- Konu Sahibi mertugce35
- #2.441
Canım bende olmuştuYa transfer sonrası ağzımda tatsızlık acı gibi yani istahsizm neden boyleki sizde oldumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende olmuştuYa transfer sonrası ağzımda tatsızlık acı gibi yani istahsizm neden boyleki sizde oldumu
Oyledir canim telaşlanma sakin sıkma canını üzme kendini olumlu düşün olumlu olsunValla inşallah öyledir doktorumda geri dönmedi çok endişeliyim ya![]()
Aynen hergün yapayım koyulasana kadarHer gün yap bence, bir kere gözüktü kendisi![]()
Evet canım 2. Tüp bebek denememizde oldu hamd olsun. Şuan 2,5 yaşımda bir kızım var , şuanki tek isteğim yavruma bir kardeş olsun.. herşey Allah’ın taktiri ama. Aynen öyle stres yapmaya hiç gerek yok sakin sakinAyy anne mi oldun.Saglıkla büyüsün evladın.. Aslında dogru yaşa başa bakmıyor ama yaş küçük olunca daha rahat davranırdım. Stres yapmadan
![]()
Aklımda canım ama bir türlü elim değmiyor, hiç vaktim olmuyor zaten nadiren girip bakabiliyorum size de pek takip edemiyorummertugce35 canım
konunun başına tablo oluşturabilir mısın
üye adı- kaçıncı deneme transfer tarihi sonuç gibi daha da cogaltabilirsin listeyi. Bize de moral olur. Maşallah grup çok bereketli gelecek
![]()
Nasıldı pkiCanım bende olmuştu
Bnde 5olcakKızlar vallahi buradaki mesajları okuyunca acayip rahatlıyorum çünkü bu durumlarımızı başına gelmeyen anlayamaz biz birbirimizi anlayıp destek olabiliyoruzgerçi buralarda yeniyim mesajları da kaçırıyor olabilirim whatsapp falan olsa ne güzel olurdu ama iyiki varsınız
Bu ilaçlar beni aşırı mı duygusallaştırdı ne
transferimin sabah 5. Günü olacak Rabbim isteyen herkese nasip etsin
![]()
Oda aynen ya icncde gcmioBende iştahsızlık yok maşallahım varda ama su içme bendede çok var dudaklarım kuruyor ve yanıyor sürekli su içesim var![]()
Hemen onermezler zaten yaş büyükse uzatmalarda çok ikinci adete derler yönlendiriler zatenIyi geceler kızlar ben pazartesi günü rahim filmi çekilecem kafam kurcalaniyor rahim filmi sonrası hemen ilk adetle mı başlayalım 1 2 ay dinlenip mı yapalım bilmiyorum 6.deneme olacak kafamda deli sorular![]()
Oda aynen ya icncde gcmio
Kızlar bende ağız kuruluğundan uyuyamıyorum resmen bugün 6 litreden fazla su içmişim farkında olmadan bir kaç gündür bu şekilde bu kadarı da zararlıdır diye düşünüyorum sizde hesaplayın ne kadar su içtiğinizi ilaçlardan oluyordur diye düşünüyorumBende iştahsızlık yok maşallahım varda ama su içme bendede çok var dudaklarım kuruyor ve yanıyor sürekli su içesim var![]()
Oleey aynı zamanda gidiyoruz.. Sen hangi şehirdesin ? İlk transferin mi?Bnde 5olcak![]()
Konya ilk senin kiOleey aynı zamanda gidiyoruz.. Sen hangi şehirdesin ? İlk transferin mi?
İnşallah benimde öyledirBen çok korkmuştum doktorum dedi ki aktif kanamanız olmadığı müddetçe korkmayın. Bir de forumda bir çok kişinin lekelenmeli olup pozitif çıktığını görünce rahatladım
Allah Allah çok ilginç kimsede duymadım benSu içip duruyorum sanki içmemiş gibiyim onuda anlamadım![]()
İnşallah canım sağolOyledir canim telaşlanma sakin sıkma canını üzme kendini olumlu düşün olumlu olsun
Salı günü test günüm yarin yine evde bir test daha yaparim emin olabilmek içinİnşallah canım sağolsen kan testi verecek misin
![]()
Benim de salı test günüm ömrümü beklemekle geçecekSalı günü test günüm yarin yine evde bir test daha yaparim emin olabilmek için![]()