2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Benim akşam gaz vardı galiba bir ara baya dalgalanmalar oldu karnimda

Şu bacak ağrısını anlatır mısın biraz nasıl bir ağrı canim benim de bacaklarım sanki bir dünya yol yürümüşüm ya çok iş yapmışım gibi ağrıyor ayak bileklerim falan gerçi dün baya yürüdüm aslında normal hayatıma göre bayadeğildi ama transferden sonra ilk defa o kadar çok yürüdüm akşamdan beri bacaklarım ağrıyor baya
Adet olurken bacak ağrın olur mu canım aynı öyle bir ağrı böylw kemiğin içinden içinden ağrıyor sızlıyor gibi kasıktan bele vuruyor tek taraflı senin nasıl

Adet olurken bacak ağrın olur mu canım aynı öyle bir ağrı böylw kemiğin içinden içinden ağrıyor sızlıyor gibi kasıktan bele vuruyor tek taraflı senin nasıl
Bende de var o durum adet olacakmışım gbi bugün kasiklarimada saplandı agri geçti cok şükür insalh tutulmuştur bebişim bana 😫

Ağrı ve lekelenmeler transferin kaçıncı gününde başlıyor? Benim 4. günüm hiçbir şey hissetmiyorum. Hafif bir şişkinliğim var, o da gaz sanırım, evin içinde yürüyorum.

Canım transfer hazırlığına ederim ikinci günü başlıyorsun. Ilaclarla. Transferle birlikte ilaç artı iğneler başlıyor. Adetin 14 15. Günü transfer oluyor
Nasıl yani tedavi zaten adetin 2.günü başlıyor
2 yil olacak 6kere klomen tedavisi gordum histeroskopi hsg hersey yapildi ilacsiz 4-5ayda denedik yine olmadi doktorum tupe yonlendirdi.. pcosum sadece reglim duzenli ama nasip olmadi aslinda asilama yaptiricaktik ohss olunca doktorum bu yumurtalar heba olmasin tup denensin dedi kabul ettimm hayirlisi buymus😊
İnşallah kuzum bebeğin tez zamanda gelir kucagına.

Ağrı ve lekelenmeler transferin kaçıncı gününde başlıyor? Benim 4. günüm hiçbir şey hissetmiyorum. Hafif bir şişkinliğim var, o da gaz sanırım, evin içinde yürüyorum.
Benim 6. 7. Ve 8. Günlerde lekelenmem oldu başka da hiçbir belirtim olmadı

Hımm anladım. Olsa niye oldu diyeceğim, olmayınca da niye olmadı diye düşünüyorum, tam bir delilik hali 🤷🏻‍♀️
Valla öyle ben şimdi gıcık olmaya başladım bu lekelenmeye yerleşme mi yokda adet mi olacağım? geçen seferde testte silik çizgi görüp sonra yokolmuş negatif olmuştu ama lekelenme yoktu .huzurlu bi negatif ve ya pozitif olsaydı iyiydi

Yapmadım pazartesi yazdılar bana testi 3. gün embryosu ya yarın oluyor normalde 12. gün pazara denk gelince pazartesi yazdı sanırım
Anladım hayırlısı ya bence lekelenmeden korkmayın ben de çok korktum ama doktorum aktif kanaman yoksa korkma dedi bana. Lekelenme bence yerleşme göstergesi

Back
X