2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Kızlar bir şey sorcam size, bilgisi olan yazsın lütfen. 11 gündür estrofem kullanıyorum. Dondurulmuş embriyo transferi olacaktım. Ama ben vazgeçtim. Bu ilaç kullanımının yan etkisi nedir, o kadar ilaç kullandım şimdi ne yapsam bilemedim. Pandemiden dolayı da güvenemiyorum, ümitsizlik bastı beni birçok açıdan. Sanki hazır değilmişim gibi.

Kızlar bir şey sorcam size, bilgisi olan yazsın lütfen. 11 gündür estrofem kullanıyorum. Dondurulmuş embriyo transferi olacaktım. Ama ben vazgeçtim. Bu ilaç kullanımının yan etkisi nedir, o kadar ilaç kullandım şimdi ne yapsam bilemedim. Pandemiden dolayı da güvenemiyorum, ümitsizlik bastı beni birçok açıdan. Sanki hazır değilmişim gibi.
Bence kullanmışlar keşke olsaydınız transferinizi ama bir sorun olacağını zannetmiyorum ben bir ay kullandım bir şey olmadı

Bence kullanmışlar keşke olsaydınız transferinizi ama bir sorun olacağını zannetmiyorum ben bir ay kullandım bir şey olmadı
Hala devam ediyorum ilaca. Bugun doktora gittim. Ama pek de doktor bulunmayan bir yerdeyim. Transfer için istanbula gidip geri döneceğim. Sonrası da muamma. yıldım gerçekten. Bugün vazgeçmeye karar verdim

Canım bende kasım ayında kullanmıştım transfer olacaktım fakat korona testim pozitif çıkınca iptal oldu ve anca transfer olabildim hiçbir yan etkisi yok

Canım bende kasım ayında kullanmıştım transfer olacaktım fakat korona testim pozitif çıkınca iptal oldu ve anca transfer olabildim hiçbir yan etkisi yok
Ah çok sağ ol canım. Ben de güvenemiyorum şu an kendime. Ne evliliğime ne kendime ne de bu hayat şartlarına. Feci depresyondayım. Hiç doğru zaman değilmiş gibi hissediyorum.

Ben bu ilacı günde 2ser tane 3 sefer alıyorum bi yan etkisini görmedim egerki bi yan etkisini görürsen doktoruna danışırsın sakin umutsuzluga kapilma canim pes etme biliyorum hem maddi hem manevi yipraniyoruz bebeklerimizi kucagimiza aldigimizda hepsini unutucaz pozitif düşün ki pozitif olsun rabbim yardimcin olsun 🤲

Ah çok sağ ol canım. Ben de güvenemiyorum şu an kendime. Ne evliliğime ne kendime ne de bu hayat şartlarına. Feci depresyondayım. Hiç doğru zaman değilmiş gibi hissediyorum.
Derdi de dermanida veren allah canım dök içini bize rahatla canım kafanı bosaltmasan ruhen ve fiziken rahatlayamazsın 🙁

Canım bu ilaçların tek bir çok kişide gözüken yan etkisi beş ağrısı. Senin gibi birinci transferde ben de düşündüm doğru mu yapıyorum böyle bir dünyaya çocuk getirmekle diye ama vazgecmedim her an dünya bu şekilde olacak değil ya dedim (pandemiden kaynakli) yaptim tutmadı. Suan ikinci transferimi bekliyorum. Ve inan hala içinde aynı korkular var☺ ama ben yine yeniden deneyeceğim. Çünkü ben biliyorum ben çok güzel bir anne olacagim☺

Bu genetik nedir her merkez kendiliğinden yapiyormu yoksa biz mi yapılmasını istiyoruz anlamadim :KK64:
Benim bir kızım olmuştu ama hasta doğdu epidermis bulloza diye genetik hastalıkla tabi biz bilmiyorduk doğana kadar 7 ay yaşadı sonra kaybettik.Genetik incelemeler falan yapıldı ben de eşimde taşıyıcı ciktik.Hal böyle olunca normal yolla hamilelik olursa yine hasta doğma ihtimali var o açıdan genetik incelemeli tüp denedik

Back
X