2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Ben 17 şubatta iki adet 5.gün embriyosu transferi oldum, embriyoların kalitesi çok iyi değildi. Bu ikinci transferim, ilkinde lekelenmem oldu, test sonuçlarım pozitif çıktı ama 5.hafta sonunda gelişimi durdu ve ilaçla düşük yaptırdılar.
Şimdi 8 gündür hiç lekelenme olmaması, akıntımın durması, göğüs ağrısı vs olmaması beni de korkutuyor :KK43: İlkinde tam 7.gün lekelenmem olmuştu.
Pazartesi test günüm, beklemek çok yorucu.
Benimde 16 şubat iki tane 3.gün embriyosu. Artık lekeyi yerleşmeye çalışması olarak yorumluyorum ve bende olmayınca hiç tutmadı heralde diye düşünmeye başladım. Pazar günü test günüm. Kötü düşünmemeye çalışıyorum ama huzursuzum. Olmadıysa bir an önce öğreneyim istiyorum 😐

Dün başladı bende umursamadım gecer belki dedim bugünde olunca ama kırmızı degil kahverengi fitilin etkisiyle pütürlü gibi karin agrisi oldu sadece insalah kotu birsey değildir bukadar sevinmişken 😔
Aynen aynısını yasadım yerleşmedir insallah. Tevekkül etmekten baska birsey yapamıyorsun. Yat dinlen bol bol canım

Benimde 16 şubat iki tane 3.gün embriyosu. Artık lekeyi yerleşmeye çalışması olarak yorumluyorum ve bende olmayınca hiç tutmadı heralde diye düşünmeye başladım. Pazar günü test günüm. Kötü düşünmemeye çalışıyorum ama huzursuzum. Olmadıysa bir an önce öğreneyim istiyorum 😐
İlk 5 gün kramplarım oldu, hatta adet olacakmış gibi ağrım da oluyor arada bir. Ama lekelenme yok. İş olmasa günler hiç geçmeyecek gibi geliyor. Pazartesini iple çekiyorum, yoksa da öğreneyim hemen istiyorum, söylediğin gibi.

Ben 17 şubatta iki adet 5.gün embriyosu transferi oldum, embriyoların kalitesi çok iyi değildi. Bu ikinci transferim, ilkinde lekelenmem oldu, test sonuçlarım pozitif çıktı ama 5.hafta sonunda gelişimi durdu ve ilaçla düşük yaptırdılar.
Şimdi 8 gündür hiç lekelenme olmaması, akıntımın durması, göğüs ağrısı vs olmaması beni de korkutuyor :( İlkinde tam 7.gün lekelenmem olmuştu.
Pazartesi test günüm, beklemek çok yorucu.
Haklısın her asama ayrı bi stres ayrı korkku heyecan. Kaybına cok üzüldüm. Tutması pozitifi görmekte yetmiyor. Her zaman diyorum Rabbim saglıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin duamızı tam edin kızlar. Ben buna cok inanıyorum

Ya anlamadım valla herkes iki güne bir kan veriyor biz üç güne bir hiçbir şey anlamadım😔
Takılma canım iki gününe üç gününe. Önemli olan artışı. Belki drun garantiye almak istiyor o yüzden 3 günde bir baktırıyordur. Saglıkla kat kat artsında 2 günü 3 günü önemli degil bence.

Evettt😔ama eşim lekelenmeden ötürü izin vermiyor cok bayırlı. Bana kalsa gidicem tutunacaksa tutunur zaten ama işte. Beklicem bakalım bide saglık ocagını arayarak şansımı denicem😅
Hadi insalalh hayrlı haberlere🤗 bn cuma direk acilde veririm de bekler alırım sonucuda ama dayanamıyp evdede bakacm galiba aşırı stresli ve üzgünüm çok yiprandm

😅Ya bende verdim kan tahlili saglık ocagına bu gün. 3-4te cıkar dediler. Ama ben kendim gidemicem..enabızdan bakacagım bakalım ne zaman düşer bilmiyorum 😟
Ben dün yaptrdim kan testini saat 9 buçukta bu sabah düştü e nabıza sonucum dun doktor aramasaydı her dakika e nabıza bakıp duracaktım herhalde 🤭oyuzden e nabıza bakmakla uğraşma saglik ocagindan al sonucunu

Hadi insalalh hayrlı haberlere🤗 bn cuma direk acilde veririm de bekler alırım sonucuda ama dayanamıyp evdede bakacm galiba aşırı stresli ve üzgünüm çok yiprandm
Haklısın her asama ayrı bi yıpratıcı. Ama bu idrar testinin kişinin bünyesinden bünyesine degiştiğine unutma. Kiminde gec idrara geciyor çünkü

Back
X