2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Benim bir kızım olmuştu ama hasta doğdu epidermis bulloza diye genetik hastalıkla tabi biz bilmiyorduk doğana kadar 7 ay yaşadı sonra kaybettik.Genetik incelemeler falan yapıldı ben de eşimde taşıyıcı ciktik.Hal böyle olunca normal yolla hamilelik olursa yine hasta doğma ihtimali var o açıdan genetik incelemeli tüp denedik
Insalh bu sefer olur canim sağlıkla kucağına alırsın ömrü uzun sanada hayırlı evlat olsun 🤲

Benim bir kızım olmuştu ama hasta doğdu epidermis bulloza diye genetik hastalıkla tabi biz bilmiyorduk doğana kadar 7 ay yaşadı sonra kaybettik.Genetik incelemeler falan yapıldı ben de eşimde taşıyıcı ciktik.Hal böyle olunca normal yolla hamilelik olursa yine hasta doğma ihtimali var o açıdan genetik incelemeli tüp denedik
Sizin genetik te türkiye de yapıldı

Sizin genetik te türkiye de yapıldı
Evet kızım hasta doğunca 3 ay üniversite hastanesin de kaldık kızımla o arada önce kızım hangi gen olduğuna dair yapıldı sonra bizlere bakıldı.Gen belli olunca da hastanenin gönderdiği genetige gönderdik biz de.Ama bizim ki tek gen olduğu için daha uygun.Sebep bozuk olan gen belli.Diger türlü daha pahalı oluyor

Neden yaptırıyorsun peki.Bahceci de mi tedavin genel de onlar yurtdışı çalışıyor
Evet canim Bahceci umutta yaptırıyorum. 40 yaşındayım ve genetik inceleme olursa ve saglikliysa tutma oranı hem daha yüksek hem de sağlıklı bir bebek olacağını bileceğim. O yüzden yaptiriyorum

Evet canim Bahceci umutta yaptırıyorum. 40 yaşındayım ve genetik inceleme olursa ve saglikliysa tutma oranı hem daha yüksek hem de sağlıklı bir bebek olacağını bileceğim. O yüzden yaptiriyorum
İyi yapmışsın en azından için rahat eder.Biz de görüşmüştük bahçeci ile ama o zaman çok fiyat çıkarmışlardı sadece genetige bile imkanlar el vermedi bu şekilde yaptırdık.Ama Bilinen belli bir taşıyıcılık yoksa 5. Güne gelen genelde sağlıklı oluyor.Kac tane gonderildi

Biz iki defa toplama yaptık ilkinde 3 embriyo gitti 2 hasta çıktı sonra tekrar toplama yapıldı o zaman da 2 tane gidebildi onlar hasta çıkmadı şükür ama transfer de tutmadilar.13+13 toplamda 26 civarı indirim pazarlıklı hali
Dur canim ben yanlış hesaplamisim. Ben iki embriyoya 650 euro verdim. Oda 5600 yapıyor

İyi yapmışsın en azından için rahat eder.Biz de görüşmüştük bahçeci ile ama o zaman çok fiyat çıkarmışlardı sadece genetige bile imkanlar el vermedi bu şekilde yaptırdık.Ama Bilinen belli bir taşıyıcılık yoksa 5. Güne gelen genelde sağlıklı oluyor.Kac tane gonderildi
Benim 8 tane 5. Gün embriyom var ama maddi açıdan ikisini gonderebildik canim. Ikimizin de genetik taraması yapıldı şükür bir şey çıkmadı ama doktorum ikinci denemem olduğu için önerdi. Ben de doktoruma çok güveniyorum canim o yüzden gönderdik

Benim 8 tane 5. Gün embriyom var ama maddi açıdan ikisini gonderebildik canim. Ikimizin de genetik taraması yapıldı şükür bir şey çıkmadı ama doktorum ikinci denemem olduğu için önerdi. Ben de doktoruma çok güveniyorum canim o yüzden gönderdik
Maşallah sayın güzel gidenler de sağlıklı gelir de transferini olursun inşallah.

Insallah canım benim hepimizin kucağı dolsun hakkımızda hayırlısı 🥰 rabbim gonlundekini versin Insalah sağlıklı bir şekilde ikinciyide alırsın kucağına ☺️işin hayirli olsun ama kotu oluşmuş tamda bebeğe karar vermişken neyse olumlu düşün herserde vardır bi hayır dinlene dinlene çalışırsın artik ordakilerede sorununu anlatırsan sorun olmaz simdiden kendini strese sokma :KK20:
Yok canim anlatamam ya daha en basindan söyleyemem.. yurtdisindayim ya Ben buranin insani bizim türkler gibi degil.. neyse Aynen Ben de öyle düsünüyorum her serde bir hayir vardir.. evimde de sorun cikti büyük suan tadilatta 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Kayinvalidemin evine geldim. Isyerim kendi evimin dibindeydi, suan uzaga gelmis oldum. Falan filan bir sürü sorun cikti ama böyle yasamasi gerekiyor galiba oluruna birakicam ertelemicem hayirlisi artik.gecen sefer 3 gün yattim da ne oldu sanki.. belki böyle kafam dagilir.. aminn canim insallah güzel sonuclar aliriz da hepimizin yüzü güler🥰

Yok canim bütün incelemeler yapılacak. Doktorum ve diğer görüştüğüm embriyologlar öyle

Inşallah canim. Hepimiz için tüm duam sağlıkla bebiklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin allahım
Amin inşallah.gecen sene Mart ayın da başladık tedaviye o zaman sorduğumuz da bize genetik için 22 bin demişlerdi iki sefer yaptirdik orda olsaydı 44 bin sadece genetige verecektik.Sizin ki bedava gibi birşey olmuş bize denilen fiyata göre

Back
X