- Konu Sahibi mertugce35
-
- #3.181
8. Gün 79 çıkmıştı canımKızlar selam bugün kan testi verdim. Çift 5. Gün embriyosu. Bugün transferimin 9. Günü. Değerim 89.7 çıktı. Sizce nasıl değer? Kan testi yaptıranlar rica etsem yazabilirler mi kaçıncı gün yaptırdıklarını ve kaç değer aldıklarını?
Progestan 200 luk 2 fitil ve 100 luk 1 fitil yani totalde 500 luk progestan aliyorum sabah oglen aksam 3 3 yerlestiriyorumMerhaba ilaç olarak be başladınız?
Allah cümlemizin yüzünü hep güldürsün inşallahAllah hep yüzünü güldürsun inşallah.Normal gebelikler 1 ay tamamlanmadan idrar ve kanda çıkmıyor.Hazir embriyo transferleri döllenmiş olduğu için erken belirti gerceklesiyor.misal kaplumbağa ve tavşanın yarışı gibi tavşan hep önde oluyor
Ben ikiz düşünüyorumKizlar bugun transferin 10. Gunu beta hcg degerim 524 oldu. 7. Gun 140idi. 3 gun sonraya gore Fazla artiyor sanki? Gerci cift embriyo transferi ama bilemiyorum yinede. Siz ne dusunuyorsunuz ?
Çift olduğu icin fazla artması normal bence değerlerin gayet güzel gerci bu konularda pek tecrübe sahibi değilim amaKizlar bugun transferin 10. Gunu beta hcg degerim 524 oldu. 7. Gun 140idi. 3 gun sonraya gore Fazla artiyor sanki? Gerci cift embriyo transferi ama bilemiyorum yinede. Siz ne dusunuyorsunuz ?
Tekrar bakıldı mı peki progesteronunuza?Progestan 200 luk 2 fitil ve 100 luk 1 fitil yani totalde 500 luk progestan aliyorum sabah oglen aksam 3 3 yerlestiriyorum
Hayırlı olsun güzel artış olmuş benimki de sizin değerlerde artış gösterdi ..çift transfer oldum, Doktoruma sordum değer göstermez kese de kesinleşir dediKizlar bugun transferin 10. Gunu beta hcg degerim 524 oldu. 7. Gun 140idi. 3 gun sonraya gore Fazla artiyor sanki? Gerci cift embriyo transferi ama bilemiyorum yinede. Siz ne dusunuyorsunuz ?
Erken değer ögrenenlerdensin Gözün aydın canımKizlar bugun transferin 10. Gunu beta hcg degerim 524 oldu. 7. Gun 140idi. 3 gun sonraya gore Fazla artiyor sanki? Gerci cift embriyo transferi ama bilemiyorum yinede. Siz ne dusunuyorsunuz ?
Teşekkür ederim sağlıklı olsun da tek ikiz farketmezÖncelikle Gözün aydın diyeyimikiz gebelik gibi görülüyor kalp atışini duyduğun an dünyalar senin olacak hiç stres yapma pozitif ol.Allaha emanet olun bebisinle
Tüm annelerin duasidir tek çift farketmez rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahTeşekkür ederim sağlıklı olsun da tek ikiz farketmez
Ben hem göbekten hem kalçadan her gün yapıyorumArkadaslar bir sey soracaktim progestan igne her gun mu vuruluyorsunuz iki gune bir mi? Iki tedavimde de farkli olmustu ondan merak ettim
Göbekten her gün yapıyorum benArkadaslar bir sey soracaktim progestan igne her gun mu vuruluyorsunuz iki gune bir mi? Iki tedavimde de farkli olmustu ondan merak ettim
Ben daha once saglik ocagina gidiyordum kalcadan tabi uzak her gun gitmek zor gobekten nasil kolay mi kendime yapamam herhalde yaGöbekten her gün yapıyorum ben
Yani artık alıştım ben transfer öncesi başladım yapmaya, hoş yumurta toplamadan öncekileri de ben kendim yaptım göbekten. Transfer günü ve 7.gün de kalçadan oldum iğne onu unuttum söylemeyi proluton depot adı daBen daha once saglik ocagina gidiyordum kalcadan tabi uzak her gun gitmek zor gobekten nasil kolay mi kendime yapamam herhalde yahemsireye sorarim etkisi ayni dimi ikisi de fark yok
Yumurta toplamadan once olanlari da esime yaptiriordm kendime yapamamistm ama:s bakalim bana ne yazck olmadi gitcem saglk ocgna yineYani artık alıştım ben transfer öncesi başladım yapmaya, hoş yumurta toplamadan öncekileri de ben kendim yaptım göbekten. Transfer günü ve 7.gün de kalçadan oldum iğne onu unuttum söylemeyi proluton depot adı da
Aynı ilerliyoruz. Maşşallah iyi çıkmış değerin. Cumartesi vericem. Sen?9 gün 5 gün embriyosu tek embriyo 125 cıktı değerim yarin tekrar vericem insalh katlanmıştır değerimtebrik ederim canım ikinci kan değerini nezaman vereceksin ?
Ben hergün vurguluyorumArkadaslar bir sey soracaktim progestan igne her gun mu vuruluyorsunuz iki gune bir mi? Iki tedavimde de farkli olmustu ondan merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?