2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Kızlar progestan iğneleri gündüz mü akşam mı yaptırıyorsunuz?

Reçete nizde varsa indirimli alabiliyor sunuz ama yoksa fiyatı 170tl
yani doktor yazdığında indirimli oluyor onu mu demek istediniz.ben birde rapor aldım şuan ilaçlarımın hastane ücretimin yarısını ödedim sanırım o iğneyi yazsa doktor onada indirim olur

Kızlar progestan iğneleri gündüz mü akşam mı yaptırıyorsunuz?
Ben öğleden sonra 3 gibi 2 doz olarak vuruluyorum.iğnemin adı prolutex 25mg. Hatta bu iğne karnımı alerji yaptı su topladı beyaz beyaz oldu kabardı doktorum bol alkolle temizle dedi. Sizinde aklınızda olsun. İğneden vurulan yerleri çok acı sizin de öyle mi?

Ben öğleden sonra 3 gibi 2 doz olarak vuruluyorum.iğnemin adı prolutex 25mg. Hatta bu iğne karnımı alerji yaptı su topladı beyaz beyaz oldu kabardı doktorum bol alkolle temizle dedi. Sizinde aklınızda olsun. İğneden vurulan yerleri çok acı sizin de öyle mi?
Progestan dan dolayı zor yürüyorum ben bel kemiğime yapılmış gibi resmen 😔

Transferim 4.5 gün olduydu bu sabah benimde 3 den sonra 5 gün olacaktı. Salak gibi dayanamadım test yaptım tek çizgi gördüm. Benden tavsiye test gününüze kadar hiç test yapmayın.. Olumlu olumsuz 12 gün aynı bende iki can modunda yaşamaya devam 👶🤲

Transferim 4.5 gün olduydu bu sabah benimde 3 den sonra 5 gün olacaktı. Salak gibi dayanamadım test yaptım tek çizgi gördüm. Benden tavsiye test gününüze kadar hiç test yapmayın.. Olumlu olumsuz 12 gün aynı bende iki can modunda yaşamaya devam 👶🤲
Kesinlikle insallah 12. Gun pozitif gorursunuz 10 11 12. Gunler cikar kesin bnce

Bu araa arkadaslar birsey sormak istiyorum raporlu degilim ama dondururlmus embryo oncesi saglik ocaginin yazabilecegi ilaclar var mi sizler hepsini ozel ucretli mi aldiniz? Crinone jel progestan estrofem vs.

Kesinlikle insallah 12. Gun pozitif gorursunuz 10 11 12. Gunler cikar kesin bnce
İnşAllah hep diyordum aman boşver dayanılır falan diye ama kendi kendime macera yaptım 🙈 Ama sonra okudum ki çook çook nadir bu kadar erken çıkması erken gebelik testi de değildi bir de boşuna işte 🙈

Bu araa arkadaslar birsey sormak istiyorum raporlu degilim ama dondururlmus embryo oncesi saglik ocaginin yazabilecegi ilaclar var mi sizler hepsini ozel ucretli mi aldiniz? Crinone jel progestan estrofem vs.
Progestan coraspin estofrem sağlık ocağı yazıyor canım jeli bilmiyorum ama

İnşAllah hep diyordum aman boşver dayanılır falan diye ama kendi kendime macera yaptım 🙈 Ama sonra okudum ki çook çook nadir bu kadar erken çıkması erken gebelik testi de değildi bir

Crinone jeli nerden buldunu o piyasadan kalkmadı mı ya
Eskiden kullanmstm 2 transferim de de:) simdi daha baslamadim bilmiyorum ne yazacagni siz neler kullaniyorsunuz vajinal jel olrk

Back
X