- 6 Şubat 2017
- 1.263
- 1.737
- 133
- 42
- Konu Sahibi mertugce35
İnşallahİnsallah tutunmştr minnaklarımz![]()
İnsallah tutunmştr minnaklarımz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahİnsallah tutunmştr minnaklarımz![]()
İnsallah tutunmştr minnaklarımz![]()
Benim de 2 transfer oldu 5 şubatta canım.Dondurulmus muydu senin deİnsallah1 tane oldu transfer cnm snn? Ne zaman oldu
Yok taze transferdiBenim de 2 transfer oldu 5 şubatta canım.Dondurulmus muydu senin de
Anladım hayırlısı canımYok taze transferdi![]()
5 .günse silik çıktıysa vardır cnmYok taze transferdi![]()
İnsallah canım5 .günse silik çıktıysa vardır cnm
Tedaviyi nerde oldun cnm yatak istirahati yaptinmi surekliİnsallah canım![]()
Eskişehirdeyim canım ben hayır normal devam ettim sadece dikkat ettm ani haraketler yapmadım agır fln taşımadmTedaviyi nerde oldun cnm yatak istirahati yaptinmi surekli
Bence kullanmışlar keşke olsaydınız transferinizi ama bir sorun olacağını zannetmiyorum ben bir ay kullandım bir şey olmadıKızlar bir şey sorcam size, bilgisi olan yazsın lütfen. 11 gündür estrofem kullanıyorum. Dondurulmuş embriyo transferi olacaktım. Ama ben vazgeçtim. Bu ilaç kullanımının yan etkisi nedir, o kadar ilaç kullandım şimdi ne yapsam bilemedim. Pandemiden dolayı da güvenemiyorum, ümitsizlik bastı beni birçok açıdan. Sanki hazır değilmişim gibi.
Hala devam ediyorum ilaca. Bugun doktora gittim. Ama pek de doktor bulunmayan bir yerdeyim. Transfer için istanbula gidip geri döneceğim. Sonrası da muamma. yıldım gerçekten. Bugün vazgeçmeye karar verdimBence kullanmışlar keşke olsaydınız transferinizi ama bir sorun olacağını zannetmiyorum ben bir ay kullandım bir şey olmadı
Canım bende kasım ayında kullanmıştım transfer olacaktım fakat korona testim pozitif çıkınca iptal oldu ve anca transfer olabildim hiçbir yan etkisi yokKızlar bir şey sorcam size, bilgisi olan yazsın lütfen. 11 gündür estrofem kullanıyorum. Dondurulmuş embriyo transferi olacaktım. Ama ben vazgeçtim. Bu ilaç kullanımının yan etkisi nedir, o kadar ilaç kullandım şimdi ne yapsam bilemedim. Pandemiden dolayı da güvenemiyorum, ümitsizlik bastı beni birçok açıdan. Sanki hazır değilmişim gibi.
Ah çok sağ ol canım. Ben de güvenemiyorum şu an kendime. Ne evliliğime ne kendime ne de bu hayat şartlarına. Feci depresyondayım. Hiç doğru zaman değilmiş gibi hissediyorum.Canım bende kasım ayında kullanmıştım transfer olacaktım fakat korona testim pozitif çıkınca iptal oldu ve anca transfer olabildim hiçbir yan etkisi yok
Ben bu ilacı günde 2ser tane 3 sefer alıyorum bi yan etkisini görmedim egerki bi yan etkisini görürsen doktoruna danışırsın sakin umutsuzluga kapilma canim pes etme biliyorum hem maddi hem manevi yipraniyoruz bebeklerimizi kucagimiza aldigimizda hepsini unutucaz pozitif düşün ki pozitif olsun rabbim yardimcin olsunKızlar bir şey sorcam size, bilgisi olan yazsın lütfen. 11 gündür estrofem kullanıyorum. Dondurulmuş embriyo transferi olacaktım. Ama ben vazgeçtim. Bu ilaç kullanımının yan etkisi nedir, o kadar ilaç kullandım şimdi ne yapsam bilemedim. Pandemiden dolayı da güvenemiyorum, ümitsizlik bastı beni birçok açıdan. Sanki hazır değilmişim gibi.
Türkiye de mi sizin genetik. Benim genetik inceleme için ispanya ya gidiyor canimEvet canım yapıldı.Biz genetikle görüştük acil dedik 2 haftaya geldi
Derdi de dermanida veren allah canım dök içini bize rahatla canım kafanı bosaltmasan ruhen ve fiziken rahatlayamazsınAh çok sağ ol canım. Ben de güvenemiyorum şu an kendime. Ne evliliğime ne kendime ne de bu hayat şartlarına. Feci depresyondayım. Hiç doğru zaman değilmiş gibi hissediyorum.
Bu genetik nedir her merkez kendiliğinden yapiyormu yoksa biz mi yapılmasını istiyoruz anlamadimEvet canım yapıldı.Biz genetikle görüştük acil dedik 2 haftaya geldi
Evet Türkiye de Ankara Çankaya tarafı genart daTürkiye de mi sizin genetik. Benim genetik inceleme için ispanya ya gidiyor canim
Canım bu ilaçların tek bir çok kişide gözüken yan etkisi beş ağrısı. Senin gibi birinci transferde ben de düşündüm doğru mu yapıyorum böyle bir dünyaya çocuk getirmekle diye ama vazgecmedim her an dünya bu şekilde olacak değil ya dedim (pandemiden kaynakli) yaptim tutmadı. Suan ikinci transferimi bekliyorum. Ve inan hala içinde aynı korkular var☺ ama ben yine yeniden deneyeceğim. Çünkü ben biliyorum ben çok güzel bir anne olacagim☺Kızlar bir şey sorcam size, bilgisi olan yazsın lütfen. 11 gündür estrofem kullanıyorum. Dondurulmuş embriyo transferi olacaktım. Ama ben vazgeçtim. Bu ilaç kullanımının yan etkisi nedir, o kadar ilaç kullandım şimdi ne yapsam bilemedim. Pandemiden dolayı da güvenemiyorum, ümitsizlik bastı beni birçok açıdan. Sanki hazır değilmişim gibi.
Benim bir kızım olmuştu ama hasta doğdu epidermis bulloza diye genetik hastalıkla tabi biz bilmiyorduk doğana kadar 7 ay yaşadı sonra kaybettik.Genetik incelemeler falan yapıldı ben de eşimde taşıyıcı ciktik.Hal böyle olunca normal yolla hamilelik olursa yine hasta doğma ihtimali var o açıdan genetik incelemeli tüp denedikBu genetik nedir her merkez kendiliğinden yapiyormu yoksa biz mi yapılmasını istiyoruz anlamadim![]()