2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Ben 21im de evlendim canım. 1 yıl korunduk sonra denemeye başladık hiç kalamadım gebe. 23 yaşımda guatrım çıktı çok çok erken.. yaşa başa bakmıyor valla bence iyi ki gitmiş canım. Olmayınca olmuyor.. ben taa 28 yaşımda gittim doktora, eşime yalvardım senelerce gitmek istemedi korktu hep.. saçma sapan 7 sene kaybettik. 29umda anne olabildim şükürler olsun🤲🏼
Aynen oyle canim bu işler nasip bir de bizim aklimizda henuz tup bebek yoktu asilama diye basladik tup bebege dondu hayirlisi boyleymiş çiktigim yoldan cok memnunum ve cokta umutluyum rabbim inşallah hepimize nasip eder o duyguyu🤲🤲

Ben 21im de evlendim canım. 1 yıl korunduk sonra denemeye başladık hiç kalamadım gebe. 23 yaşımda guatrım çıktı çok çok erken.. yaşa başa bakmıyor valla bence iyi ki gitmiş canım. Olmayınca olmuyor.. ben taa 28 yaşımda gittim doktora, eşime yalvardım senelerce gitmek istemedi korktu hep.. saçma sapan 7 sene kaybettik. 29umda anne olabildim şükürler olsun🤲🏼
Ne guzel anneligi tatmak nasip olmuş sana bize de nasip olur inşallah o duyguyu o kadar çok merak ediyorum ki hayali boyleyse gercegi nasildir acaba..Bizler dogmamiş cocuklarimizin hasretini cekiyoruz inşallah birgun sagsalim kavuşuruz🤲😍

Transfer gününü saymazsak 5. Gün daha birde tek embriyo seninde demi çok erken çıktı valla hayırlı olsun😁 bende aynı gün transfer oldum cesaret edemiyorum valla çok erken daha diye😃
Evet canm transfer gününüde sayıyorum 🤭insalh yanılmamıştır test bende cesaret edemiyordum cikmiycak korkusu vardi cok şükür ikinci çizgi hemen belirlesti

Transfer gününü saymazsak 5. Gün daha birde tek embriyo seninde demi çok erken çıktı valla hayırlı olsun😁 bende aynı gün transfer oldum cesaret edemiyorum valla

Evet canm transfer gününüde sayıyorum 🤭insalh yanılmamıştır test bende cesaret edemiyordum cikmiycak korkusu vardi cok şükür ikinci çizgi hemen belirlesti
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alrsnz ins😍

Deli_cimcime Deli_cimcime canım hayırlı olsun 😍😍 yapayım mi yapmayım mı derken patlattın pozitif sonucu 🤩 tebrik ediyorum tekrar. Sende pazartesi olmuştun değil mi aynı gün olduk seninle ama ben hiç cesaret edemiyorum 😂
Tesekkur ediyorum canim benim Aynen hiç cesaretim yoktu içimden bi his hep negatif diyordu insalh test yaniltmiyordur beni belirtilerde olunca yapimda bi rahatlim dedim 😊

Back
X