- 20 Temmuz 2020
- 590
- 902
- 18
- 44
- Konu Sahibi mertugce35
Yok canim bu genetik farklı her merkezin kendiliğinden yaptığından. Ben özelikle gönderdimBu genetik nedir her merkez kendiliğinden yapiyormu yoksa biz mi yapılmasını istiyoruz anlamadim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim bu genetik farklı her merkezin kendiliğinden yaptığından. Ben özelikle gönderdimBu genetik nedir her merkez kendiliğinden yapiyormu yoksa biz mi yapılmasını istiyoruz anlamadim![]()
Anladım canim. Peki ne kadar ödediniz genetigeEvet Türkiye de Ankara Çankaya tarafı genart da
Insalh bu sefer olur canim sağlıkla kucağına alırsın ömrü uzun sanada hayırlı evlat olsunBenim bir kızım olmuştu ama hasta doğdu epidermis bulloza diye genetik hastalıkla tabi biz bilmiyorduk doğana kadar 7 ay yaşadı sonra kaybettik.Genetik incelemeler falan yapıldı ben de eşimde taşıyıcı ciktik.Hal böyle olunca normal yolla hamilelik olursa yine hasta doğma ihtimali var o açıdan genetik incelemeli tüp denedik
Yok canim bu genetik farklı her merkezin kendiliğinden yaptığından. Ben özelikle gönderdim
Neden yaptırıyorsun peki.Bahceci de mi tedavin genel de onlar yurtdışı çalışıyorEvet Türkiye de Ankara Çankaya tarafı genart da
Sizin genetik te türkiye de yapıldıBenim bir kızım olmuştu ama hasta doğdu epidermis bulloza diye genetik hastalıkla tabi biz bilmiyorduk doğana kadar 7 ay yaşadı sonra kaybettik.Genetik incelemeler falan yapıldı ben de eşimde taşıyıcı ciktik.Hal böyle olunca normal yolla hamilelik olursa yine hasta doğma ihtimali var o açıdan genetik incelemeli tüp denedik
Biz iki defa toplama yaptık ilkinde 3 embriyo gitti 2 hasta çıktı sonra tekrar toplama yapıldı o zaman da 2 tane gidebildi onlar hasta çıkmadı şükür ama transfer de tutmadilar.13+13 toplamda 26 civarı indirim pazarlıklı haliAnladım canim. Peki ne kadar ödediniz genetige
Evet kızım hasta doğunca 3 ay üniversite hastanesin de kaldık kızımla o arada önce kızım hangi gen olduğuna dair yapıldı sonra bizlere bakıldı.Gen belli olunca da hastanenin gönderdiği genetige gönderdik biz de.Ama bizim ki tek gen olduğu için daha uygun.Sebep bozuk olan gen belli.Diger türlü daha pahalı oluyorSizin genetik te türkiye de yapıldı
Evet canim Bahceci umutta yaptırıyorum. 40 yaşındayım ve genetik inceleme olursa ve saglikliysa tutma oranı hem daha yüksek hem de sağlıklı bir bebek olacağını bileceğim. O yüzden yaptiriyorumNeden yaptırıyorsun peki.Bahceci de mi tedavin genel de onlar yurtdışı çalışıyor
Gayet uygun odemissiniz siz canimBiz iki defa toplama yaptık ilkinde 3 embriyo gitti 2 hasta çıktı sonra tekrar toplama yapıldı o zaman da 2 tane gidebildi onlar hasta çıkmadı şükür ama transfer de tutmadilar.13+13 toplamda 26 civarı indirim pazarlıklı hali
İyi yapmışsın en azından için rahat eder.Biz de görüşmüştük bahçeci ile ama o zaman çok fiyat çıkarmışlardı sadece genetige bile imkanlar el vermedi bu şekilde yaptırdık.Ama Bilinen belli bir taşıyıcılık yoksa 5. Güne gelen genelde sağlıklı oluyor.Kac tane gonderildiEvet canim Bahceci umutta yaptırıyorum. 40 yaşındayım ve genetik inceleme olursa ve saglikliysa tutma oranı hem daha yüksek hem de sağlıklı bir bebek olacağını bileceğim. O yüzden yaptiriyorum
Amin canım İnşallah hepimizin yüzü gülsün.Insalh bu sefer olur canim sağlıkla kucağına alırsın ömrü uzun sanada hayırlı evlat olsun![]()
Dur canim ben yanlış hesaplamisim. Ben iki embriyoya 650 euro verdim. Oda 5600 yapıyorBiz iki defa toplama yaptık ilkinde 3 embriyo gitti 2 hasta çıktı sonra tekrar toplama yapıldı o zaman da 2 tane gidebildi onlar hasta çıkmadı şükür ama transfer de tutmadilar.13+13 toplamda 26 civarı indirim pazarlıklı hali
Evet sadece genetik fiyatı ama yine de iyi.O zaman çok araştırdık en çok bahçeci demişti yurtdışı fiyatı etkiliyor haliyleGayet uygun odemissiniz siz canim
Benim 8 tane 5. Gün embriyom var ama maddi açıdan ikisini gonderebildik canim. Ikimizin de genetik taraması yapıldı şükür bir şey çıkmadı ama doktorum ikinci denemem olduğu için önerdi. Ben de doktoruma çok güveniyorum canim o yüzden gönderdikİyi yapmışsın en azından için rahat eder.Biz de görüşmüştük bahçeci ile ama o zaman çok fiyat çıkarmışlardı sadece genetige bile imkanlar el vermedi bu şekilde yaptırdık.Ama Bilinen belli bir taşıyıcılık yoksa 5. Güne gelen genelde sağlıklı oluyor.Kac tane gonderildi
O zaman çok iyi ama sizin ki down sendromu na bakacaklar sanırım tüm inceleme degilidr bize ek olarak onun için bu civarı sunmuslardiDur canim ben yanlış hesaplamisim. Ben iki embriyoya 650 euro verdim. Oda 5600 yapıyor
Maşallah sayın güzel gidenler de sağlıklı gelir de transferini olursun inşallah.Benim 8 tane 5. Gün embriyom var ama maddi açıdan ikisini gonderebildik canim. Ikimizin de genetik taraması yapıldı şükür bir şey çıkmadı ama doktorum ikinci denemem olduğu için önerdi. Ben de doktoruma çok güveniyorum canim o yüzden gönderdik
Yok canim bütün incelemeler yapılacak. Doktorum ve diğer görüştüğüm embriyologlar öyle dediO zaman çok iyi ama sizin ki down sendromu na bakacaklar sanırım tüm inceleme degilidr bize ek olarak onun için bu civarı sunmuslardi
Yok canim anlatamam ya daha en basindan söyleyemem.. yurtdisindayim ya Ben buranin insani bizim türkler gibi degil.. neyse Aynen Ben de öyle düsünüyorum her serde bir hayir vardir.. evimde de sorun cikti büyük suan tadilattaInsallah canım benim hepimizin kucağı dolsun hakkımızda hayırlısırabbim gonlundekini versin Insalah sağlıklı bir şekilde ikinciyide alırsın kucağına
işin hayirli olsun ama kotu oluşmuş tamda bebeğe karar vermişken neyse olumlu düşün herserde vardır bi hayır dinlene dinlene çalışırsın artik ordakilerede sorununu anlatırsan sorun olmaz simdiden kendini strese sokma
![]()
Inşallah canim. Hepimiz için tüm duam sağlıkla bebiklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin allahımMaşallah sayın güzel gidenler de sağlıklı gelir de transferini olursun inşallah.
Yok canim bütün incelemeler yapılacak. Doktorum ve diğer görüştüğüm embriyologlar öyle
Amin inşallah.gecen sene Mart ayın da başladık tedaviye o zaman sorduğumuz da bize genetik için 22 bin demişlerdi iki sefer yaptirdik orda olsaydı 44 bin sadece genetige verecektik.Sizin ki bedava gibi birşey olmuş bize denilen fiyata göreInşallah canim. Hepimiz için tüm duam sağlıkla bebiklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin allahım