- 7 Eylül 2020
- 2.305
- 2.233
- 63
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #3.141
Bende açamadımO kadar dayanıcam diye mesaj attım güldük eğlendik ama dayanamadımbugün transferimin 8. Günü çift embriyo. erken gebelik testi yaptım. Kızlar acil yorumlarmısınız? Çok silik çizgi çıktı. Bu erken gebelik testlerinde 2. Çizginin gebelik yoksa hiç çıkmaması lazım dimi? İlk defa size söylüyorum yapar yapmaz Eki Görüntüle 2789642 Eki Görüntüle 2789643 Eki Görüntüle 2789644
Tekrar yükle canim açılmıyorO kadar dayanıcam diye mesaj attım güldük eğlendik ama dayanamadımbugün transferimin 8. Günü çift embriyo. erken gebelik testi yaptım. Kızlar acil yorumlarmısınız? Çok silik çizgi çıktı. Bu erken gebelik testlerinde 2. Çizginin gebelik yoksa hiç çıkmaması lazım dimi? İlk defa size söylüyorum yapar yapmaz Eki Görüntüle 2789642 Eki Görüntüle 2789643 Eki Görüntüle 2789644
Gozun aydin canim tebrik ederim saglikla kucağına alırsın insalhO kadar dayanıcam diye mesaj attım güldük eğlendik ama dayanamadımbugün transferimin 8. Günü çift embriyo. erken gebelik testi yaptım. Kızlar acil yorumlarmısınız? Çok silik çizgi çıktı. Bu erken gebelik testlerinde 2. Çizginin gebelik yoksa hiç çıkmaması lazım dimi? İlk defa size söylüyorum yapar yapmaz Eki Görüntüle 2789668 Eki Görüntüle 2789668
Benimkide böyle çıkmıştı 8nci gününde seninkide çifti demiO kadar dayanıcam diye mesaj attım güldük eğlendik ama dayanamadımbugün transferimin 8. Günü çift embriyo. erken gebelik testi yaptım. Kızlar acil yorumlarmısınız? Çok silik çizgi çıktı. Bu erken gebelik testlerinde 2. Çizginin gebelik yoksa hiç çıkmaması lazım dimi? İlk defa size söylüyorum yapar yapmaz Eki Görüntüle 2789668 Eki Görüntüle 2789668
Gayet güzel çıkmış TebriklerO kadar dayanıcam diye mesaj attım güldük eğlendik ama dayanamadımbugün transferimin 8. Günü çift embriyo. erken gebelik testi yaptım. Kızlar acil yorumlarmısınız? Çok silik çizgi çıktı. Bu erken gebelik testlerinde 2. Çizginin gebelik yoksa hiç çıkmaması lazım dimi? İlk defa size söylüyorum yapar yapmaz Eki Görüntüle 2789668 Eki Görüntüle 2789668
Gelmeye devam ediyor güzel haberler gözün aydın canım tebrik ederimO kadar dayanıcam diye mesaj attım güldük eğlendik ama dayanamadımbugün transferimin 8. Günü çift embriyo. erken gebelik testi yaptım. Kızlar acil yorumlarmısınız? Çok silik çizgi çıktı. Bu erken gebelik testlerinde 2. Çizginin gebelik yoksa hiç çıkmaması lazım dimi? İlk defa size söylüyorum yapar yapmaz Eki Görüntüle 2789668 Eki Görüntüle 2789668
Gayet güzel görünüyor, gözünaydınO kadar dayanıcam diye mesaj attım güldük eğlendik ama dayanamadımbugün transferimin 8. Günü çift embriyo. erken gebelik testi yaptım. Kızlar acil yorumlarmısınız? Çok silik çizgi çıktı. Bu erken gebelik testlerinde 2. Çizginin gebelik yoksa hiç çıkmaması lazım dimi? İlk defa size söylüyorum yapar yapmaz Eki Görüntüle 2789668 Eki Görüntüle 2789668
Maşallah, gayet güzel gözüküyorO kadar dayanıcam diye mesaj attım güldük eğlendik ama dayanamadımbugün transferimin 8. Günü çift embriyo. erken gebelik testi yaptım. Kızlar acil yorumlarmısınız? Çok silik çizgi çıktı. Bu erken gebelik testlerinde 2. Çizginin gebelik yoksa hiç çıkmaması lazım dimi? İlk defa size söylüyorum yapar yapmaz Eki Görüntüle 2789668 Eki Görüntüle 2789668
Gayet net canım insallah saglıklı ilerler kat kat artar degerin.O kadar dayanıcam diye mesaj attım güldük eğlendik ama dayanamadımbugün transferimin 8. Günü çift embriyo. erken gebelik testi yaptım. Kızlar acil yorumlarmısınız? Çok silik çizgi çıktı. Bu erken gebelik testlerinde 2. Çizginin gebelik yoksa hiç çıkmaması lazım dimi? İlk defa size söylüyorum yapar yapmaz Eki Görüntüle 2789668 Eki Görüntüle 2789668
Gelmeye devam ediyor güzel haberler gözün aydın canım tebrik ederimO kadar dayanıcam diye mesaj attım güldük eğlendik ama dayanamadımbugün transferimin 8. Günü çift embriyo. erken gebelik testi yaptım. Kızlar acil yorumlarmısınız? Çok silik çizgi çıktı. Bu erken gebelik testlerinde 2. Çizginin gebelik yoksa hiç çıkmaması lazım dimi? İlk defa size söylüyorum yapar yapmaz Eki Görüntüle 2789668 Eki Görüntüle 2789668
Var canım hayirli olsunO kadar dayanıcam diye mesaj attım güldük eğlendik ama dayanamadımbugün transferimin 8. Günü çift embriyo. erken gebelik testi yaptım. Kızlar acil yorumlarmısınız? Çok silik çizgi çıktı. Bu erken gebelik testlerinde 2. Çizginin gebelik yoksa hiç çıkmaması lazım dimi? İlk defa size söylüyorum yapar yapmaz Eki Görüntüle 2789668 Eki Görüntüle 2789668
Canım benim kadın doğum bir tanıdığım var ona sordum dediki çatlatma iğnesi vs kullanıyorsan o teste etkileyebilir dedi dondurulmuş olduğunu iki ay öncesinde onları kullandığımı kullandığım ilaçları söyledim şu anda etkilemez evet testin doğru dedi eğer sabahki idrarını yaparsan daha net çıkardı dedi ben akşamüstü yaptığım için iyi bile çıkmış dedi. Sen Kanda kaçıncı gün gebelik testi verdin peki canım?Benimkide böyle çıkmıştı 8nci gününde seninkide çifti demimasallah çifter çifter gidyorsunuz aranızda tek embriolu olan benim galiba
9 günde verdim canim doktorum 9 günde test yapmamı istemişti 125 çıktı değerim cumaya tekrarliycam Insalh seninde değerlerin guzel çıkar insalahCanım benim kadın doğum bir tanıdığım var ona sordum dediki çatlatma iğnesi vs kullanıyorsan o teste etkileyebilir dedi dondurulmuş olduğunu iki ay öncesinde onları kullandığımı kullandığım ilaçları söyledim şu anda etkilemez evet testin doğru dedi eğer sabahki idrarını yaparsan daha net çıkardı dedi ben akşamüstü yaptığım için iyi bile çıkmış dedi. Sen Kanda kaçıncı gün gebelik testi verdin peki canım?
Gönlünü ferah tut allahın izniyle kucağına aldığın günleri de görürsün inşallahKızlar hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ederim Allah’ım isteyen herkese nasip etsin kan verdikten sonra da buraya yazacağım siz benim gerçekte de arkadaşlarım oldunuz çok duygulandım şu an olayın şokundan tam sevinemedim sanki nedense
Seni anlayabiliyorum dun senin yaşadıklarını yaşadım ilk defa mutluluktan ağladım diyebilirim rabbim saglikla kucagimiza almayı nasip etsin sıkıntısız birşekilde ilerler ınslhKızlar hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ederim Allah’ım isteyen herkese nasip etsin kan verdikten sonra da buraya yazacağım siz benim gerçekte de arkadaşlarım oldunuz çok duygulandım şu an olayın şokundan tam sevinemedim sanki nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?