- Konu Sahibi mertugce35
- #2.261
OleyyyyyKızlar test yaptim cok az silik çıktı yükleyemiyorum resmini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OleyyyyyKızlar test yaptim cok az silik çıktı yükleyemiyorum resmini
Ay heyecan yaptım hayırlı olsnKızlar test yaptim cok az silik çıktı yükleyemiyorum resmini
Hayırlı olsunKızlar test yaptim cok az silik çıktı yükleyemiyorum resmini
Insalh canım bugün 6 günüm ondan mi silik çıktı bakınca görünüyorAy heyecan yaptım hayırlı olsn
6 günüm canimHayırlı olsunkaçıncı gündü ?
Harika hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsinKızlar test yaptim cok az silik çıktı yükleyemiyorum resmini
Insalah canim salı günü belli olur insalh hüsrana uğramam ama test 2 dk da belli oldu doğrudur ozaman degilmiHarika hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin![]()
Canım hayırlı olsunnnInsalah canim salı günü belli olur insalh hüsrana uğramam ama test 2 dk da belli oldu doğrudur ozaman degilmi
Doğrudur canım doğru salı günü mü test günün benim de ikinci test günüm salı günüInsalah canim salı günü belli olur insalh hüsrana uğramam ama test 2 dk da belli oldu doğrudur ozaman degilmi
Insalh insalh canim yaa icim kıpır kıpırCanım hayırlı olsunnnbenim de öyle çıkmıştı 6. Günde doğrudur doğruuuuuı
Evet salı günü kan testim var heycanla bekliyorumDoğrudur canım doğru salı günü mü test günün benim de ikinci test günüm salı günü
Ay heyecan bitmiyor ki ... üç ay böyle heyecanla devam edecez sanırımEvet salı günü kan testim var heycanla bekliyorum
Neyse canim sen gormuşsun sonucta hayirli olsunnHayır denedim olmuyor![]()
Paylasmayida cok isterdim telefondan dolayımı olmuyor acabaNeyse canim sen gormuşsun sonucta hayirli olsunn![]()
Evet iki canım benim doktorumda önce yok dedi ama ben ısrar edince kabul ettiCanm iki embriyoydu dimi senin ilk denemlerde iki tercih etmiyor doktorlar cok diye duydum ben de iki istiyorum inşallah doktorum kabul eder![]()
Canım telaş yapma zaten progesteron yumurta çatladıktan sonra artan bi hormon ya benim tam transfer günümde 11 idi yumurta çatladıktan 6 yada 7 gün sonra yani yumurta çatlayaba kadar 1 in altında oluyor zatenCanım sen söyleyince merak ettim benim transferden 4-5 gün önce baktılar prgesterona ve değer 0,3seninkine göre çok düşüK değil mi
Aynen öyle benimde adetin ilk günü gittiğim zaman normalde reçeteye çatlatma iğnesi ve lutinusda yazmıştı ama sana söyleyince bunlaro alacaksın dedi yumurta erken çatladı iğneyi olmadım transfer günüde progesteron yüksek çıkınca ek bişe vermedi tamamen vücuda gçre doktora da güvenmek gerekiyorBende doğal yolla transfer oldum kendi yumurtam çatladı sonrasında ilaçlar kullandım her doktor vücuda göre tedavi uyguluyor
Hayırlı olsun canım devamı gelir inşallahKızlar test yaptim cok az silik çıktı yükleyemiyorum resmini
Ben 21im de evlendim canım. 1 yıl korunduk sonra denemeye başladık hiç kalamadım gebe. 23 yaşımda guatrım çıktı çok çok erken.. yaşa başa bakmıyor valla bence iyi ki gitmiş canım. Olmayınca olmuyor.. ben taa 28 yaşımda gittim doktora, eşime yalvardım senelerce gitmek istemedi korktu hep.. saçma sapan 7 sene kaybettik. 29umda anne olabildim şükürler olsunÇok küçük yaşın aslında ya. Stres çok etkiler. Mahalle baskısı da cabası. Keske biraz deneseydin kendin. İnşaAllah rabbim gönlüne göre verir kuzum![]()