- 24 Ocak 2020
- 474
- 354
- 53
- 36
- Konu Sahibi mertugce35
- #2.161
Allah razı olsun canım rabbim hepimize göstersin inşallahEvet çok teşekkürler darısı hepinizin başına inşallah rabbim hepimizin kucağını doldursun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım rabbim hepimize göstersin inşallahEvet çok teşekkürler darısı hepinizin başına inşallah rabbim hepimizin kucağını doldursun![]()
ilk denemem canımCanm senin ilk denemen miydi ikinci mi
Amin inşallah tek duam4yaprakli yoncam canım vallahi kocanın ailesine ben bile çok sinirlendim. İyi bile dayanmışsın insanlık etmişsin. Ama daha da uğraşma bulaşma bunlara. Rabbim sana sağlıklı hayırlı bir evlat versin bunlara da muhtaç etmesin
Çok küçük yaşın aslında ya. Stres çok etkiler. Mahalle baskısı da cabası. Keske biraz deneseydin kendin. İnşaAllah rabbim gönlüne göre verir kuzum26 canim aciklanamayan infertilite var
MaşaAllah canım sanaKaç tane yumurtan toplandı canım benden 40 tane cıktıcok şükür ohss olayını yaşamadım
![]()
Benim de soldan hiç yumurta oluşmamıştıKızlar ben yumurta geliştirme asamasindayim . Bugün kontrolum vardı sağdaki yumurtlarim için güzeldedi doktor . Ama iki seferdir sol yumurtaligi mi göremiyor . Basina gelen var mi bu durum . Canı sıkıldı açıkçası
11.gün 133 iki şer gün arayla önce 296 sonra 1090 oldu ama boş gebelik ti malesef normal gebelik gibi artışlar devam etti ama kalp atışı alınamadı bittiDeğerleriniz kaçtı acaba
Çok geçmiş olsun ben dış gebelik yaşadınız sandıö11.gün 133 iki şer gün arayla önce 296 sonra 1090 oldu ama boş gebelik ti malesef normal gebelik gibi artışlar devam etti ama kalp atışı alınamadı bitti
Benim de soldan hiç yumurta oluşmamıştı
2 yil olacak 6kere klomen tedavisi gordum histeroskopi hsg hersey yapildi ilacsiz 4-5ayda denedik yine olmadi doktorum tupe yonlendirdi.. pcosum sadece reglim duzenli ama nasip olmadi aslinda asilama yaptiricaktik ohss olunca doktorum bu yumurtalar heba olmasin tup denensin dedi kabul ettimm hayirlisi buymusÇok küçük yaşın aslında ya. Stres çok etkiler. Mahalle baskısı da cabası. Keske biraz deneseydin kendin. İnşaAllah rabbim gönlüne göre verir kuzum![]()
Ay maşallah benim de ilk olacak inşallah nasip olur hayirli olsunnAllah razı olsun canım rabbim hepimize göstersin inşallah
ilk denemem canım
Gaz olabiliyor bazen eliyle bastırmıştı benim bir kere doktora gitmeden tuvalete çıkmış olursanız ıyi oluyorYumurta geçen ay vardı . Ama yumurtaligi mi göremiyor . Yani içerisinde yumurta var mi yok mu bilmiyoruz
Teşekkürler o daha zor tabi bende ilk kez boş gebelik yaşadım inşallah kalan embriyom bana bebek olarak gelir. Aklınıza olumsuzu getirmeyin Bi kere oldu diye Bi daha olcak anlamına gelmez hamileliğin tadını çıkarın inşallah sıkıntısız Bi şekilde ilerler kucağınıza alırsınız.Çok geçmiş olsun ben dış gebelik yaşadınız sandıö
Gaz olabiliyor bazen eliyle bastırmıştı benim bir kere doktora gitmeden tuvalete çıkmış olursanız ıyi oluyor
Benim de bir sene yakındir öyle rahim filminden snra oldu karnıma bastırarak görmüştü diğer doktrum bu brakti göremeyince mesela 3yumrta diodu 5 yumurta toplandıKızlar ben yumurta geliştirme asamasindayim . Bugün kontrolum vardı sağdaki yumurtlarim için güzeldedi doktor . Ama iki seferdir sol yumurtaligi mi göremiyor . Basina gelen var mi bu durum . Canı sıkıldı açıkçası
Canim tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah güzel güzel artsın değerlerin değerlerimizHadi hayırlısı inşallah katlanarak artmıştır bizi haberdar et
İnşallahCanim tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah güzel güzel artsın değerlerin değerlerimiz
Merhaba.. bendede sol tarafında çikolata kistim vardı. Çok ilginç bir şekilde sadece sol tarafından yumurta elde ettik, sağ tarafından hiç yumurta gelmedi ama çok şükür sağlıklı yumurtalar elde ettikKızlar ben yumurta geliştirme asamasindayim . Bugün kontrolum vardı sağdaki yumurtlarim için güzeldedi doktor . Ama iki seferdir sol yumurtaligi mi göremiyor . Basina gelen var mi bu durum . Canı sıkıldı açıkçası
Benim akşam gaz vardı galiba bir ara baya dalgalanmalar oldu karnimdaKızlar pozitif görenler tek taraflı ağrınız oluyor mu ya ? Nasıl bir ağrı bir de
Şu bacak ağrısını anlatır mısın biraz nasıl bir ağrı canim benim de bacaklarım sanki bir dünya yol yürümüşüm ya çok iş yapmışım gibi ağrıyor ayak bileklerim falan gerçi dün baya yürüdüm aslında normal hayatıma göre bayadeğildi ama transferden sonra ilk defa o kadar çok yürüdüm akşamdan beri bacaklarım ağrıyor bayaKızlar pozitif görenler tek taraflı ağrınız oluyor mu ya ? Nasıl bir ağrı bir de