- Konu Sahibi mertugce35
- #3.101
Benim de 6 mart, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün1 mart sizin?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 6 mart, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün1 mart sizin?
Aynen gidemem ama arayarak sansımı denicem artıkBen dün yaptrdim kan testini saat 9 buçukta bu sabah düştü e nabıza sonucum dun doktor aramasaydı her dakika e nabıza bakıp duracaktım herhaldeoyuzden e nabıza bakmakla uğraşma saglik ocagindan al sonucunu
İlk gebeligimde doktra gtmeden yaptm evde çok açık çıktı snra onda 13cikti o bile ciktysa cikr herhaldi yaHaklısın her asama ayrı bi yıpratıcı. Ama bu idrar testinin kişinin bünyesinden bünyesine degiştiğine unutma. Kiminde gec idrara geciyor çünkü
Hadi ya.İlk gebeligimde doktra gtmeden yaptm evde çok açık çıktı snra onda 13cikti o bile ciktysa cikr herhaldi ya![]()
Dört gözle haberini bekliyorum guzel haberlerle gel insalhAynen gidemem ama arayarak sansımı denicem artık![]()
Dört gözle haberini bekliyorum guzel haberlerle gel insalh![]()
Özge aradılar artışın güzel dediler 4 mart günü ultrason randevusu verdiler.ben 9 şubatta transfer olmuştum. 23.ncu günüm olmuş olacak galiba 4mart.Haklısın aminİnşallah artar hepimizin
Benden bir gün önce transfer olmuşsunÖzge aradılar artışın güzel dediler 4 mart günü ultrason randevusu verdiler.ben 9 şubatta transfer olmuştum. 23.ncu günüm olmuş olacak galiba 4mart.
Amin mutlu sonuçlarımızı paylaşırız inşallahBenim de 6 mart, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün![]()
Masallah cok guzel degerinizKızlar 9.gün bugün beta degerim 200 cıkmış kimyasal olamaz degilmi
Bence olamaz çok güzel değer maşallahKızlar 9.gün bugün beta degerim 200 cıkmış kimyasal olamaz degilmi
İnşallah canım ya inşallahBence olamaz çok güzel değer maşallah![]()
Çifti demi canim gozun aydin saglikla kucagimiza alsak da rahatlasakKızlar 9.gün bugün beta degerim 205 cıkmış kimyasal olamaz degilmi
Evet canım çift embriyo. İnşallah sagklikla ilerler.Rabbim herkese yasatsin bu duyguyuÇifti demi canim gozun aydin saglikla kucagimiza alsak da rahatlasak![]()
Amin insalllah canimEvet canım çift embriyo. İnşallah sagklikla ilerler.Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu
İkiz mi geliyor acaba denizEvet canım çift embriyo. İnşallah sagklikla ilerler.Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu
Ay hic bilmiyorum inan değer nasıl artacak ona gore belli olur galiba❤İkiz mi geliyor acaba deniz
Gayet var sanmam.kimyasal.smdi bnde yaptım 8 günüm ve yok snradan cikarmiki tutmadimi yaniHadi ya.Bende ondan korkuyorum her gün uapmaya basladım idrar testini kimyasal olsa cizgi gittikce kaubolur diyolar bak benimki böyle. Bende kimyasaldan korkuyorum öncesi yasamıştım cünkü