• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Kızlar pazrtesi transfer olucam Allah 'ın izniyle transferden sonra tekrar ilac veriyorlarmi 🤔icim dışım ilac oldu :eek:
Evet fitil progestan estrofem üç günde bir iğne progestan devit vitamin folik asit coraspin bi de antibiyotik ve prednol transfer günü bitiyor tabi oksapar iğne ama kişiye göre merkeze göre değişiyor

Evet fitil progestan estrofem üç günde bir iğne progestan devit vitamin folik asit coraspin bi de antibiyotik ve prednol transfer günü bitiyor tabi oksapar iğne ama kişiye göre merkeze göre değişiyor
Estrofem cor aspirin bunları kullanıyorum canim yarında iğneye başlıyorum 5 günlük kullandıklarım bunlar transferden sonrada ilaç verirlermi diye korkuyorum estrofemi günde 6 şar tane alıyorum ilac içmekten bıktım valla:mad:

Evet Belcikadayim bilmiyorum ben buradan cok memnunum. Evet Turkiyede daha fazla tedavi yontemi var ama cogu para tuzagi inan bana testler sunlar bunlar. Orada tup bebek isinin pazari var. Evet kesinlikle katiliyorum oradaki doktorlar cok bilgili tecrubeli ama parasi olan icin kullaniyorlar o tecrubeyi. Sukur ki benim doktorumda Turk cokkk memnunum kendisinden. Buradaki kadinlardan okuyorum herkes onlarca ilac kullaniyor transferden sonra bile ama benim doktorum sadece fitil verdi bana. Bence de gereek yok ilk zamanlarinda bir yudum kahve icmeye korkarken onlarca igne ilaci icmek buyuk risk olsa gerek.
Canim tedavi herkesin bünyesine rahatsizligina özel oluyor zaten biliyorsundur. Sen tedavi sonrasi sadece fitil kullandin diye herkesin öyle olcak diye bir sey yok ki.. herkesin rahatsizligi tedavi sekil bambaska. Benim bile bu kacinci tüp bebek denemem 3 sene öncekiyle suanki bile ayni degil. Zaman bile degistiriyor herseyi. Türk doktorun oldugu icin cok sanslisin 😊 zaten tüp bebek de para gerektiren bir mesele parayi basan yaptiriyor, öyle veya böyle yaptiriyoruz o yüzden Ben türk doktorlarimizin engin bilgilerine kat be kat güveniyorum. Ben bir rahim filmi bile cekilmedim burda en basitinden, ya da amh falan nedir burdan ögrendim.. bilgilendirme sifir

Back
X