- Konu Sahibi mertugce35
-
- #3.981
İlk mesajınızdaki ‘bugün’ ü atlamışım.Yok hayır yanlış anlaşıldı sanırım11 martta öğrenmiştim 26 martta kalp atışı duydum
Ara ara her ikisi de oluyor, ayakta çok fazla durunca oluyor özellikle, halsizlik ve uyku halim fazlacaİlk mesajınızdaki ‘bugün’ ü atlamışım.
Şuan ağrınız sızınız var mı? Mide bulantınız?
Çok normal aslında ağrı, sızı, akıntı, bulantı... Ama insan yaşarken acaba sadece kendisinde mi oluyor diye düşünüyor.Ara ara her ikisi de oluyor, ayakta çok fazla durunca oluyor özellikle, halsizlik ve uyku halim fazlaca
pihtilasma hangi gendeArkadaşlar çözme transfer hazırlığındayım. Doktor coraspin de verdi bana. Transferle beraber kan sulandırıcı iğnelere başlayacağım çünkü kan pıhtılaşması tespit edlidi. Tecrübeli arkadaşlarıma sorum ise, transferden sonra sadece kan sulandırıcı iğne mi kullandınız yoksa coraspin ile birlikte iğneyi mi kullandınız. Coraspin beni rahatsız ediyor çünkü transfere kadar kullanacağım ama sonrasında kullanmam inşaallah iğnelerle başlayınca
Merhaba benim 8 hafta 1 günlük :) içini dök dinlerim 16 şubat transfer tarihim. Buraya en çok gebelik başlamadanki heyecanlar yazılıyorTransfer olup şuan 5-6-7 haftalık gebe olanlarla (gebeliğinin çok başında olanlarla) dertleşmek istiyorum, kimler aktif?
Birinin cevap vermesine çok sevindim:) Teşekkür ederim:)Merhaba benim 8 hafta 1 günlük :) içini dök dinlerim 16 şubat transfer tarihim. Buraya en çok gebelik başlamadanki heyecanlar yazılıyor
Canım bende günde 6 estrofem alıyorum birde bant verdi sen kullandın mı climara bant?Estrofem cor aspirin bunları kullanıyorum canim yarında iğneye başlıyorum 5 günlük kullandıklarım bunlar transferden sonrada ilaç verirlermi diye korkuyorum estrofemi günde 6 şar tane alıyorum ilac içmekten bıktım valla
Hayır canim kullanmadımCanım bende günde 6 estrofem alıyorum birde bant verdi sen kullandın mı climara bant?
Canım belim benim de ağırıyor ama aşırı derecede değil en iyisini doktorum bilir. Sitede olan varsa mutlaka cevap gelir sana kafandaki soruları yinede doktoruna da sor.Birinin cevap vermesine çok sevindim:) Teşekkür ederim:)
5.haftamdayım karnımda ve belimde çok ağrım oldu, karnımı anlıyorum ama belim şaşırtıcı düzeydeydi... Doktoruma göründüm dün, o da korktu dış gebelik mi oldu acaba diye... Cumartesi kese görmeye gidecektik, dün bahaneyle küçücük kese gördük, hatta bir tane daha göründü gibi ama onun daha zamanı var dedi doktorum. Ağrımın sebebi kistlermiş. Gebelik kisti diye birşey duydunuz mu ? Zararlı mıdır?
Sürekli yoğun akıntı oldu diyip koşuyorum tuvalete birşey yok. Akıntı hissi ve uyuşukluk hissi var. Bunu yaşadınız mı ?
Normal tutunma belirtisi olabilir kan testiniz yarın mı?Merhaba hanimlar bugun transferin 11. günu dün ve bugün kahverengi leke geliyor normal mi
Acilden kan verin çıkar iki saatteMerhaba hanimlar bugun transferin 11. günu dün ve bugün kahverengi leke geliyor normal mi
Evet yarin insallahNormal tutunma belirtisi olabilir kan testiniz yarın mı?
Merhaba, ilk transferiniz mi? Yerleşme belirtisi olabilir umarım öyledirMerhaba hanimlar bugun transferin 11. günu dün ve bugün kahverengi leke geliyor normal mi
Merhaba, ilk transferiniz mi? Yerleşme belirtisi olabilir umarım öyledie
Sizdede mi parça kaldı kürtajdan? Ben de kalmıştı. Kürtajdan 2 ay sonra histereskopi yapıldı bana daÇok teşekkür ederimdediğiniz gibi inşallah sorun yoktur. Çok sayıda kürtaj olduğum için histereskopiden de korkuyorum aslında. Ama benim durumumda olanlardan hep transfer öncesi histereskopi yapıldığını duyuyorum. Doktorum da gereksiz yapılan her işlemin hamilelik şansını düşürdüğünü söylüyor. Daha önceki doktorum kürtajdan Sonra parça kaldığında hiçbir şey yok diyip beni göndermişti Tesadüfen başladığım şimdiki doktorum tespit etti parça kaldığını ve o parçayı aldırdım. Bir sıkıntı olsa söylerdi herhalde. Biraz yoruldum bu işlerden o nedenle kaygılarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?