- Konu Sahibi mertugce35
- #2.341
Hayırlı olsun canım kat kat artsın inşallahÇıktı kızlar 123![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım kat kat artsın inşallahÇıktı kızlar 123![]()
Teşekkur ederim hepimizinki kat kat artsın 11. günüm 3. gün embryosuHayırlı olsun kat kat artsın inşallah kaçıncı gününüz
Teşekkürler amin hepimizinkiHayırlı olsun canım kat kat artsın inşallah![]()
Ederim hepimiz için inşallah grubumuzdaki herkes pozitifi görür pozitifi gören arkadaşlarımızın değerleri de kat kat artar❣❣Gözün aydın inşallahdarısı bizim başımıza
sen şimdi hamiş oldun ya senin duaların kabul olur inşallah bizler için de dua
Çok teşekkür ederim darısı herkesin başınaCok guzel masallah cok sevindim hayirli olsun gozunuz aydin![]()
Harika maşallahTeşekkur ederim hepimizinki kat kat artsın 11. günüm 3. gün embryosu
Yaa süper masallahÇıktı kızlar 123![]()
Amin canım inşallah
Ilk gün transferi olup progestani vurulduktan sonra belim ağrıdı sabaha karşı iğneyi kötü vurdu herhalde dedim içimden sonra hiçbirşey olmadı günlerce 9.gün lekelenme oldu çok az 10. gün leke olmadı sonra bugün hem sabah hem öğleden sonra lekelenme oldu 9. günden itibaren ayağa kalkıp gezince regl olacak gibi bir ağrı olduYaa süper masallahbelirtiniz neydi
Amin inşallah hepimizinki
Aslında lekelenme dışındaki belirtiler pek belirti gibi değildiYaa süper masallahbelirtiniz neydi
Anladım ya demekki oluyor belirtisiz bndede pek bişey yok hele goguslermde HC bsey yk umutsuzlasiyorum inşallah bnde pozitif görürüm sizde kat kat attığınız görün inşallahAslında lekelenme dışındaki belirtiler pek belirti gibi değildi
Bende de lekelenme dışımda hiçbir belirti yok zaten çok yeni şimdiki belirtilerin hepsi ilaçlardan benceAnladım ya demekki oluyor belirtisiz bndede pek bişey yok hele goguslermde HC bsey yk umutsuzlasiyorum inşallah bnde pozitif görürüm sizde kat kat attığınız görün inşallah![]()
komedi filmleri izle gülmenin çok olumlu faydaları var tup bebekte ağlayıp bebeğinde kendinide üzmeMerhaba kızlar benim transferim de 17 şubatta oldu. Bugün 3. gün. Dünden beri en ufak şeyde ağlıyorum. Çok hassaslaştım. İlaçlardan galibaen zor kısım beklemek. Allah hepimizin yardımcısı olsun
![]()
Benim devam halaAkıntısı olup pozitifi gören arkadaşlar siz oksapar vuruluyor musunuz ?oksaparı kes dedi mi doktor?
Bn tedaviyle hamile kldigimda belirtim çöktü o yüzden arıyorum açıkçasıBende de lekelenme dışımda hiçbir belirti yok zaten çok yeni şimdiki belirtilerin hepsi ilaçlardan bence