı canim benim de bacaklarım sanki bir dünya yol yürümüşüm ya çok iş yapmışım gibi ağrıyor ayak bileklerim falan gerçi dün baya yürüdüm aslında normal hayatıma göre bayadeğildi ama transferden sonra ilk defa o kadar çok yürüdüm akşamdan beri bacaklarım ağrıyor baya

Back
X