2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Gözün aydın inşallah 😍 darısı bizim başımıza ♥️ sen şimdi hamiş oldun ya senin duaların kabul olur inşallah bizler için de dua
Ederim hepimiz için inşallah grubumuzdaki herkes pozitifi görür pozitifi gören arkadaşlarımızın değerleri de kat kat artar❣❣🤲🤲🤲

Yaa süper masallah🥰belirtiniz neydi
Ilk gün transferi olup progestani vurulduktan sonra belim ağrıdı sabaha karşı iğneyi kötü vurdu herhalde dedim içimden sonra hiçbirşey olmadı günlerce 9.gün lekelenme oldu çok az 10. gün leke olmadı sonra bugün hem sabah hem öğleden sonra lekelenme oldu 9. günden itibaren ayağa kalkıp gezince regl olacak gibi bir ağrı oldu

Aslında lekelenme dışındaki belirtiler pek belirti gibi değildi
Anladım ya demekki oluyor belirtisiz bndede pek bişey yok hele goguslermde HC bsey yk umutsuzlasiyorum inşallah bnde pozitif görürüm sizde kat kat attığınız görün inşallah 🤗

Anladım ya demekki oluyor belirtisiz bndede pek bişey yok hele goguslermde HC bsey yk umutsuzlasiyorum inşallah bnde pozitif görürüm sizde kat kat attığınız görün inşallah 🤗
Bende de lekelenme dışımda hiçbir belirti yok zaten çok yeni şimdiki belirtilerin hepsi ilaçlardan bence

Merhaba kızlar benim transferim de 17 şubatta oldu. Bugün 3. gün. Dünden beri en ufak şeyde ağlıyorum. Çok hassaslaştım. İlaçlardan galiba😓 en zor kısım beklemek. Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏
komedi filmleri izle gülmenin çok olumlu faydaları var tup bebekte ağlayıp bebeğinde kendinide üzme

Back
X