- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #4.001
tedaviye başayıp, opuda sonra tranfer öncesi histerekopi gerekirse yaparız demiş. Ne yaptrdınız peki siz? Üzerinden zaman geçmiş. Yol alabildiniz mi merak ettim.Merhaba daha önceki konularımda da yer vermiştim. Bir tane oğlum var şu anda 7.5 yaşında. Oğlumdan sonra 4 kere düşük yaptım her düşükten sonra da kürtaj oldum maalesefyasım ilerlediği için artık tüp bebek tedavisine başladık ngs ye embriyo gönderdik. Duruma göre sağlıklı gelenlerden transfer yapılacak embriyolarım donduruldu yani şu anda. Yalnız kafama şu takıldı bu tüp bebek tedavisine başlamadan önce bir 3 ay kadar korunmadan denedik hamilelik olmadı. Normalde ben denediğimde hep ilk ya da ikinci ay hamile kalmıştım tutunmuştu ama sağlıksız olmuştu. Acaba geçirdiğim kürtajlardan ötürü bir sıkıntı mı oldu diye düşünmeye başladım geçen yıl Haziran’da yapılan kürtajımdan sonra çok agrım olmuştu çünkü. Tüp bebek doktorumla konuştum hsg ve histereskopi yaptırsam mı diye transferden önce. Senin rahminde yapışıklık yok dedi. Birsey yaptırman gerekse ben sana söylerdim histereskopilerin çoğu gereksiz yere yapılıyor bazen zararı da olabiliyor dedi yapışma riski gibi. Eğer rahmin yeterince kalınlaşmazsa histereskopi yaparız dedi transferi erteleyip yani. Artık kimseye güvenim kalmadı öyle sıkıntılı zamanlarım oldu ki. Sizce ne yapmalıyım doktoruma güveneyim mi yoksa en azından gidip kendim hsg çektirsem mi? Teşekkür ederim
Merhaba Opudan sonra histereskopi yapmadı doktorum rahim kalınlığını beğendi doğrudan Opudan sonraki 2.adetle transfer oldum, bekleme sürecindeyim şu andatedaviye başayıp, opuda sonra tranfer öncesi histerekopi gerekirse yaparız demiş. Ne yaptrdınız peki siz? Üzerinden zaman geçmiş. Yol alabildiniz mi merak ettim.
Verdiği farklı iğne hangisi?Transferden once 5 günlük kullandım kalça ağrısından ne uyuyabiliyordum nede yuruyebiliyordum cok kotu bi iğne ya transferden sonra vermedi cok şükür farklı bi iğne verdi ondada progestan içeriyor ama onun kadar agri ve şişkinlik yapmıyor
proluton depot ampul 3 günde bir yaptiriyordum 2 hafta sonrası haftada 1 yaptırmaya başladımVerdiği farklı iğne hangisi?
Kişiden kişiye değişiyor ben bir hafta içinde olmuştum canımkızlar merhablar birşey sormak istiyorum bu ay dondurulmuş embriyo transferim olacaktı iptal oldu.ama doktor estrofermle progestana 15 gün daha kullan öyle bırak dedi.acaba ilaçları bırakınca kaç gün sonra adet olunuyor.yoksa normal adet döneminde mi tekrar adet oluyorsunn..
Canım daha evvel başarısız tüp bebek denemesi olanlarda, uzun süre hiç gebe kalamayanlarda, çokça yumurtanın pek azı döllenip döllenenler de yumurta kalitesi iyi seyrettiği halde yaşamama görülüyorsa Dna hasarı bakılmalı. Çünkü budurumda embriyo transfer edilse bile tutunamayabiliyor.Erkek tedavi almadan o kadar emek vermemeliama çok şükür ki senin çok güzel kaliteli embriyoların var. operasyonun çok iyi yönetildi ve başarılı bir sonuca ulaşacaksın
Merhaba çok geç gördüm. Bende arzu hanım ile tedaviye başladım. Sizin tuttumu acaba memnun kaldınız mı ?Hangi doktora yaptrdin ? Bn memorial arzu yurci 'ye yaptrdim
Evet canım 9 gün sonra 3 aylik olucaz insallhMerhaba çok geç gördüm. Bende arzu hanım ile tedaviye başladım. Sizin tuttumu acaba memnun kaldınız mı ?
O kadar çok mutlu oldum ki anlatamam. İnşallah bende hamile kalırım. Banada dua edermisinizEvet canım 9 gün sonra 3 aylik olucaz insallh
Ederim tabi rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın canim rabbim gönlündekini nasip etsinO kadar çok mutlu oldum ki anlatamam. İnşallah bende hamile kalırım. Banada dua edermisiniz
Merhabalar Kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Özel olmazsa birşey sorabilir miyim. Yumurta toplama işleminden sonra karnımda bir şişlik oldu. Transfer günündede vardı ama ilaçlardan falan diye önemsemedim çünkü yumurtalık toplamadan sonra progestana başlatmıştı ondandır ve küçüte olsa bir operasyon illaki olur diye düşündüm. Ama şişliğim hala geçmedi sadece çok azıcık hafifledi. Bugün doktoru arayacağım. Ohss oldum diye çok korkuyorum. Sizde yaşadınız mı bu belirtileri acaba ?Ederim tabi rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın canim rabbim gönlündekini nasip etsin
Geçmiş olsun hayır yaşamadım canim 40 tane yumurta toplandı bende böyle bi durumla karşılaşmadım galiba ohss olmuşsunuz dr danışın yinede ilac önerisi yapabilir transfer olmadıysanız adet tarihinizden sonra geçiyor diye biliyorum kulüpte öyle yazılıyordu ama yinede dra bildirMerhabalar Kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Özel olmazsa birşey sorabilir miyim. Yumurta toplama işleminden sonra karnımda bir şişlik oldu. Transfer günündede vardı ama ilaçlardan falan diye önemsemedim çünkü yumurtalık toplamadan sonra progestana başlatmıştı ondandır ve küçüte olsa bir operasyon illaki olur diye düşündüm. Ama şişliğim hala geçmedi sadece çok azıcık hafifledi. Bugün doktoru arayacağım. Ohss oldum diye çok korkuyorum. Sizde yaşadınız mı bu belirtileri acaba ?
Transfer yapıldı bugün 5. Günüm inşallah olduysam bile tutmuştur..Geçmiş olsun hayır yaşamadım canim 40 tane yumurta toplandı bende böyle bi durumla karşılaşmadım galiba ohss olmuşsunuz dr danışın yinede ilac önerisi yapabilir transfer olmadıysanız adet tarihinizden sonra geçiyor diye biliyorum kulüpte öyle yazılıyordu ama yinede dra bildir
Taze transfermi oldun? Insalh canım ben 8 gunu test yapmıştım sen kaçıncı gun yapicaksin testi ?Transfer yapıldı bugün 5. Günüm inşallah olduysam bile tutmuştur..
6 günüde evde test yaptim diye hatırlıyorum cokkk silik çıkmıştı bel ağrıları vardi bende kasık ağrısı felanTaze transfermi oldun? Insalh canım ben 8 gunu test yapmıştım sen kaçıncı gun yapicaksin testi ?
Taze transfer evet bugün 5. GünümTaze transfermi oldun? Insalh canım ben 8 gunu test yapmıştım sen kaçıncı gun yapicaksin testi ?
Ay çıkarmı acaba bende yapsam bir iki gün daha bekleyimde bende evdeki testlerden yapıyım bi inşallah çıkar6 günüde evde test yaptim diye hatırlıyorum cokkk silik çıkmıştı bel ağrıları vardi bende kasık ağrısı felan
Hayırlısı canim sen gününü bekle o testi yapmak bile cesaret istiyorTaze transfer evet bugün 5. Günüm10. Gün kanda baktır dedi doktor bekliyorum heyecanla..
3. Gün embriyosu. Bugün arzu hanımı aradım görüştüm. Karın şişkinliği için normal dedi. İnşallah dogrudur.Hayırlısı canim sen gününü bekle o testi yapmak bile cesaret istiyorkaç gun embriyosu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?