• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Nasilsin canim oldun mu transferini aldin mi bebeleri ya da bir tane mi karar verdin?😇
Iyim canım seni sormalı neyaptin 😘 dün muane oldum pazrtesi transfer olucam allahın izniyle hersey yolunda tahlil yapıldı şükür normal çıktı değerlerim estrofemi çoğaldık 3 vakit 2 şer tane içiyorum hi bide 5 günlük iğne verildi yarın başlıycam bitmek bilmiyor 🤦‍♀️ tekten yanaydım canim tekrar doktoruma sordum neye karar verdiniz tekmi ciftmi diye çözüldükten sonra bakıcam dedi birinin şeffaflığı giderse çifte koyabiliriz dedi eşim de çiften yana olduğu icin birsey diyemedim biz doktora bıraktık canim kactane koyarsa artık 🤣

Canim tedavi herkesin bünyesine rahatsizligina özel oluyor zaten biliyorsundur. Sen tedavi sonrasi sadece fitil kullandin diye herkesin öyle olcak diye bir sey yok ki.. herkesin rahatsizligi tedavi sekil bambaska. Benim bile bu kacinci tüp bebek denemem 3 sene öncekiyle suanki bile ayni degil. Zaman bile degistiriyor herseyi. Türk doktorun oldugu icin cok sanslisin 😊 zaten tüp bebek de para gerektiren bir mesele parayi basan yaptiriyor, öyle veya böyle yaptiriyoruz o yüzden Ben türk doktorlarimizin engin bilgilerine kat be kat güveniyorum. Ben bir rahim filmi bile cekilmedim burda en basitinden, ya da amh falan nedir burdan ögrendim.. bilgilendirme sifir
Kesinlikle haklisin bazen okuyorum cok fazla ilac kullaniyorlar transferden sonra o yuzden soyledim. Evet malesef Turkiyede cok masrafli bir tedavi 😔😔 sitemimde o yuzden kimseyi kotulemek degil amacim. Ruhen biraz yoruldum 3 defa asilamam ve bir laparoskopim var inanirmisin bu defa ne heyecan ne bekleme var test bile yapmadim eve almadim hevesim kacti sanki

Yok kuzum yapmadım 😁 bekliyorum beklerken deliriyorum intten 10 tane test aldım hergün onu yapcam 😂😂😂 pazartesiyi iple çekiyorum snn ne zaman test? Varmı belirti?
Gercektenmi 😂 benim doktorum 12 subatta randevu verdi yani bu cuma gidecegim. Ayni gun transfer olduk neden doktor o kadar gec tarihe randevu verdi? Belirtilerin varmi peki ? Bende sifir belirti sanki hic o islemi gormemisim igneler disinda.

Gercektenmi 😂 benim doktorum 12 subatta randevu verdi yani bu cuma gidecegim. Ayni gun transfer olduk neden doktor o kadar gec tarihe randevu verdi? Belirtilerin varmi peki ? Bende sifir belirti sanki hic o islemi gormemisim igneler disinda.
Ay ne bileyim garanti olsun diye herhalde 😂😂 snnde 5.gün embrisydu degil mi? Valla bende ara ara kasıklarm da batma var gögüslerimde hassasiyet var bde cok ayakta durunca kasık agrım sıklaşıyor dinlenince geçiyor.. Bende mi cuma gitsem napsam 😂😂😂

Ay ne bileyim garanti olsun diye herhalde 😂😂 snnde 5.gün embrisydu degil mi? Valla bende ara ara kasıklarm da batma var gögüslerimde hassasiyet var bde cok ayakta durunca kasık agrım sıklaşıyor dinlenince geçiyor.. Bende mi cuma gitsem napsam 😂😂😂
Hayir benimkisi 3.gun taze embriyoydu. Cuma git kan ver ayni donemde olduk sonucta oyle olsa doktor banada ptesi derdi cumaya kesin git 😂 o kasilmalar rahme bagli bir damarmis o yuzden ani hareketlerde kasilirmis. Burada herkes yazmis butun belirtileri yasiyorlar 😊😊 bende tık yok 😂😂 olur insallah emeklerimiz bosa gitmez.

Hayir benimkisi 3.gun taze embriyoydu. Cuma git kan ver ayni donemde olduk sonucta oyle olsa doktor banada ptesi derdi cumaya kesin git 😂 o kasilmalar rahme bagli bir damarmis o yuzden ani hareketlerde kasilirmis. Burada herkes yazmis butun belirtileri yasiyorlar 😊😊 bende tık yok 😂😂 olur insallah emeklerimiz bosa gitmez.
Belirti olmayanlarda pozitf cıkanlr var merak etme bende taze 5.gün ozaman bellidr😂 rahme baglı damarda normal de nye olmuyor 🤔🤔

Bu arada kaçıncı gunu transferi oldu canim donmusmu tazemi kac embriyo transfer oldu ay çok soru sordum kbakma 🤭
2 tane dondurulmuş transfer oldu adetin 18_19 uncu gününe denk geldi sanırım yok çok sormadın 😊 haber veririm bende ilaçlardan çok yoruldum sonrasında da estrofem devam ediyor 3 tane iğneler ve fitil de.sıkışık olmaya dikkat edin 😇

Günaydın ben çoğunlukla uzanarak TV başında geçiriyorum süreci siz neler yapıyorsunuz

Back
X