2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Valla canım ben de ilk denemede senin gibi 8. Gün yaptım negatif çıktı. Sonra inanmadım kan testi verdim degerim düşüktü. Ama bazı bayanlarda tam tersi oluyor kan değeri yüksek çıkıp kaset test negatif veriyor. Istersen bir kan testi ver
Çarşamba günü test günüm artık o günü bekliycem ☺️

Canım transfer ayında ne kullanılıyor iğne var mı yine? Adetle mi başlıyor süreç
Canım transfer hazırlığına ederim ikinci günü başlıyorsun. Ilaclarla. Transferle birlikte ilaç artı iğneler başlıyor. Adetin 14 15. Günü transfer oluyor

Belirtiniz var mı peki🙄☺️
Ya kaşık ağrım adet olcakmışım gibi bi ağrı arada oluyo geceleri acayip terliyorum ama sonuçta ilaçlardan da olabilir hormon yüklüyoruz binevi vücudumuza mesela şöyle söyleyim göğüste olan koyu bölge varyda bir göğsümde büyük bir göğsümde küçülmüş arkadaşıma söylediğimde bunun gebelik belirtisi olduğunu söylemişti ancak dün akşam idrar da ikinci çizgiyi göremeyince acaba Buda mı iğnelerin etkisi diye düşünmeye başladım

Ya kaşık ağrım adet olcakmışım gibi bi ağrı arada oluyo geceleri acayip terliyorum ama sonuçta ilaçlardan da olabilir hormon yüklüyoruz binevi vücudumuza mesela şöyle söyleyim göğüste olan koyu bölge varyda bir göğsümde büyük bir göğsümde küçülmüş arkadaşıma söylediğimde bunun gebelik belirtisi olduğunu söylemişti ancak dün akşam idrar da ikinci çizgiyi göremeyince acaba Buda mı iğnelerin etkisi diye düşünmeye başladım
Kaçıncı gün kaset test yaptınız

Iyi akşamlar hanımlar tedavi dönemi nasıl gidiyor benim reglim 8 gündür geçmiş kafayı yiycem artık test yaptım negatif çıktı tedavi öncesi de ilaç almak istemiyorum stresten geberiyirum🙄🙄🙄😏

Iyi akşamlar hanımlar tedavi dönemi nasıl gidiyor benim reglim 8 gündür geçmiş kafayı yiycem artık test yaptım negatif çıktı tedavi öncesi de ilaç almak istemiyorum stresten geberiyirum🙄🙄🙄😏
Biran önce olayım tedavi başlasın diye stres yapıyorsan o da gecikme yapar.Benim de öyle olmuştu tam 9 gün geciktim sonra oldum.Oldum Olacak mıyım diye düşünmemeye çalış.Hormonlar etkileniyor haliyle

Bir aksilik çıkmazsa plan taze transfer yönünde.İnşallah embriyomuz olursa 2 tane transfer olacak bana da 🙈 İlk denemem 🙏🏻 Testi ne zaman yapmayı önerdiler burda çok fazla farklı öneri okuyorum, 5. gün daha çabuk belli ediyor değil mi acaba belirti olursa belirtiler de erken mi başlar? 5. gün olup çok geç test yaptıran doktorlar da var🤷🏻‍♀️
Hayırlı olsun sana da şimdiden canım 🙏🌸 doktor 10 gün sonra yap çıkar dedi . 5. Gün embriyoları daha çabuk çıkıyor canım inşallah 10 gün bekleyebilirim 😁

Canım benim de gecikmişti tarlusalla getirdik adeti zaten pkoluyum ben kendiliğinden gelmesini bekleseydim kim bilir ne zaman gelirdi 😂

Hayırlı olsun sana da şimdiden canım 🙏🌸 doktor 10 gün sonra yap çıkar dedi . 5. Gün embriyoları daha çabuk çıkıyor canım inşallah 10 gün bekleyebilirim 😁
Canım benim 7.gün normal kasette silik çizgi çıkmıştı 9.9.gun kanda 159 du

Biran önce olayım tedavi başlasın diye stres yapıyorsan o da gecikme yapar.Benim de öyle olmuştu tam 9 gün geciktim sonra oldum.Oldum Olacak mıyım diye düşünmemeye çalış.Hormonlar etkileniyor haliyle
Evet malesef bir an önce gelsin diye düşünmekten gelmiyor 🙄😏

Canım benim de gecikmişti tarlusalla getirdik adeti zaten pkoluyum ben kendiliğinden gelmesini bekleseydim kim bilir ne zaman gelirdi 😂
Yarın bende basluycam sanırım bu ay daha rahim filmi çekilecem önümüzdeki ay başlıycaz da işte ne kadar gecikirse o kadar zor olacak başlamak eşimin işi dolayından

Doktorunu ara sen o sana en doğrusunu söyler canim. Gerekiyorsa adet sokturucu verir

Back
X